تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 62 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 613

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops II

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقای عزیز که پست من رو پاک کردی طرف اومده آدرس تمام فیلمای بازی رو گذاشته پستشو گذاشتی حالا سن یه کارکترو گذاشتیم داستان لو رفته؟!!!!! زدی کل پست منو پاک کردی !
    من امروز اتفاقی پوشه video رو تو محل نصب بازی باز کردم و ویدئو ها شو داشتم نگاه می کردم(با VLC player) که چند تا ویدیو واقعا گیج کننده دیدم که تو اسپویلر میزارم . لطفا اونایی که می دونن قضیه چیه ، جواب این پست من رو بدن
    والا قباحت داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آدم از زندگی سیر میشه واقعاً تو این سایت زحمتاشو اینجوری حروم میکنن

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان نگفتید این مراحل استراتژیک روی داستان بازی تاثیر گذاره؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آقای عزیز که پست من رو پاک کردی طرف اومده آدرس تمام فیلمای بازی رو گذاشته پستشو گذاشتی حالا سن یه کارکترو گذاشتیم داستان لو رفته؟!!!!! زدی کل پست منو پاک کردی !

والا قباحت داره
    1-دوست عزیز کل اون پست پاک شده شما هیچ موردی نداشت به جز اسم بردن یک فرد هستش که واقعا برای کسی که هنوز نتونسته بازی رو شروع کنه یک اسپویل بزرگ هستش
    چه بسا که حتی داخل خود بازی هم با هزار تا سایه و پشت صحنه و توضیح و مراحل اومدن و این مورد رو بازگو کردن
    پس این اسپویل محسوب میشه

2- هیچ کسی اینجا با کسی مشکلی یا کدورتی نداره که بیاییم بگیم انگشت گذاشتیم روی یک کاربر و اونو نشونه رفتیم تا هر کاری میکنه بگیم پستشو پاک کنیم
    موارد طبق قوانین هستش و هر کسی باشه هر چند تا ستاره داشته باشه و هر عنوانی داشته باشه همین مورد رو رعایت نکنه پستش پاک خواهد شد.
    از شما و زحماتتون هم تشکر میکنیم همه ما اینجا زحمت کشیدیم و خواستیم تا دور هم یک مکان مناسب برای همدیگه ایجاد کنیم با جدید ترین اخبار و بهترین ساپورت ها اون طور که از دستمون بر میاد
    پس این محیط باید انقدر امن باشه که هر کاربری به راحتی بیاد و با توجه به داشتن امنیت همه موارد از جمله داستان بازی بیاد اینجا و مشکلشو حل کنه یا هر کار دیگه ای

اون پست کاربری هم که فرمودید کل مواردشو داخل اسپویل گذاشته و مطلبی که خارج از اسپویل هستش به شکل اختیاری هستش که هر کسی میتونه بره ببینه یا نبینه پس مورد اسپویل نداره

مرسی از توجهتون.

5. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

1-دوست عزیز کل اون پست پاک شده شما هیچ موردی نداشت به جز اسم بردن یک فرد هستش که واقعا برای کسی که هنوز نتونسته بازی رو شروع کنه یک اسپویل بزرگ هستش
    چه بسا که حتی داخل خود بازی هم با هزار تا سایه و پشت صحنه و توضیح و مراحل اومدن و این مورد رو بازگو کردن
    پس این اسپویل محسوب میشه

2- هیچ کسی اینجا با کسی مشکلی یا کدورتی نداره که بیاییم بگیم انگشت گذاشتیم روی یک کاربر و اونو نشونه رفتیم تا هر کاری میکنه بگیم پستشو پاک کنیم
    موارد طبق قوانین هستش و هر کسی باشه هر چند تا ستاره داشته باشه و هر عنوانی داشته باشه همین مورد رو رعایت نکنه پستش پاک خواهد شد.
    از شما و زحماتتون هم تشکر میکنیم همه ما اینجا زحمت کشیدیم و خواستیم تا دور هم یک مکان مناسب برای همدیگه ایجاد کنیم با جدید ترین اخبار و بهترین ساپورت ها اون طور که از دستمون بر میاد
    پس این محیط باید انقدر امن باشه که هر کاربری به راحتی بیاد و با توجه به داشتن امنیت همه موارد از جمله داستان بازی بیاد اینجا و مشکلشو حل کنه یا هر کار دیگه ای

اون پست کاربری هم که فرمودید کل مواردشو داخل اسپویل گذاشته و مطلبی که خارج از اسپویل هستش به شکل اختیاری هستش که هر کسی میتونه بره ببینه یا نبینه پس مورد اسپویل نداره

