تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 38 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج جان؛ ارادتمند شما على هستم.متأسفانه چون فعلا با موبايل ميام اينجا، نميتونم از پست هاى بلند نقل قول بگيرم و مجبورم جواب هام رو به اين حالت بدم 1-الان دوسال از اون بازى گذشته و نميتونم چند صحنه خاص رو اسم ببرم؛ اما همونطور كه خودت هم ميدونى رئال اون مقطع خيلى خشن توى ال كلاسيكو بازى ميكرد و از 4 بازى توى 3تاش 10 نفره شد و اين اتفاقى نيست. ضمن اينكه اون حركت پپه چون خطرناك بود، كارت زرد داشت و اينكه تا اون موقع كارت زرد ديگه اى نگرفته بود،به خاط اغماض داور بود. اما اينكه گفتم رئال بالاخره كم مياورد ، به خاطر دليليه كه بعدش گفتم. تا زمانى كه پپ مربى بارسا بود تقريبا هر وقت رئال با اين شيوه بازى كرد، در نهايت باخت. تو فينال جام حذفى هم نيمه اول رئال فوق العاده بود ولى از نيمه دوم بارسا حاكم بازى شد و اگه درخشش كاسياس نبود، چه بسا رئال همون يه جام رو هم نميگرفت.
    خوشبختم علی آقا!
    من انکار نمی کنم که رئال اون زمان فیزیکی تر و با خطاهای بیشتر بازی می کرد، اما برای اخراج شدن/نشدن توی هر بازی باید معیارمون صحنه به صحنه باشه و درست نیست که بگیم چون
    رئال آمار خطای بالایی داشته پس اینجا استحقاق اخراج نداشت حتما جای دیگه داشته... دیگه روی اون بازی و روند کار فکر می کنم صحبت هامون رو انجام دادیم و دوستان صحبت هامون رو
    دنبال می کنن و خودشون قضاوت می کنن.

2-موقعيتهاى بايرن غير از گلها، 3 تا بود:تك به تك روبن، تك به تك مولر و شوت ريبرى. و موقعيت شاخص ديگه اى نداشت. اگه داشت بگو تا من هم از اشتباه در بيام.
    غیر از گل ها، موارد مسلم گلزنی همون سه موردی بود که اشاره کردی به علاوه ی شوت لام که منجر به پنالتی پیکه شد که اگه بخوایم یه حساب سر انگشتی بکنیم میشه 4+3+1=8 حالا دو
    گل مردود هم از اون کم کنیم میشه 6 تا، البته موقعیت های دیگه ای هم بود که شاید 50 50 بودن مثل شوت مولر چسبیده به محوطه یا هد روبن روی ضربه ی شروع مجدد... ولی به هر حال این
    تعداد از موقعیت بسیار خوب گلزنی توی یک بازی در این سطح فکر می کنم عدد بزرگی باشه.

3-ولى من فكر ميكنم دانته روى آلوز خطا كرد. اينكه بگيم چون آلوز اعتراض نكرده پس خطايى نبوده،براى من قابل قبول نيست. روى گل دوم هم خيلى اعتراض نكردن. ميشه نتيجه گرفت كه آفسايد نبوده؟ اين صحنه ها رو حتى وسط زمين هم خطا ميگيرن چه برسه به محوطه جريمه
    قبول دارم این صحبتت رو. نمیشه به صرف این مورد اتکا کرد، من هم این مورد رو فقط در کنار نظر کارشناس داوری AS و توضیحاتم در مورد خود صحنه به عنوان یکی از شواهد دیگه برای تکمیل
    نتیجه گیری آوردم، درسته که روی صحنه ی آفساید هم فقط یه اعتراض نصفه و نیمه بود ولی فکر می کنم بین یک آفساید خیلی نزدیک که بازیکنای توی زمین دید دقیقی از خط آفساید ندارند
    (خصوصا با اون شلوغی صحنه) و بعضا حتی اگه شک داشته باشند که آفساید هست/نیست دستشون را بالا می برند،خیلی تفاوت وجود داره با یک خطای فرضا جلوگیری از پرش که حداقل
    خود آلوز از وقوع/عدم وقوع اون به خوبی اطلاع داره و در صورتی که واقعا حقی ضایع شده باشه معمولا از هر بازیکنی(نه فقط آلوز) اعتراض بیشتری رو می بینیم، مثل اون صحنه ی هند پیکه
    یا ده ها مورد دیگه که هر روز توی فوتبال می بینیم...

