تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 461 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یک تحقیق از علاقه مندان به بازی های ویدئویی مشخص کرد که FIFA بهترین سری در کل تاریخ است و جلو تر از سری بازی هایی چون Final Fantasy، Super Mario Brothers و Call of Duty قرار گرفت.

در گفت و گو با 1,862 گیمر بالای 18 سال سن در مورد بازی های مورد علاقه شان، FIFA با 72% رای اول شد،Final Fantasy با %67 و uper Mario Brothers با %61 در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند. این تحقیق توسط وب سایت بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام شده بود.

10 بازی برتر لیست به صورت زیر می باشد:

1) FIFA – 72%

2) Final Fantasy - 67%

3) Super Mario Brothers – 61%

4) Sonic the Hedgehog- 55%

5) Zelda – 51%

6) Resident Evil – 49%

7) Call of Duty- 41%

8) Grand Theft Auto- 38%

9) Tomb Raider- 37%

10) Tony Hawk Pro Skater- 25%

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 18 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داشتم مصاحبه دیوید راتر با سایت 1UP رو می خوندم و واقعا خجالت زده شدم از اینکه هر سال میرم نسخه کرک شده رو می خرم!!
    واقعا روی بازی کار کردن و هر چیزی طرفدارا خواستن رو اعمال کردن تازه هنوز به قول راتر چیزای زیادی رو هم نگفتن که تو جولای و آگوست میگن..
    یه چیز خیلی جالب این بود که یه ویژگی هست برای virtual pro که اگه اونو آنلوکش کنید بازیکنتون می تونه مثه حسین علیزاده پرتاب اوت بکنه !!

یه چیز دیگه هم در مورد بخش آنلاین گفته بود که :
    It’s still a really big focus for us, and I believe that you’ll be very impressed in July by what we’ve done… another revolutionary thing.
    موارد انقلابی دیگه ای هم در راهه... خدا بخیر کنه

اگه وقت بود حتما مصاحبه کاملش رو میزارم
    دوست عزیز میتونی لطف کنی مصاحبه با روتر رو برای ما بذاری ممون میشیم من و همه بچه های این تاپیک .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز میتونی لطف کنی مصاحبه با روتر رو برای ما بذاری ممون میشیم من و همه بچه های این تاپیک
    لینک زیر:
    کد:

5. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داشتم مصاحبه دیوید راتر با سایت 1UP رو می خوندم و واقعا خجالت زده شدم از اینکه هر سال میرم نسخه کرک شده رو می خرم!!
    واقعا روی بازی کار کردن و هر چیزی طرفدارا خواستن رو اعمال کردن تازه هنوز به قول راتر چیزای زیادی رو هم نگفتن که تو جولای و آگوست میگن..
    یه چیز خیلی جالب این بود که یه ویژگی هست برای virtual pro که اگه اونو آنلوکش کنید بازیکنتون می تونه مثه حسین علیزاده پرتاب اوت بکنه !!

یه چیز دیگه هم در مورد بخش آنلاین گفته بود که :
    It’s still a really big focus for us, and I believe that you’ll be very impressed in July by what we’ve done… another revolutionary thing.
    موارد انقلابی دیگه ای هم در راهه... خدا بخیر کنه

اگه وقت بود حتما مصاحبه کاملش رو میزارم

فکر کنم اون آقایی که شما منظوزته علی علی زاده هستا !!!! فکرکنم شما علی علی زاده رو با حسین رضازاده با هم میکس کردی !
    من از اینکه فهمیدم واسه پی سی و کنسول یکیه،امسال میخوام واسه هر 2 رو اریجینال بخرم
    تو آنلاینشم خیلی باید کار کنن،ایراد های ر یز و درشت زیاد داره،مثلا یهو میری تو بازی میبینی یارو تو ترکیبش 3 تا Created Player داره ! دیگه هم نیمتونی بیای بیرون وگرته 3-0 میبازی! یا مثلا به یه نفر دعوت میفرستی باهاش بازی کنی یه دفعه یه نفر دیگه میاد تو !!!!!!! و چند تا ایراد ریز و درشت دیگه

یک تحقیق از علاقه مندان به بازی های ویدئویی مشخص کرد که FIFA بهترین سری در کل تاریخ است و جلو تر از سری بازی هایی چون Final Fantasy، Super Mario Brothers و Call of Duty قرار گرفت.

در گفت و گو با 1,862 گیمر بالای 18 سال سن در مورد بازی های مورد علاقه شان، FIFA با 72% رای اول شد،Final Fantasy با %67 و uper Mario Brothers با %61 در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند. این تحقیق توسط وب سایت بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام شده بود.

10 بازی برتر لیست به صورت زیر می باشد:

1) FIFA – 72%

2) Final Fantasy - 67%

3) Super Mario Brothers – 61%

4) Sonic the Hedgehog- 55%

5) Zelda – 51%

6) Resident Evil – 49%

7) Call of Duty- 41%

8) Grand Theft Auto- 38%

9) Tomb Raider- 37%

10) Tony Hawk Pro Skater- 25%

کد:
    شاید چون فیفا بازی ایه که تمومی نداره و بازی باز،میتونه 1 سال هی ببره و ببازه و بیشتر سرگرمش میکنه،یاعث میشه که این رتبه رو بگیره،الیته شاید
    من خودم یکی از 3 بازی اصلی ای که میکتم،(به جز Call Of Duty:Modern Warfare و League Of Legends ) فیفا س

7. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان داشتم با یه نفر با کنسول آنلاین میزدم،چلسی رو برداشت،5 دقیقه ی اول بازی همش تو زمین خودش پاسکاری میکرد،من گفتم این آقا احتمالا از بس حرفه ایه و 3 سوته گل میزنه که فکر میکنه اگه به من قبل ار 5 دقیقه گل بزنه منم از بازی میام بیرون و هیچی به هیچی ! (آخه اگه قبل از 5 دقیقه بیای بیرون 3-0 نمیشه)بعد که 5 دقیقه تموم شد توپو داد به تورس،تورس مثل به یوزپلنگ اومد سمت دروازه ی من ! و نزدیک بود گل بزنه،خلاصه 2 تا گل زد و من به خودم تو دلم گفتم : خداییش شهروز،از تو خیلی بهتر بازی میکنه!!!!
    بعد دقیقه 60 اینا بود توپو داد به پیتر چک اینجا بود که بخشی از موهای بدنم ریخت!!!!! پیتر چک حرکاتش مثل حرکات رونالدو بود!!!!! نگو این فلان فلان شده بازیکنا رو دست کاری کرده جوری که حتی دروازبانشم 5 ستارس!!!!!!
    بعد که به بازیکن ها دقت کردم دیدم 3 تا Player 1 2 3 تو زمین هستن!!!!! اینجا بود که از بازی اومدم بیرون و 7 8 تا فحش آبدار نثارش کردم!!!
    وافعا اگه تو فیفا 12 اینا رو درست نکنن،همین فحش هایی که به این دادم رو نثار سازنده ی فیفا میکتم که باعث میشه مغز آدم بترکه

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لینک زیر:
    کد:
    آقا ممنون من منظورم ترجمه این مصاحبه بود ولی بازم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ign مطلبی نوشته در مورد tactical defending + چیزهای کوچولویی در مورد Career Mode و ترانسفرها و ...
    کد:

11. 7 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

چندتا عکس جدید که تو همون ign اومده بود،گفتم اینجا هم باشه

Last edited by joopiter23; 10-07-2011 at 10:40.

13. 7 کاربر از joopiter23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

الان داشتم با یه نفر با کنسول آنلاین میزدم،چلسی رو برداشت،5 دقیقه ی اول بازی همش تو زمین خودش پاسکاری میکرد،من گفتم این آقا احتمالا از بس حرفه ایه و 3 سوته گل میزنه که فکر میکنه اگه به من قبل ار 5 دقیقه گل بزنه منم از بازی میام بیرون و هیچی به هیچی ! (آخه اگه قبل از 5 دقیقه بیای بیرون 3-0 نمیشه)بعد که 5 دقیقه تموم شد توپو داد به تورس،تورس مثل به یوزپلنگ اومد سمت دروازه ی من ! و نزدیک بود گل بزنه،خلاصه 2 تا گل زد و من به خودم تو دلم گفتم : خداییش شهروز،از تو خیلی بهتر بازی میکنه!!!!
    بعد دقیقه 60 اینا بود توپو داد به پیتر چک اینجا بود که بخشی از موهای بدنم ریخت!!!!! پیتر چک حرکاتش مثل حرکات رونالدو بود!!!!! نگو این فلان فلان شده بازیکنا رو دست کاری کرده جوری که حتی دروازبانشم 5 ستارس!!!!!!
    بعد که به بازیکن ها دقت کردم دیدم 3 تا Player 1 2 3 تو زمین هستن!!!!! اینجا بود که از بازی اومدم بیرون و 7 8 تا فحش آبدار نثارش کردم!!!
    وافعا اگه تو فیفا 12 اینا رو درست نکنن،همین فحش هایی که به این دادم رو نثار سازنده ی فیفا میکتم که باعث میشه مغز آدم بترکه
    میدونستی اگه از بازی بیای بیرون هم 3-0 به نفع طرف اعلام میشه و هم از رتبه ت کم میشه .یعنی امتیازت کم میشه ؟ PSN میزنی یا لایو ؟ در کل خیلی نامردی هم هست . تو بازی آنلاین نباید به کسی رحم کنی .1-0 جلو افتادی باید بازی در دست بگیری ، ریسک نکنی ، کلا باید لج طرف رو در بیاری البته نه ضد فوتبال ، مثلا موقع کرنر زدن یه بازیکن بیاری نزدیک خودت بهش پاس بدی و پشت به بازیکنای حریف گوشه زمین حفظ توپ کنی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میدونستی اگه از بازی بیای بیرون هم 3-0 به نفع طرف اعلام میشه و هم از رتبه ت کم میشه .یعنی امتیازت کم میشه ؟ PSN میزنی یا لایو ؟ در کل خیلی نامردی هم هست . تو بازی آنلاین نباید به کسی رحم کنی .1-0 جلو افتادی باید بازی در دست بگیری ، ریسک نکنی ، کلا باید لج طرف رو در بیاری البته نه ضد فوتبال ، مثلا موقع کرنر زدن یه بازیکن بیاری نزدیک خودت بهش پاس بدی و پشت به بازیکنای حریف گوشه زمین حفظ توپ کنی !
    دوستان چه جوری میشه آنلاین بازی کرد؟باید نسخه اورجینال باشه ؟
    اگه با نسخه کرک شده هم میشه طریقه بازی کردنش رو بگین.ن هنوز هیچ بازی رو آنلاین بازی نکردم.الان خیلی مشتاق شدم بازی کنم.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •