تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 65 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تبریک دربی انگلیس رو بردیم.با اینکه لیورپول شاید جزو قدرتهای برتر نباشه اما همیشه بازی من یونایتد و لیورپول دربی انگلیس خواهد بود.
    از تمدید دخیا هم خوشحالم.هم برای خودش و هم برای باشگاه بهترین تصمیم بود.حالا با خیال راحت در دروازه قرار میگیره امروز هم خیلی انگیزه داشت که دخیای آماده رو نشون بده.

گلزنی مارتیال هم باعث شد همین ابتدا از زیر فشارها بیرون بیاد امیدوارم روند خوبی داشته باشه و پازل گمشده تیم باشه.در مقابل دیپای خیلی بد بود و باید بدونه با پیراهن منچستر کسی نباید خودخواهانه بازی کنه.

بازی نیمه اول دقیقا مشابه بازیهای پارسال بود.تملک،حفظ توپ اما دریغ از یک شوت خطرناک.یه نگاهی به آمارهای 20 شوت و بالاتر حریفان اصلی بندازیم میبینیم که بی آزار بودن خط حمله ما هنوز خیلی تو ذوق میزنه.دیدن فلینی در نوک خط حمله هم که اعصاب برای آدم نمیذاره.

به رده دوم رسیدیم و هم امتیاز با آرسنال.اگه لستر فردا پیروز بشه دوم میشه.فعلا من سیتی یه فاصله خوب گرفته که البته امروز با خوش شانسی 3 امتیاز رو گرفتند.چلسی هم که روند جالبی نداره و از دست دادن امتیازات ابتدای فصل میتونه در ادامه چلسی رو از مدعیان دور نگه داره.فعلا من سیتی و آرسنال حریفان اصلی هستند اما تازه ابتدای فصل هستیم و هرکدوم از تیمها نوساناتی در طول فصل خواهند داشت.

در ادامه سه بازی در سه جام مختلف داریم.سه شنبه با psv در لیگ قهرمانان،بعد در لیگ میهمان ساوتهمپتون و سپس در لیگ کاپ میزبان ایپسویچ هستیم.البته خیلی خوبه که بازیهای لیگ کاپ رو به تیم دوم اختصاص بدیم که اصلا ارزش خسته کردن تیم رو نداره.

بعد از این سه بازی،میزبان ساندرلند هستیم و بعد 5 بازی سخت و حساس با وولفسبورگ،آرسنال،اورتون،ز سکا و من سیتی خواهیم داشت که سه بازی وسطی میهمان هستیم.کار بسیار سختی در ماه اکتبر داریم.اگه بازیهای قبلی رو با روند پیروزی پیاپی پشت سر بگذاریم این ماه سخت و حساس رو راحتتر میتونیم رد کنیم.بعد از اون و حداقل تا نیم فصل برنامه بهتری خواهیم داشت.

2. 13 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

برد خیلی خوبی بودش ، خدا رو شکر من دقیقا از لحظه ی گل بلیند بازی رو دیدم ، همین روشن کردم و گل رو زد و تازه انگار از کشتی اومده بودن

هرچقد بلیند تو بازی ایسلند و مخصوصا ترکیه بد بازی کرد و با پدر بزرگوارش روح و روان ما رو مخدوش و غمگین کرد ، این بازی خیلی خوب بودش . 2 تا موقعیت خیلی خوب رو از حریف گرفت و گل فنی و خوبی هم زد ، کاش از لحاظ بدنی و استقامت و قدرت بدنی بهتر بشه ، اون موقع دیگه می تونه یه دفاع وسط خوب بشه ، ظاهرا تصمیم مربیان بر اینه که دفاع وسط باشه !! و خب دیگه This is it .

تمدید قرارداد دخیا هم یکی از بهترین خبر ها بودش ، در حقیقت با این تمدید قرارداد مشت محکمی بر دهان استکبار کوبیده شد تا یه باشگاه بزرگ ، بازیکن فوق العاده و خیل عظیم طرفدار های منچستر در سراسر جهان رو مسخره ی خودشون قرار ندن ! . و این تمدید 4 ساله ی قرارداد یعنی اینکه رئال اگه بخواد دخیا رو بخره باید حالا حالا ها بدوئه ! اونم اگه دخیا منطقی باشه شاید اصلا نره جایی که به بازیکن هاش مثل ابزار نگاه می کنه ( ناواس )

بازی بعدی با PSV هستش ، از همین الان به همه قول دیدن یه مسابقه ی فوق العاده هجومی و سراسر حمله رو می دم ، PSV تیمی سرعتی و با مهاجم های خوب و جوونه

ویرایش : اونا بدجوری الان آماده هستند ، این هفته تو خونه ی حریف 6 گل به Cambuur زدن و هفته ی پیش هم 3-1 فاینورد رو شکست دادن.
    Last edited by Hamid Hamid; 13-09-2015 at 08:57. دليل: PSV

4. 13 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فردا پس از یکسال دوری از CL اولین بازیمون رو مقابل پی اس وی انجام میدیم. من که بی صبرانه منتظرم ....
    ظاهرا رونی هنوز مصدومیتش کاملا برطرف نشده و همراه تیم به هلند نرفته.
    پس عملا ویلسون و مارشیال گزینه های خط حمله میتونن باشن ( امیدوارم اینبار فلینی در خط حمله استفاده نشه !!) ، هرچند که من شخصا بازی دیپای در خط حمله رو ترجیح میدم.