4-منظورم از روال طبيعى بازى اينه كه همه تصميمات اشتباهات داور رو كنار بذاريم. در اون صورت چى داشتيم؟ يه پنالتى براى بايرن كه شايد اصلا گل نشه. بر فرض گل شدنش نتيجه ميشد 1-0 براى بايرن تا دقيقه حدودا 70. اگه اينجور بود بارسا شايد به بازؤ برميگشت و شايد گل چهارم رو روى ضد حمله نميخورد.پس من هم در كمال احترام به نظر شما فكر ميكنم بهترين نتيجه براى بايرن 2-0 بود نه 3-0
    من هم صرفا با یه حساب سرانگشتی و اصطلاحا "بین خودمون" اون 0-3 رو گفتم، وگرنه شکی نیست که این شکل از نتیجه گیری رو نمیشه انجام داد.
    در هر صورت به نظرم بهتره منتظر بازی برگشت بمونیم و بعد از اون بازی قضاوت کنیم.

5-فكر ميكنم بحث درباره داورى به نتيجه نميرسه ولى اشتباهات داور به قدرى زياد بود كه اجازه نميده بحثهاى فنى هم به سرانجام برسه
    اگه به دنبال سرانجام مطلق و دقیقی باشیم، قطعا همین طوره که میگی علی جان، ولی سر انجام های نسبی رو میشه با شواهد و قرائن دید... به هر حال خوشحالم از آشنایی باهات
    و به نظرم از معدود دوستان بارسایی اینجا بودی که سعی کردی با دید فنی تری به قضیه نگاه کنی و وارد جزئیات بشی، هر چند که طبیعی هست که نظراتمون توی بعضی از قسمت ها
    متفاوت باشه. ممنون از شرکتت توی بحث ها

2. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزيز اگه يه نگاهى به بازيهاى بارسا توى سالهاى قبل هم بندازى، ميبينى كه اكثرا نتيجه بازيها رو توى نيوكمپ مشخص كرده؛ پس حرف اون دوستمون اشتباه نيست.
    من هرگز نگفتم که اشتباه می کنید, پارسال بله حق با شماست, بارسا خیلی از بازی ها رو کنترل می کرد و در نیو کمپ کار رو یکسره می کرد.
    ولی مگه میشه شکست 2-0 و 4-0 گذاشت به پای کنترل کردن بازی؟!! صحبت من در مورد امساله.
    تنها بازی که بارسا تونست بازی رو کنترل کنه بازی برگشت با PSG بود که بعد از زدن گل, تو زمین خودش به حفظ توپ محض رو آورد و بازی رو کشت.
    کنترل یعنی این.

ازهم تأكيد ميكنم كه اتفاقا بارسا در كنترل بازى(كه تنها راه موفقيتش بود) به طور نسبى خوب عمل كرد.فكر نميكنم دادن سه موقعيت گل به بايرن بسيار آماده ،آمار بدى براى خط دفاع مريض بارسا باشه
    شما مطمئنی بازی رو درست دیدی؟ البته شاید تعریف موقعیت از دیدگاه شما متفاوت باشه!
    بهرحال کمی کم لطفی می فرمائید که فقط سه موقعیت برای بایرن در نظر می گیرید! بازی که من دیدم
    هر حمله بایرن بوی گل میداد. اینطوری بگم که بایرن هروقت خواست تا تو محوطه خودشو رسوند.

4. 8 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دوستان بایرنی (و سایر دوستان ) لفطا اینقدر از موقعیت های گل زیاد بایرن صحبت نکنید!
    طبیعی هست که توی بازی واتر پلو حمله های زیاد ببینید ... شما به این می گید موقیعت گل ؟!! سبک بازی واتر پلو به این شکله
    همیشه روی یکی از دروازه ها توپ وجود داره و هر بازیکن با تکون دادن دستش سعی می کنه دروازه بان رو فریب بده . اینا که موقعیت گل نیست !!
    اگر دقت کنی اخر بازی هم تلفیزیون نشون داد موقعیت گل 14 به 4 بود . توی بازیه ای که میانگین گلاش دور بر 7-8 هست 4تا گل هیچی نیست
    نمی دنم شاید هم من یک مسابقه واترپلو دیگه ای می دیدم و شما یک چیز دیگه ای رو

پ ن 1 : این یک متن ظنز می باشد و کپی رایتش هم الهام گرفته از بردیاست

پ ن 2: خوشالم بلاخره دوستان از بحث داوری کم کم دارن خارج می شن و به بحث های فنی تری !! می پردازند .

