توهین در روز روشن
خیلی فکر کردم که بگم در این باره شاعر چی میگه شاعر خیلی چیزها میگه ولی واقعا جلو این بازی هیچی نداره بگه خودم هم نمی دونم چی بگم در طول این همه مدت بازیبازیم همچین چیزی ندیده بودم مخصوصا که بازی یک نام بزرگ رو بدک میکشید برا همین بیشتر نسبت به این عنوان تمرکز به خرج دادم تا خیلی گستره دیدم رو باز تر کنم تا نکت مثبتی توش پیدا کنم ولی نبود و پیدا نکردم در خوشبینانه ترین وقت ها هم نمی تونستم یک نقطه مثبت تو بازی پیدا کنم و حیف که پیش وند بازی نام بزرگ Resident evil رو در خودش همراهی میکنه .
شوخی با نمسیس
گیم پلی ..: اینجا شاعر یه چیز خوب میگه میگه جگر شیر نداری ره عشق مرو...این به خیلی موارد تاکید میکنه کل همه گیم پلی بازی در این خلاصه میشه که انگشت خودت روب زاری رو ماشه بری جلو اول این که جبه ای وجود نداره که در این استراتژیک خودمون در حین بازی صبر کنیم تمرکز کنیم و موقعیت رو بسنجیم چون هم زامبی ها هم گروه USS هم موقعی که در یک میدان نبرد روبروی هم قرار میگرفتیم و جبهه ای سه جهتی تشکیل میدادیم اوضاع بازی یک شلم شولپایی میشد که معلوم نبود کی به کی هستش این شلم شولپا موقعی خیلی جالب تر میشد که چند تا زامبی از اون زبون دراز ها همراه با زامبی ها و سربازان خودی و دشمن همراه با نمسیس در یک جا قرار می گرفتن که دیگه فاتحه اون بخش خونده شده بود چون هوش مصنوعی همه اشخاص بازی در حد منفی 10 قرار داره اصلا هوش ندارن زامبی ها از یاران خودی زرگ تر بودن در خیلی موارد میشد توجه می کردم مثلا در یک لوکیشنی که اوضاع اروم میشد یکی از یارها همچنان داره به دیوار شلیک میکنه و یکی دیگه رفت ، کلا گذاشت رفت معلوم نبود چی کا داره رفت اصلا ناپدید شد ، کل وضیفه بازی به عهده خودم بود هم ملت دشمن مختلط رو از بین می بردم هم به دوستام مدیس میرسوندم جالبش اینجاست که یک نمی ایستادن تا من بتونم مدیس بدم میبینی چند صباحی دنبال یارو میدویدم تا بهش برسم اون رو در گوشه ای گیربندازم تا اسپری سلامتی بهش بدم موضوع بعدی مونده بودم چرا همه به من شلیک می کردن انگار تنها منم خلاصه از هوش مصنوعی هیچی نگم بهتره تا تسم هوش مصنوعی رو براش خلاصه کنم از اون ها گذشته کنترل بازی در بدترین شکل ممکن خلاصه شده باز هم کاور گیری یعنی 10 میلیون رحمت به Binary domain باز موقع کاورگیری یک دکمه ای یک جهشی یک چند تا حالت تغییر لوکیشنی به ادم میداد این اصلا معلوم نبود بر چه اصولی موضع کاور گیری رو پیاده کرده نه سرش معلوم بود نه تهش برا همین تصمیم گرفتم تا کل بازی رو بدون کاور گیری طی کنم چون که نیازی نبود با این وضع افتضاح دوربین و زاویه ای که داره همراه بشم برای کاورگیری و همین که وایسم میون ملت دشمن و انگشتمو بزارم روی ماشه کفایت میکرد برا همین یک Mashin Gun کفایت میکرد از اول تا اخر بازی کلیه XP هایی که به دست میاریم بی خود و بی جهت هستش و هیچ ثمره ای نداره چون که گفتم یک ماشین گان کفایت می کنه از لحاظ مهمات و صندوق سلامتی و این جور مسائل هیچ نگرانی وجود نداره چون که به لطف ایزدی با کشتن هر دشمن (حالا زامبی یا ادم حسابی ) فرت یک گیاه همراه با مهماتی از توش بیرون میریخت و با یک دکمه کافی بود تا خود به خود هم خشاب پر بشه هم دخیره گلوله هامون پر بشه موضوع جالب این که ما اگر در حین بازی زخمی یا مورد گاز گرفتگی میشدیم در دو حالت ویروس وارد بدن ما میشد که در یک حالت سلامتی ما رو کم می کرد و در یک حالت دیگه ما به مرور تبدیل به زامبی می شدیم که چاره راه حل این موضوع هم استفاده از اسپری های ضد ویروس هستش که به وفور در جای جای بازی در مضحک ترین جاهای بازی ریخته و قرار داره هیچ منویی هیچ ترتیب سلاح هایی هیچ تفاوتی بین یک ماشین گان و MP4 و باقی همشون به یک شکل تعویض خشاب میشدن یک مدل گلوله و یک مدل اثر تخریب داشتن یکی دو ایتم که با XP باز میشدن هم هیچ منفعتی نداشتن یک سیستم Mele هم در بازی وجود داره که این روش کلا در خیلی مضحک بود چون موقعی که میشه یک زامبی رو به حجم سنگین مهماتی که در اختیار داریم چرا با چاقو بکشیم و اون هم یک نفرمون بمیره و نصف جانمون هم بره !! برعکس این mele اصلا سیستم بدی هم داشت چون که ابتدا یک ضربه لگد به سمت خودتون روانه میشد بعد ضربه های پی در پی چاقو و باقی وسایل..، یک مورد دیگه که در ابتدای بازی میشه شخصیت های همراه و خودمون رو انتخاب و تغییر بدیم که این مورد هم هیچ فرقی نداره و یک مبحث پوچ محسوب میشه تنها نکته مثب همین انگشت روی ماشه گذاشتن و لتوپاره کردن ملت بود ...ولی در کل من هنوز در تعجب که یک زامبی که نه ماجینی هستش نه ویرویس جهش یافته هستش چطوری موقعی که یک نارنجک میندازیم فرار میکنه منتظر میمونه منفجر بشه بعد برگرده ...!!!
امتیاز..: 2
صدای نمسیس چقدر خنده دار بود...
موسیقی و صدا..: عجب..همه چی رو تحمل کرده بودم اما وقتی صدای استارس نمسیس رو شنیدم واقعا خندم گرفت این بابا موقعی که استارس میگفت کل راکون سیتی رو لرزه میگرفت ، صدای لیون و کلیر هم که در بدترین شکل ممکن قرار داره مثل یک عروسک خیمه شب بازی صداگذاری داشتن از اون ور به هیچ وجه باور پذیر و قابل درک در سکانس های بازی صدا بروز نمی دادن از اینها بگذریم شاهکار موسیقی بازی میرسیم از اول تا اخر فک کنم همه موزیک هارو سر هم کنیم کلشون 10 دقیقه میشدن که اونم هیچ سنخیتی با جو و فضای بازی ترس ناک یا نام بازی نداشتن یک گروه راک رو از سر کوچه ارودن یا با پارتی بازی پسر یکی از فامیلهاشون که گیتار میزنه رو اوردن و گفتن بزنین ما هم میرقصیم ....
امتیاز..: 3
گرافیک..: بخشی که تقریبا خیلی کوچولو در برخی موارد خوب بود ولی موارد فاحش خیلی تابلویی داشت اولا این که اصلا تکسچرهای بازی مناسب نبودن به هیچ وجه از بافت هایی که در بازی در همه چیز استفاده خوبی نشده بود معلوم بود که کار رو با عجله پیش میبردن انمیشن های رفتاری شخصیت ها بسیار بد در نافرم ترین شکل ممکن قرار گرفته کل شخصیت ها ماسک گذاشته بودن اصلا نفهمیدیم صورتشون چجوریه که ببینم اینا حرکات لبو لوچشون چطوریه و سنخیتی داره یا نه تا این که به لیون و کلیر توجه کردم انگار که همون لیون و کلیر Evil 2 رو HD کردن انداختن تو این بازی به هیچ وجه یک بافت مناسب روی اینها وجود نداشت و طراحی چهره هاشون در بدترین شکل ممکن قرار داره از سویی دیگر خون واقعا خنده دار ترین بخشی که میشه توجه کرد اصلا خون سیاه دیده بودید ..؟ فرض کنید کنار یک دیوار کاور گرفتید و یک تیر بهتون میخوره همون جاست که سطلی از خون با رنگ سیاه به روی دیوار پخش بشه اونم نصفش رو هوا نصفش رو دیوار در اخر یک درگیری میبینیم بافت های کاملا مشابهی از خون سرتاسر محیط رو برداشتن و نونوار کردن و تا چند ثانیه بعد همشون ناپدید میشن باگ هم که سرتاسر بازی حضور داره ممکنه دوستت در دیوار گیر کرده باشه ممکنه یک زامبی رفته بالای یک ماشین یا نمسیس کلید کرده داره یک گوشه رو مورد تیراندازی قرار میده و خدا بد نده زمانی که یک انفجاری رخ بده که فریم زحمت افت رو میکشه و از اول تا اخر نوسانات بد فریم سرگیجه و حال به هم زنی رو هدیه گیمر میکنه...
امتیاز..: 3
شخصیت هایی پوچ
داستان و هیجان..: رویدادهای فی ما بین قسمت دوم و سوم مدارکی وجود دارد که امبرلا باید اونها رو از بین ببره و در این راه با یک گروه دولتی و یک دو نفر محبوب مواجه میشه همین تمام کل داستان چند ساعته این بازی خلاصه شد در این یک خط اول از این بگم که شخصیت پردازی بازی در بین اون همه شخصیت یک تار مو هم ارزش نداشت و هیچ حس همزادپنداری وجود نداشت شخصیت ها همشون پوچ و بی هویت بدون هیچ گونه رفتار مناسب و دیالوگ های کارامد تاثیر گذار تا روند داستان رو کمی بهبود بخشند از سوی دیگر زیر سوال بردن دو شخصیت فوق محبوب Leon و Clair که همانند یک موش و گربه بازی در اواسط بازی باید دنبال اونها بریم اصل هدف و مرز بین اهداف ما در بازی اصلا معلوم نیست و نمیشه به خو قبول کرد که در اصل هدف ما چیست تا این که در میان بازی رئیس در پشت بی سیم میگه که هدف اصلی ما کشتن لیون هستش و باید اونو از بین ببریم اما درست در اخر بازی دو انتخاب به ما میده و اون هم حمایت از لیون یا کشتن اون جای کاملا خنده دار بازی در اینجا روشن میشه که گروه 4 نفره ما در اینجا به دو تیم تقسیم میشن گروهی در حمایت از لیون و گروهی در صدد کشتن اون اون هم به این دلیل که لیون میگه (این کارها برای چی هست برای پول ؟ مقام ؟ فقط همین.؟) واقعا دلیل قانع کننده ای بود تا این تیمی که سال ها مثلا در کنار هم کار کردند و این همه مکافات رو برای خودشون جم و به ارمغان اوردن تا به لیون برسن و در اخر نظرشون عوض بشه ...در اخر کلیر می پرسه پس شرلی چی..؟ واقعا داستان این همه مضحک این همه توهین به شخصیت های محبوب حتی به نمسیس هم توهین شده و زیر سوال رفته اکثر روند بازی به صورت رفتن از نقطه A به نقطه B بود همین و بس هیچ ارزشی برای دو بار رفتن چند بار تمرکز رو نداره هیچ ارزشی بخش مولتی بازی هم که با کمک گیم پلی عالیش اصلا به درد نمی خوره مدهاش کلا در وضعیت بدی قرار دارن تنها نکته مثبت کل بازی دیدن برخی لوکیشن های فوق العاده اثر محبوب و فوق العاده Evil 2 بود و بس...
امتیاز..: 1
نکات مثبت..:
یاداوری یکی ، دو سکانس به یاد ماندنی با دیدن
(اتاق کلیسای Evil 3 - برخورد لیون و کلیر در اولین لوکیشن با کامیون حمل سوخت - وداع لیون و ادا در اون سکانس رویایی )
نکات منفی...:
داستانی فوق العاده مضحک ، گیم پلی بی نهایت بد ، گرافیکی تاریخ گذشته ، هوش مصنوعی عقب مانده
نبود یک موسیقی خوب ، شخصیت هایی پوچ
امتیاز کل..: 1.5