+

بازی فردا از شبکه ورزش پخش مستقیم خواهد شد.
    Last edited by Ali*Reza; 14-09-2015 at 15:19.

6. 12 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی فردا از شبکه های داخلی تلویزیون پخش مستقیم نخواهد شد.
    برای لیگ قهرمانان همیشه یه بازی رو شبکه سه میده و یه بازی رو شبکه ورزش
    برای سه شنبه هم بازی منچستر رو شبکه ورزش میده مگه اینکه تغییر برنامه داشته باشن که بعیده

8. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای لیگ قهرمانان همیشه یه بازی رو شبکه سه میده و یه بازی رو شبکه ورزش
    برای سه شنبه هم بازی منچستر رو شبکه ورزش میده مگه اینکه تغییر برنامه داشته باشن که بعیده
    تشکر.
    از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کرده بودم که برای شبکه ورزش بازی رئال رو برای پخش نوشته بودن که اونا هم اصلاح کردن.
    به هرحال ما که از پخش بازیهامون بشدت استقبال میکنیم

10. 10 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پس عملا ویلسون و مارشیال گزینه های خط حمله میتونن باشن ( امیدوارم اینبار فلینی در خط حمله استفاده نشه !!) ، هرچند که من شخصا بازی دیپای در خط حمله رو ترجیح میدم.
    با نمایش خوبی که مارشال (من هنوزم با تلفظ مارشال مشکل دارم ! هر چند همینطوری خونده میشه ظاهرا) داشت می تونه گزینه خوبی واسه بازی با پی اس وی باشه. استفاده از فلینی در خط حمله تصمیم خیلی عجیبی هست که امیدوارم دیگه کمتر شاهدش باشیم !
    همچنین فن خال اگه نمی خواد از مارشال استفاده کنه می تونه از دپای در نوک و یانگ در سمت چپ استفاده کنه. به نظرم الان یانگ خیلی آمادست و فن خال هم حاضر نیست دپای رو نیمکت نشین کنه (امیدوارم خلافش رو ثابت کنه).

الان که رونی نیست به نظرم بهترین ترکیب استفاده از دپای در نوک و یانگ در سمت چپ هست. پلن بی برحسب اینکه دپای یا یانگ کدوم خوب بازی نکرده باشن می تونه تعویض دپای با مارشال، یا تعویض یانگ با مارشال باشه. ضمن اینکه فلینی رو هم داریم. در سایر پست ها نقطه ابهام خاصی وجود نداره و نیمکت خوبی داریم. وقتی ما بازیکنانی مثل روخو یا جونز در خط دفاع، یا هررا و یانگ در خط هافبک رو روی نیمکت داریم، بازیکنی که چند بازی ضعیف بازی می کنه قطعا باید نیمکت نشین بشه و از بازیکن جانشینش استفاده بشه.

12. 14 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

فان خال: از ممفیس دیپای کاملا راضی نیستم، اما او بهتر خواهد شد

لوئیس فان خال از عملکرد دیپای به صورت کامل رضایت ندارد اما وی معتقد است باید به او کمی زمان دهند.

ممفیس دیپای روز سه شنبه برابر تیم سابق خود پی اس وی قرار خواهد گرفت؛ او انگیزه ی بسیاری برای حضور در این بازی دارد، فان خال معتقد است این خرید تابستانی هنوز برای جا افتادن در تیم نیاز به زمان دارد.
    فان خال اظهار داشت:

"بازی بسیار مهم و سختی برابر پی اس وی داریم، بازیکنان جوان ما می توانند نقش به سزایی در بازی فردا داشته باشند، ممفیس می تواند فردا از روی نیمکت کار را آغاز کند و شاید هم نه، باید ببینیم چه بازیکنانی در آمادگی کامل قرار دارند تا بتوانیم بهترین تصمیم را بگیریم، به عنوان یک مربی شما هرگز راضی نخواهید شد از بازیکن خود زیاد کار بکشید، او باید کمی استراحت کند، من اینگونه فکر می کنم، ما با آنتونی تنها یک بار تمرین کردیم، او پس از آن تمرین به میدان آمد، مانند یک کبریت، او با همان یک کبریت همه جا را نورانی کرد، او هم مانند ممفیس نیز به زمان دارد تا بتواند با تمام شرایط آشنا شود."
    -------------------------- --------------- --- ----------------------- ---- --- -- -- -- - -
    پیش بازی پی اس وی آیندهوون و منچستر یونایتد؛بازگشت ستاره طلایی به خانه اول

جورح الیوت رمان نویس انگلیسی در کتاب کولی اسپانیایی اش می گوید: ستاره ها میوه های طلایی هستند در بالای درخت دور از دسترس.