پ ن 3 : مزه می ده بایرن بازی برگشت 5 تا گل بخوره ابرمون بره دیگه رومون نشه بیایم تو انجمن اراجیف ببافیم

پ ن 4 و اخر ! : لطفا یک سری هم به گروه انجمن ورزش بزنید . یک ایده های مسخره ای( : دی ) به ذهنم رسیده تا الان فقط معراج جان لطف کرده نظرشو گفته

پ ن 5 و بعد از اخر : کپی رایت شکلک محبوب () هم از علی رضا گرافیکاره
    Last edited by hojjatinho; 27-04-2013 at 04:41. دليل: کپی رایت شکلک محبوب :دی

6. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[QUOTE=آرش-19;760575_5]من هرگز نگفتم که اشتباه می کنید, پارسال بله حق با شماست, بارسا خیلی از بازی ها رو کنترل می کرد و در نیو کمپ کار رو یکسره می کرد.ولی مگه میشه شکست 2-0 و 4-0 گذاشت به پای کنترل کردن بازی؟!_______________________________________ _1-ببين آرش جان، بارسا با توجه به مصدوميت مسى و ضعف دفاعى و با توجه به اينكه بايرن تيم بسيار وحشتناكى نشون داده، فقط يك راه براى نتيجه گيرى داشت كه سعى كرد همون رو انجام بده. شايد موفق نشده باشه ولى مشخصا برنامه تيم همين كنترل بازى بود.پس شايد حرف بهتر اين باشه كه بگيم توى كنترل بازى موفق نبود. به نظر تو بارسا ميتونست بياد مثل هميشه بازى كنه؟من كه فكر نميكنم! چون خط حمله بارسا زيادى وابسته به مسى هست و مسى داشت با مصدوميت بازى ميكرد. دفاع صرف هم كه به گروه خونى بارسا نميخوره 2-طبيعتا به عنوان هوادار بارسا وقتى اعتقاد دارم كه 3 گل بايرن مردود بوده، پس اونها رو موقعيت حساب نميكنم. حملات بايرن زمانى به اين شكل دراومد كه ديگه بارسا چيزى براى ازدست دادن نداشت. اگه به طور مشخص موقعيتى غير از اون سه تا تو ذهنتون هست خب بگيد تا من هم متوجه بشم. چون من واقعا چيز ديگه اى يادم نمياد و قصد گمراه كردن بحث رو ندارم

در پاسخ به معراج عزيز:1-من هم فكر ميكنم بحث در مورد اون بازى كافيه.حتى بحث در مورد بايرن-بارسا هم بيشتر از اين ثمرى نداره. چون همونطور كه ميبينى بحث هاى داورى و فنى، با هم ارتباط مستقيم دارن وعملا تمام بحثهاى فنى كه تا حالا انجام شده به داورى ختم شده. خب اين همه بحث درمورد داورى صورت خوشى نداره.شايد بهتر باشه فقط منتظر بازى برگشت باشيم2-به نظر تو دادن 5 موقعيت گل خوب به بايرن وحشتناك،با وجود مشكلات دفاعى فراوون بارسا، عملكرد مناسبى نيست؟ منچستر و رئال هم بيشتر از اينها روى دروازه همديگه موقعيت ايجاد كردن ولى در نهايت بازى 1-1 تموم شد! خب اين وسط نقش دروازه بان چيه؟3-براى من هم بودن در جمع بسيار خوب و دوستانه اين فروم باعث افتخاره.جايى كه همه نظراتشون رو بدون بى احترامى به بقيه ابراز ميكنن.4-يه سؤال فنى: نظرت در مورد بارساى امسال و شايعه حضور هاينكس در بارسا؟

8. این کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

I have a Dream

رئال 3 - 0 دورتموند

بارسا 5 - 0 بایرن

اگر اون 8 گلی که اسپانیایی ها خوردن رو به این شکل بزنن ، بعد از 90 دقیقه صعود میکنند !

جدای از شوخی هنوز 90 دقیقه برای هر 4 تیم مونده ؛ بایرن در بازی برگشت با آرسنال نشون داد که خوب میتونه غافلگیر بشه ، بارسا هم که توی نوکمپ میتونه وحشتناک اوج بگیره همیشه /

از این طرف هم زدن 1 گل در هر 30 دقیقه برای قدرت تهاجمی رئال کار دشواری به نظر نمیرسه ، اگر که دقت زیادی باشه روی استفاده ی حداکثری از موقعیتها ، بازی گروهی با دورتموند داستان دیگه ای داشت ولی رمز موفقیت و قدم مهم برای این دوتیم در بازی برگشت اینه که تحت هیچ شرایطی گل نخورن ...

10. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

I have a Dream
    سروش جان همه به داریم
    مثل رویای فینال آلمانی
    اینقد بگم اینو که هر دو آلمانا حذف شن
    : دی*3 ( برای هر سه جمله بود : دی )

ولی اگه رئال و بارسا نتونن گل زود هنگام بزنن مطمئنا دیگه خبری خاصی نمی تونه باشه
    از اون ور هی باید حمله کنن و از این ور هم آلمانیا نشون دادن تو ضده حمله می تونن هر کاری کنن
    مخصوصا بایرن با حضور روبن و ریبری که هم سرعت و هم تکنیک بالایی دارن

بازشرایط رئال امیدوارانه تره تا بارسا..

اون بازی بایرن و آرسنال نشون دهنده ی شکسته شدن غرور بایرن بود.. دیگه فک نکنم جلو بارسا همچین کاری کنن. بازی برگشت با یووه نشون دادن که درس بزرگی گرفتن از باخت جلو آرسنال
    ولی متاسفانه یا خوشبختانه بارسا از بازی های مقابل میلان و پاریس درسی نگرفت..شاید دلیلش اون برگشت فوق العاده جلو میلان تو نیوکمپ بود

کلا میشه دو شب دیگه نهایت لذت رو برد از فوتبال ...
    حال برد و باخت اصلا مهم نیست : دی

12. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

به نظرم 15 دقیقه اول بازی رئال ، مهمترین قسمت بازیه ، اگه بتونه تو 15 دقیقه اول حالا به هر روشی گل بزنه ، این گل باعث ایجاد یک فشار عصبی سنگین روی بازیکنان دورتموند میشه و میتونه ضریب اشتباهات بازیکنان رو شدیدا بالا ببره و به مراتب باعث دریافت گل بیشتری بشه.و اگر نیمه نیمه اول رو 2-0 تموم کنیم کار دورتمون برای نیمه دوم رو تقریبا باید تموم شده بدونیم البته اینها در صورتی است که روی اشبتاهات فردی مدافعان گل علکی دریفات نکنیم ( ابر باد و مه خورشید )...بزگرترین اشتباه رئال میتونه استفاده از سیستم 4-2-3-1 باشه ، بهتره همون 4-3-3 بازی رفت اجرا بشه فقط مایکل اسین جایگزین لوکا مودریچ بشه تا از لحاظ درگیری های فیزیکی در مرکز زمین نسبت به هافبک های دورتموند برتری پیدا کنیم ( در بازی رفت همین عامل برتری دورتموند بود و باعث 4 تایی شدن رئال شد ) + استفاده از بنزما یا هیگواین میتونه حکم خود کشی رو برای رئال داشته باشه چون عملا هیچ کار مثبتی انجام نمیدن ، بهتره از کاکا و رونالدو و دی ماریا یا اوزیل همزمان استفاده بشه و کا کا و رونالدو نقش مهاجم کاذب رو بر عهده بگیرن.... به قول بچه ها بنزما و هیگواین فقط بلدن به مالاگا و لوانته و تیم ها دره پیتی گل بزنن

14. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

CR7 & LM10

مورينيو:
    ميتوانيم نتيجه را جبران کنيم ؛ هيچ چيز غيرممکن نيست. اگر بورسيا ميخواهد ما را حذف کند؛ بايد سختی بکشد.

تیتو ویلانوا :
    مسلما بایرن بهتر از ما بازی کرد اما ما به بازی برگشت خیلی امیدواریم چوون بازی در خانه ما انجام میشود و این به ما قدرت میدهد.

VIVA REAL AND BARCA

16. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

آقا من از همین تریبون حمایتِ خودم رو از اتحاد بارسا - رئال اعلام میکنم !
    این آلمانی ها شاخ شُدن : دی

Viva CR7 & LM10

18. 3 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تقريبا اکثر پست هاي تيم هاي رقيب توي نيمه نهايي رو بعد از دو تا بازي رفت خوندم ،دوستان آلماني در پوست خودشون نميگنجن که واقعا هم منطقيه ،دو تا ابر تيم با يکي دو جين ستاره رو توي خونه با ميانگين سه چهار گل بردن و اينکه به نظر مياد دو تا تيم آلماني توي فينال با هم روبرو ميشن و به نظر من اميد چنداني هم با توجه به نتايج رفت به ساق هاي خونين و اينا نيست
    ولي چيزي که واضحه اين دو تا تيم به صورت دراماتيک از همه نظرآماده و پر انرزي بودن،و قطعا يه تيم نميتونه اين انگيزه و آمادگي رو براي چندين فصل حفظ کنه و بتونه دو باره همچين نتيجه هايي رو با چنين تيم هايي کسب کنه
    کافيه بارسايي رو با يه خط دفاع منسجم با اومدن مدافعان جديد+ يه خط حمله يکم سريع تر و خلاق تر با اومدن نيمار+بازگشت به پلن A هميشگي رو تصور کنيد تا متوجه شيد روياي سوم براي Worlds Best Club شدن براي بايرن يکم بعيده

20. 3 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •