والا توی همین سایت دونفر که از همراه اول استفاده میکنند میگفتن که سرعتش بهتر از قبل شده قطعی نداره و سرعت دانلودش رو میگفتن که روی 18 تا 20 هست من خودم تازگی ها تست نکردم ولی قبلا که تست کرده بودم سرعت روی 8 بود که اصلا راضی کننده نبود ولی الان میگن مثل اینکه بهتر شده سرعتش
یه روزشو تست کن به ما بگو چه طوره
همراه اول اینجا G هست ولی ایرانسل E .gif)
اصلا دریافتی وجود نداره که چیز پی ان بخواد وصل بشه
عجیب اینا دارن عیدی میدن ، اون از اپرا مینی ، اینم از این!
اره opera mini من هم ریده شد رفj
اصلا باز نمی کنه با پروتکل socket به زور یعد 5 دقیقه شاید با http میکه the content blocked by operator.gif)
یه دانگل گرفتیم روش نوشته hsdpa 7.2 mb با ایرانسل وصل شدیم فقط به زور 3 kb سرعت داره همیشه 24 ساعته همینطوریه
واسه همه اینقدر کمه؟
با موبال تست کن چه طوره؟ مشکل نرم افزاری نداره فایره وال ی چیزی راست من تا firewall رو غیر فعال نکنم yahoo باز نمیشه این روزا هم یه ذره وضع خرابه .gif)
من یه چیزیو نمی فهمم
اگه اینترنت ایرانسل را بندازیم رو کامپیوتر(ارتباط موبایل با کامپیوتر از طریق کابل یا بلوتوث) این هم میشه EDGE ؟یا حتماً باید از این فلشهایی که سیم کارت می خوره داشته باشیم؟
داداش اکثر بچه ها با موبایل و کامپیوتر وصل میشن gsm modem ندارن edge داشته باشه و bts محلی هم ساپورت کنه تمومه
دوستان واسه سوال های پایهه این به صفحات اول مراجعه کنن شاید مشکلات اولیه حل شه
کسی میتونه وبلاگ های پرشین گیگ رو باز کنه ؟
ميخواستم بيام اينجا مشكلمو بگم ديدم نه مث اينكه همه به مشكل خوردن.
جالبه تنها سايتي كه براي من باز ميكنه همين پي سي ورد هستش و ديگه هيچ سايتي برام نمياد بالا.
به خصوص ياهو و گوگل كه كلي كار باهاشون دارم. خدا لعنتشون كنه. فقط كارشون شده كلاه برداري.
از مسنجرا هم ياهو باز نميشه ولي روي گوشي نيمباز وصل ميشه. كسي زنگ نزده پشتيباني ببينه كي اين مشكل حل ميشه؟
كلاً افتضاح شده نتش. كم كم دارم به فكر ميفتم برم سراغ همراه اول. اون چجوريه سرعتش؟؟؟
منم وقتی firewall نود رو غیره فعال میکنم جفتشون بالا میاد تقریبا همه حل میشه.gif)
فك كنم با بسته شدن سرور اپرا ميني رو ايرانسل سرعت خيلي بالاتر بره درسته؟
اخه گوشی من مرور گر اصلیش opera mini