اما دو باشگاه فوتبال پی اس وی آیندهوون و منچستریونایتد این قضیه را نفی می کنند.پی اس وی آیندهوون نشان داده است ستاره هایش ،این پایین و در روی بوته ها هم رشد می کنند و طلایی می شوند و باشگاه منچستر نشان داده است ستاره ها را از بالای درخت و دور ترین نقاط می توان به روی زمین کشید. منچستر یونایتد در زمان سر الکس فرگوسن استعداد زیادی در پرورش بازیکن داشت برای مثال گیگز و اسکولز را به خاطر بیارید ولی در دو فصل اخیر 300 میلیون برای خرید بازیکن صرف کرده است.تیم پی اس وی هم از جمله تیم های ستاره ساز جهان است. آخرین نمونه اش ممفیس دپای است که این روز ها در من یونایتد شماره 7 را به ارث برده است.

منچستریونایتد در فصل قبل در لیگ قهرمانان حضور نداشت، شاید برای جوانانی که در قرن 21 به دنیا آمده اند این یک پدیده حیرت آور باشد.با رفتن سر الکس فرگوسن همه چیز رفت، نظم رفت، پیروزی رفت، حتی غرور هم رفت. در حال حاضر از آن دوران یک سر الکس در حال جویدن در جایگاه وی آی پی مانده است و یک جایگاه با نام سر الکس.

پی اس وی آیندهوون در 5 بازی ابتدا لیگ هنوز شکستی نخورده است و 3 پیروزی و دو تساوی کسب کرده است و بازی آخرش را 3 روز پیش در برابر تیم کامبور انجام داد و این تیم را 6 تایی کرد. به جرات می توان گفت جای خالی دپای در این تیم حس نخواهد شد چرا که این تیم به رفتن ستاره های بوته ای اش عادت دارد و وقتی یک ستاره از بوته جدا می شود، ستاره ی دیگری جای آن رشد خواهد کرد.

امشب کارخانه قدیمی تولید ستاره درمیزبان کارخانه قدیمی اما مخروبه تولید ستاره شهر منچستر خواهد بود.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اطلاعات بازی:
    داور: نیکولا ریتزولی
    سه شنبه 24 شهریور | ساعت 23:15
    محل برگزاری: فیلیپس

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ترکیب احتمالی دو تیم:
    پی اس وی ایندهوون: (3-3-4)
    یرون زوت، یترو ویلمز، نیکولاس، جفری بروما، سانتیاگو آریاس، آندرس گواردادو، هندریکس،پروپر، لستین، لوک دی یانگ و لوسیانو نارسینگ
    سرمربی: فیلیپ کوکو

منچستر یونایتد: (1-3-2-4)
    داوید دخیا، لوکا شاو، دیلی بلایند، کریس اسمالینگ، متئو دارمیان، باستین شواین اشتایگر، مورگان اشنایدرلین، آندر هررا، خوان ماتا، ممفیس دیپای و مروانه فلینی
    سرمربی: لوئیس فان خال
    نتایج دیدار گذشته دو تیم مقابل یکدیگر:

نتایج دیدار گذشته دو تیم:

14. 12 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با نمایش خوبی که مارشال (من هنوزم با تلفظ مارشال مشکل دارم ! هر چند همینطوری خونده میشه ظاهرا) داشت می تونه گزینه خوبی واسه بازی با پی اس وی باشه.
    کلا این تلفظ صحیح بعضی وقتا داستان می شه
    بعد از گلی که زد به لیورپول اگه تو شبکه های اجتماعی هم دیده باشین اون تیکه گزارش مارتین تایلر خیلی پخش شد
    اگه بخوایم به گزارشگر با تجربه ای مثل مارتین تایلر استناد کنیم تلفظ صحیحش گویا مارسیال هستش
    ولی واقعا گزارش جذابی بود من حدود 10-20 بار اون صحنه رو دیدم و هر سری احساس فوق العاده ای داشت
    Martial isolated, Skrtel here, ohhh....YEEEEEEEEEES

16. 10 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

مگه شبکه ورزش قرار نبود بازی ــه مارو نشون بده !؟ چرا داره سیتی - یووه نشون میده !؟ :/

18. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مگه شبکه ورزش قرار نبود بازی ــه مارو نشون بده !؟ چرا داره سیتی - یووه نشون میده !؟ :/
    به دلیل پخش برنامه مذخرف سفر بخیر از شبکه 3 پخش فوتبال حذف شد
    و فقط شبکه ورزش فوتبال پخش میکنه که اونم سیتی و یووه هست

مسخره کردن خودشون رو
    آخه تعداد بیننده سفر بخیر چقدره ؟؟ فوتبال چقدره !!

20. 5 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •