سلام به همه دوستان
نحوه توپ گیری از بازیکنان حریف تو فیفا12 چطوریه؟
سیستم دفاعی جدید هم قضیه اش چیه؟یه توضیح کوتاه بدید ممنون میشم
سلام به همه دوستان
نحوه توپ گیری از بازیکنان حریف تو فیفا12 چطوریه؟
سیستم دفاعی جدید هم قضیه اش چیه؟یه توضیح کوتاه بدید ممنون میشم
سلام
کوندم از کدوم درد بنالم
بازی که لگ داره و باهاش سر میکنم البته خیلی بهتر شذه
اما این سی پیو یا همون کامپیوتر رو چی ساختن ر.....دن رو دور ورلد کلا بازی میکنم تازه نه رو لانگدری
پدرم رو درآورده توپ رو از خط دفاع در حالت نامتعادل میزنه زیرش اونم استوک سیتی توپ میره دم دروازه من بعد کراچ گلش میکنه
بعد من 5 یا 6 تا موقغیت شوت گیرم میاد باور کن کمتر از 100 ثانیه دستم نرفته رو شوت بازیکن حریف از 2 متری رسیده توپ رو از زیر پام درآورده
بابا یهو بگو بازی نکن دیگه این چه جورشه
با تاتنهام مساوی بودم تو خونش دقایق 80 به بغد بازیکنام والا به کی قسم توپ به پاشون گیر میکرد میافتاد جلوی پای بازیکن حریف
یه شوت ساده زد باور کن خیلی یواش تو دست دروازه بان بود نتونست جمع کنه انداخت جلوی دروازه بازیکن من که نزدیک بود تا اومد برسه بازیکن تاتنهام زودتر رسید ولی زد تو اوت
دیگه اعصابم خورد شده
خاموش کردم
رو درجه پایینتر میره بازی لووس میشه و آسون
راستی تا حالا کسی روی ورلد کلاس به بالا تونسته با هر تیمی که باشه قهرمان بشه
اینا رو همه سازنده های فیفا میدونن و فکر میکنی چرا کاریش نمیکنن ؟ چون گیمر هایی هستن که بگم خدا چکارشون نکنه از cpu بدترن . توی لجندری میزنن cpu رو نفله میکنن .
کلا EA بازی هاش به درد گیمرهای حرفه ای میخوره به نظر من . هر چند واسه ماها هم لذت بخشه ولی اون بخش اعصاب خوردیش واسه ماست .
خداییش من یکی تو بحث اعصاب با بازی های این شرکت واقعا مشکل دارم . حتی سیمز هم بعضی وقتها میره رو اعصاب![]()
سلام
بازی که شروع میشه همون اول تمرین میاد و اونجا میتونی با کمک کامپیوتر سیستم جدید دفاع رو یاد بگیری
نشد برو قسمت تمرین و تمرینات رو انجام بده
کلا با مربع باید توپ بگیری خیلی سخت شده ولی حال میده
فقط سرتوپ. شده 10 باز سرتوپ بزن ولی مطمئن شو که شوتت گل میشه و کسی جلوش نیست. واسه دفاع مقابل cpu همون پاس رو نگه دار. وقتی دیدی موقعیت خوبه پاتو بنداز جلوش. به هیچ وجه مگه تو مواردی مقابل cpu با فکر خودت دنبال توپ نرو. برای اینکه جلوی دریبل ها رو بگیری فقط با پاس دنبال توپ باش.
با کدوم دکمه تو سرتوپ میزنی؟
سلام
شوت و بعد سریع پاس.
موفق باشید.
دوستان چطور میشه بازی رو تمام صفحه بازی کرد؟ مال من صفحه بازی به صورت مربع هست و تمام صفحه نمیشه، تنظیمات خاصی داره؟
سلام
اگر منظورتون اینه که گوشه های تصویر خالی و سیاه هست باید Resolution بازی را با Resolution صفحه نمایش از داخل Config تنظیم کنید.
موفق باشید.
سلام
نمیدونم چرا من هر وقت پست میدم میاد آخر صفحه
چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد.توی کنترل پنل همه کلید ها و شوک ها به راحتی کار می کنن.ولی توی تنظیمات کنترلرم توی فیفا هیچی به نام RS نیست.
پس من با چی توی پنالتی ها شیرجه بزنم؟
باچی حرکت تکنیکی برم؟
از شانس ما همه ی کا رهای کلیدی با RSه
مدل دسته:TSCO TG112
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)