خوشبختم علی آقا!
من انکار نمی کنم که رئال اون زمان فیزیکی تر و با خطاهای بیشتر بازی می کرد، اما برای اخراج شدن/نشدن توی هر بازی باید معیارمون صحنه به صحنه باشه و درست نیست که بگیم چون
رئال آمار خطای بالایی داشته پس اینجا استحقاق اخراج نداشت حتما جای دیگه داشته... دیگه روی اون بازی و روند کار فکر می کنم صحبت هامون رو انجام دادیم و دوستان صحبت هامون رو
دنبال می کنن و خودشون قضاوت می کنن.
غیر از گل ها، موارد مسلم گلزنی همون سه موردی بود که اشاره کردی به علاوه ی شوت لام که منجر به پنالتی پیکه شد که اگه بخوایم یه حساب سر انگشتی بکنیم میشه 4+3+1=8 حالا دو2-موقعيتهاى بايرن غير از گلها، 3 تا بود:تك به تك روبن، تك به تك مولر و شوت ريبرى. و موقعيت شاخص ديگه اى نداشت. اگه داشت بگو تا من هم از اشتباه در بيام.
گل مردود هم از اون کم کنیم میشه 6 تا، البته موقعیت های دیگه ای هم بود که شاید 50 50 بودن مثل شوت مولر چسبیده به محوطه یا هد روبن روی ضربه ی شروع مجدد... ولی به هر حال این
تعداد از موقعیت بسیار خوب گلزنی توی یک بازی در این سطح فکر می کنم عدد بزرگی باشه.
قبول دارم این صحبتت رو. نمیشه به صرف این مورد اتکا کرد، من هم این مورد رو فقط در کنار نظر کارشناس داوری AS و توضیحاتم در مورد خود صحنه به عنوان یکی از شواهد دیگه برای تکمیل3-ولى من فكر ميكنم دانته روى آلوز خطا كرد. اينكه بگيم چون آلوز اعتراض نكرده پس خطايى نبوده،براى من قابل قبول نيست. روى گل دوم هم خيلى اعتراض نكردن. ميشه نتيجه گرفت كه آفسايد نبوده؟ اين صحنه ها رو حتى وسط زمين هم خطا ميگيرن چه برسه به محوطه جريمه
نتیجه گیری آوردم، درسته که روی صحنه ی آفساید هم فقط یه اعتراض نصفه و نیمه بود ولی فکر می کنم بین یک آفساید خیلی نزدیک که بازیکنای توی زمین دید دقیقی از خط آفساید ندارند
(خصوصا با اون شلوغی صحنه) و بعضا حتی اگه شک داشته باشند که آفساید هست/نیست دستشون را بالا می برند،خیلی تفاوت وجود داره با یک خطای فرضا جلوگیری از پرش که حداقل
خود آلوز از وقوع/عدم وقوع اون به خوبی اطلاع داره و در صورتی که واقعا حقی ضایع شده باشه معمولا از هر بازیکنی(نه فقط آلوز) اعتراض بیشتری رو می بینیم، مثل اون صحنه ی هند پیکه
یا ده ها مورد دیگه که هر روز توی فوتبال می بینیم...
من هم صرفا با یه حساب سرانگشتی و اصطلاحا "بین خودمون" اون 0-3 رو گفتم، وگرنه شکی نیست که این شکل از نتیجه گیری رو نمیشه انجام داد.4-منظورم از روال طبيعى بازى اينه كه همه تصميمات اشتباهات داور رو كنار بذاريم. در اون صورت چى داشتيم؟ يه پنالتى براى بايرن كه شايد اصلا گل نشه. بر فرض گل شدنش نتيجه ميشد 1-0 براى بايرن تا دقيقه حدودا 70. اگه اينجور بود بارسا شايد به بازؤ برميگشت و شايد گل چهارم رو روى ضد حمله نميخورد.پس من هم در كمال احترام به نظر شما فكر ميكنم بهترين نتيجه براى بايرن 2-0 بود نه 3-0
در هر صورت به نظرم بهتره منتظر بازی برگشت بمونیم و بعد از اون بازی قضاوت کنیم.
اگه به دنبال سرانجام مطلق و دقیقی باشیم، قطعا همین طوره که میگی علی جان، ولی سر انجام های نسبی رو میشه با شواهد و قرائن دید... به هر حال خوشحالم از آشنایی باهات5-فكر ميكنم بحث درباره داورى به نتيجه نميرسه ولى اشتباهات داور به قدرى زياد بود كه اجازه نميده بحثهاى فنى هم به سرانجام برسه
و به نظرم از معدود دوستان بارسایی اینجا بودی که سعی کردی با دید فنی تری به قضیه نگاه کنی و وارد جزئیات بشی، هر چند که طبیعی هست که نظراتمون توی بعضی از قسمت ها
متفاوت باشه. ممنون از شرکتت توی بحث ها![]()