دقیقا همینه
البته دلیل اینکه یعضی از بازیها حجم سیوش بالاست متفاوته ولی مهمترینش اینه که توی بعضی از بازیها یک عکس از محلی که شما بازی رو سیو کردید درون سیوتون ذخیره و باعث بالا رفتن حجم اون میشه!
دقیقا همینه
البته دلیل اینکه یعضی از بازیها حجم سیوش بالاست متفاوته ولی مهمترینش اینه که توی بعضی از بازیها یک عکس از محلی که شما بازی رو سیو کردید درون سیوتون ذخیره و باعث بالا رفتن حجم اون میشه!
سلام
من تازه اینو نصب کردم
اما تقریبا بعد از 1 ساعت بازی یه جا هست که باید یه چیز جعبه مانند رو جذب کنی و جاهای مختلف بزاری و بری بالا
وقتی که بالا میرم یه در داره که فقط یه تیکش از زیر بازه
خواستم دراز بکشم که انگار نمیشه و فقط میشینه
اون دکمه f هم زدم که میگه باید از زیر در رد بشی
ممنون میشم راهنمایی کنین
باید از قدرت Aging tmd استفاده کنی همون اطراف باید جعبه ای به صورت Age شده یا جدید باشه به هر حال باید جعبه ای که Age شده رو زیر در بذاری بعد با قدرت Aging اون رو جدید کنی تا در به مقداری که بتونی از زیرش رد بشی بیاد بالا و ...!!!![]()
بچه ها بازیش خوبه؟؟
ارزششو داره؟؟؟
راستی تو بازی تنهایی یا یار داری؟؟؟
والا اولش که بازی رو میگیری ممکنه یه کم گیم پلیش غیر جذاب برسه ولی یه کم که جلو رفتی(حدود یک ساعت)متوجه میشی که واقعا ارزش بازی کردن رو داره
گیم پلی بازی هم یکنفرست و در طول بازی کسی همراهیت نمیکنه...
این بازی از ب بسم الله مشکل هاش شروع شد
اول که سریال نداشت، گرفتم
بعد یه اررور می داد که ظاهرا باید دیسک بازی رو عوض می کردم و ریترای
الان هم حدود 80 درصد نصب شده این اررور رو می ده
please insert singularity dvd
هرکدوم از دو دیسک رو هم می ذارم قبول نمی کنه
کسی می دونه مشکل چیه؟
شما فایل های هر دو DVD رو در یک فولدر بروی هارد کپی کنید و بعد setup بازی رو اجرا کنید !
بازی مشابهی داره؟؟؟؟والا اولش که بازی رو میگیری ممکنه یه کم گیم پلیش غیر جذاب برسه ولی یه کم که جلو رفتی(حدود یک ساعت)متوجه میشی که واقعا ارزش بازی کردن رو داره
به چه سبک بازیه نزدیکه؟؟؟
بازی در حد مرگ شبیه بایو شاک هست با یکم ته مایه ی مترو 2033 !
بازی رو امروز نصب کردم الان هم تموم شد !
بسیار حال کردم باش ! خداییش اند خلاقیت بود با اینکه از بایو شاک تقلید کرده بودن !
پایانش هم قشنگ بود
کلا اگه سیستمتون میکشه حتما بگیرید خوب مگه چقدره قیمتش ؟!
ولی من با گرافیکش مشکل داشتم ! همش افت فریم داشتم
با دو تا سیستم امتحان کردم
یکی Geforce 8600 X 2 SLI
اونیکی هم ATI Radeon 4770
حالا مشکل از کارت گرافیکه یا سیستم من یا بازی نمیدونم ولی من رو این سیستما همه جور بازی میارم !
حالا نمیدونم چی شد بعد 3-4 ساعت افت فریمش خوب شد خودش ! الله اعلم !
منم با 4770 بازی کردم خیلی روون بود . مشکلی نداشتم . مطمئنی که درایورت آپدیته ؟ و همه درایورای داخل DVD رو نصب کردی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)