زیاد تیکه می پرونی . حذفت میکنم![]()
بهتر نبود قرعه کشی شه؟!
یا خداقل در مرحله بعد بشه
یا حداقل در مرحله بعدترش؟![]()
شوخی کردم هر جور راحتی
چون از دو گروه از مسابقات 3 تیم بالا میاد قرعه کشی اون یه کمی سخته.ولی برای این که کدوم تیم در دور اول میزبان باشه قرعه کشی میشه.
بازی Play-off شماره 2
Manchester(nemanaldin) حذف شد
چون دو تیم منچستر بودند بازی توی اولدترافورد برگزار شد
Last edited by martin_superhuman; 30-12-2006 at 00:10.
دوست عزیز nemanaldin از این که توی این مسابقات شرکت کردید متشکرم.متاسفانه خیلی زود از دور مسابقات کنار رفتید که فکر کنم اون هم بیشتر بخاطر بدشناسی بود مثل توی همین بازی که گری نویل با یه خطای بی خود که نیاز هم نداشت اخراج شد.موفق باشید.
Last edited by martin_superhuman; 30-12-2006 at 00:07.
برنامه بازی برای تعیین تیم سوم گروه 3
شنبه ساعت 16
Manchester(s2005 -Inter(amiratefi
نتیجه بین دو نیمه بازی در صورت کانکت بودن دوستان در سایت قرار داده میشه تا اگه خواستند تغییرات رو اعمال کنند.
Last edited by martin_superhuman; 30-12-2006 at 00:08.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دیگه جنگولک بازی دیگه ای ندارم.
آیا حق من برد نبوده ؟ بیشتر بازی که دست من بوده و بیشتره شوت هارو هم من زدم تازه بهترین بازیکن میدان رو هم اضافه کنین.
البته قبول دارم که شانس هم باهام یار بوده اما آیا بازم شانس میارم ؟!
ما با این پیروزی به خودمون مغرور نمیشیم چون هنوز راه درازی در پیش داریم پس بنا براین از فردا که هیچ یه روز برن کیف و حال(به عنوان جایزه). ولی از پس فردا سه وعده در روز تمرین خواهیم داشت میدونیم که قهرمان شدن سخته ولی ما میخوایم دوم شیمپس لازم نیست زیاد تمرین کنیم و همون دو جلسه کافیه
![]()
ترکیب ما برای بازی بعدی هم همون قبلیه. چون من اهل ریسک نیستم. ولی صبر میکنم اول حریفم مشخص بشه بعد اونوقت تصمیم نهایی رو میگیرم. دم همه گرم مخصوصا ..... تا بعد.
پیام من به حریفهای بعدی :
![]()
خودتو برای بازی با تیم من آماده کن چون احتمالا میخورم بهت.ما پیروزیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)