مرسی از توجهتون.
    بازم جواب من رو ندادید این آقا اومده یاداوری کرده تو بخش ویدئوها بریمو این بازی ویدئوهاش کدکش چیه و توان دیدنش هست و تعریف میکنه که یه سری اتفاقاتی افتاده و کاربرا براشون جالب میشه میرن تا ته قضیه! خب عزیز من! این یعنی لو رفتن کل بازی چجور میگید اسپویل نمیخواد !!
    من اومدم سن یه بازیگرو حدس زدم و گفتم عجیبه اینقدر سن داشته باشه این کجاش لو رفتن داستانیه که از اول اون بازیگر توش نمایش داده میشه ؟!
    Last edited by tootam; 21-11-2012 at 02:03.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

انتظاراتمو تا با اینجا که دو ساعتی بازی کردم براورده نکرده !

گرافیکش واقعا پایینه ، بعضی جاها افتضاح میشه ، فقط گرافیک چهره خوب کار شده !

گیم پلی عالیه هیجانش خوبه ولی بازم به قبلیا مخصوصا MW2 , MW1, BO1 نمیرسه !

Motion اسب ها اصن خوب کار نشده ، کنترلشونم همینطورم

AI پایین اومده بعضی جاها حس می کنم دارم فاجعه MOH WARFIGHTER میزنم ! از COD این AI خیلی بعیده ، با اینکه رو veteran میزنم ولی Challenge خاصی نداره !

داستان هم جالب به نظر میاد ولی پیچیدس و نتونسن رابطه ی خوبی بین قسمت های مختلف داستان برقرار کنن !

باگ هم که ....

امیدوارم زامبی و مولتیش بهتر باشه !

+

قسمت زامبی فقط آنلاین هسش ؟
    Last edited by mjorh; 20-11-2012 at 23:51.

8. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

انتظاراتمو تا با اینجا که دو ساعتی بازی کردم براورده نکرده !

گرافیکش واقعا پایینه ، بعضی جاها افتضاح میشه ، فقط گرافیک چهره خوب کار شده !

گیم پلی عالیه هیجانش خوبه ولی بازم به قبلیا مخصوصا MW2 , MW1, BO1 نمیرسه !

Motion اسب ها اصن خوب کار نشده ، کنترلشونم همینطورم

AI پایین اومده بعضی جاها حس می کنم دارم فاجعه MOH WARFIGHTER میزنم ! از COD این AI خیلی بعیده ، با اینکه رو veteran میزنم ولی Challenge خاصی نداره !

داستان هم جالب به نظر میاد ولی پیچیدس و نتونسن رابطه ی خوبی بین قسمت های مختلف داستان برقرار کنن !

باگ هم که ....

امیدوارم زامبی و مولتیش بهتر باشه !

+

قسمت زامبی فقط آنلاین هسش ؟

آره سینگلشو موافقم تو قسمت های مختلف یکم ضعیفه ولی داستانش خیلی عالی بود. من که خیلی از مناندز خوشم اومد
    مالتی اش هم به نظر من عالی هست همینطور زامبی اش.

10. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان بازیه call of duty black ops 2 ارزش خرید داره؟
    میخوام بخرم
    بعد قیمتش چقدره؟
    اینجا میدن 8 تومن

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان بازیه call of duty black ops 2 ارزش خرید داره؟
    میخوام بخرم
    بعد قیمتش چقدره؟
    اینجا میدن 8 تومن
    دوست عزیز تو ایران چیزی به اسم ارزش خرید معنایی نداره !!!! شما وقتی یه بازی 80 تا 100 هزار تومنی رو داری با 8 هزار تومن می خری پس یعنی سود کامل ! و از طرفی بازی مثل کال اف دیوتی همیشه ارزش خرید و وقت گذاشتن داره هر چند این نسخه نتونسته انتظارات بعضی ها رو از جمله خود من برااورده کنه ولی بازم یه بازی اکشن و شوتر عالی هستش که ادرنالین خونت رو عجیب بالا می بره . پس فردا برو بخرش .

13. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

آره سینگلشو موافقم تو قسمت های مختلف یکم ضعیفه ولی داستانش خیلی عالی بود. من که خیلی از مناندز خوشم اومد
    مالتی اش هم به نظر من عالی هست همینطور زامبی اش.
    شما مالتی پلیر رو چجوری بازی می کنی ؟ مگه کرکش اومده؟
    به ما هم یاد بده بازی کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •