با سلام و سپاس
ممکنه یه توضیحی بدید چطوری تی وی رو با گوشی کنترل کرد ؟ بلوتوث که اصلا گوشی رو نمیشناسه
درضمن این تکنولوژی هایی که گفتید رو از کجا میشه فهمید که لبتاپ داره یا نه ؟ فایلهای vob رو نمیخونه آپدیت کردید تست میکنید میخونه یا نه ؟
ممنون
با سلام و سپاس
ممکنه یه توضیحی بدید چطوری تی وی رو با گوشی کنترل کرد ؟ بلوتوث که اصلا گوشی رو نمیشناسه
درضمن این تکنولوژی هایی که گفتید رو از کجا میشه فهمید که لبتاپ داره یا نه ؟ فایلهای vob رو نمیخونه آپدیت کردید تست میکنید میخونه یا نه ؟
ممنون
شما مدل لپ تاپ رو بمن بگید براتون چک میکنم که میخونه یا نه !
برای کنترل tv هم کافیه برنامه TVsideView یا MediaRemote رو برای گوشی یا تبلتتون دانلود کنید!
در ضمن بلوتث هم تست کردم ! مخصوص هندزفری های بلوتوث دار هست !
با سلام و سپاس
مدل لب تاپم asus x5mjl است
برنامه مدیا ریموت رو نصب کردم ولی tv رو نمیشناسه میشه یه مقدار توضیح بدید چطوریه ؟
ممنون
TvSideView یکم بهتر هست ! ببنید شما باید اول از همه تلویزیون رو به مودم وایرلستون وصل کنید ! بعد از اون گوشی خودتون رو هم وصل می کنید به وایرلس . سپس وارد نرم افزار که بشید اتوماتیک تلویزیون پیغام کدی نشونتون میده ! کد را در برنامه وارد میکنید بعدش می تونید راحت با گوشی کنترلش کنید !
بازم سعی میکنم تا آخر شب توضیح با عکس بزارم !
با سلام و سپاس
ممنون محبت کنید عکس بگذارید
مدل لب تاپ رو چک نکردید ؟
ممنون
دوستان یه سوال ؟
اگه من دستگاه زیرو بخرم میتونم mkv رو (3 بعدی و 2 بعدی ) با زیرنویس فارسی از روی هارد تو تلوزیون سونی W804 نگاه کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی جواب منو هم بده
ممنون میشم
![]()
شما بهتره یا hd player بخری ویا گیرنده دیجیتال بگیری که پلیرش تمام فایلهای ویدیوی رو پخش میکنه . ولی بهتره اچ دی پلیر بگیری
یعنی این نشون نمیده ؟؟؟
چون من DVD پلیر ندارم
اگه این نشون میده هر 2 تا کارو برام میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)