اگه این طوریه مکس نقش دوم بدرد نمیخوره![]()
اگه این طوریه مکس نقش دوم بدرد نمیخوره![]()
بازی WET بود الان یادم اومد، برای Xbox360 و PS3 هم هست نکته جالب اینه علاوه بر تفنگ شمشیر هم داره زنه. بازی توسط Bethesda هم قرار عرضه بشه. شخصیت بازی هم از روی اون زنه تو سریال DollHouse ساختن. گرافیک بازی هم خیلی Artistic و قشنگه.
این سایت بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 10-07-2009 at 18:55.
سلام دوستان
شاهکار شرکت های ... ایرانی (نمی دونم هرچی میخواید بذارید اسمشو!)
تصویر از جلوی جعبه ی بازی
تصویر از پشت جعبه ی بازی
وچیزی که در همین تصویر خیلی جالبه
توضیح فئق العاده کامل راجع به داستان بازیه!
با این وضعیت IQ که سازندگان این بازی دروغی داشتن (به طوری که مکس پین 4 قبل از 3 میاد) ولی یه چیزو خوب تشخیص دادن.واون اینکه مکس پین به چه هیکلی قراره در بیاد! مخصوصا کچلی مکس پین که در تصویر اول مشخصه.در کل جای تبریک داره!
منم یه همچین چیزی به اسم مکس پین 3 دیده بودم قبلا !!
اینارو چندتا از بازی سازایه کوچولو غربی از رو سرگرمی میسازن اینا هم سری .....
بابا اینکه خوبه من یه بازی تویه فروشگاه دیدم به این اسمmax payne VS mission imposibble حالا شما فکر کنید اون دیگه چه افتضاحی بود راستی این بازی چه داستان گسترده و پر محتوایی داشت(منظورم مکس پین 4) همین کارا رو می کنن که ما جزو کشورای جهان سومیم یکجا به خودمون توهین می کنن هیچی نمی گیم یکجا به پیامبرمون توهین می کنن هیچی نمی گیم
![]()
Last edited by mohammadaliarmin; 13-07-2009 at 12:39.
والا چند وقته پیش یک پک دیدم خیلی جالب بود مثل سیمز هست که کلسیون داره مثلا :
5in1
نوشته بود پک بازی مکس پین ! 2 دیویدی طلایی ! ؟ مکس پین 1 - مکس پین 2 - مکس پین 3 - مکس پین 4
والا من این 3 تقلبی رو بازی کردم همون ماموریت غیر ممکن ! ولی 4 واقعا ندیده بودم که چشمم به جمالش روشن شد.
بگذریم خدا رو شکر دیگه کسی عقده دلی از چهره جدید عمو پین نداره !!
مثل اینکه قرار راکستار یه کارایی بکنه ! البته در حد شایعه ولی خوب همینم عالیه !
با تشکر ، خشایار
یکی از مشکلات نبود قانون کپی رایت همینه دیگه، هرکسی هرچی دوست داره به مردم میندازه.
دوستان من میدونم این 3 نیومده.ولی یه سوال داشتم . من پارسال از یه فروشگاه مکس پین 3و 4 خریدم.(نمی دونستم واقعی نیستن) میخواستم ببینم اون 2 تارو کی ساخته بود؟
ولی یه خوبی هم داره اینکه که بازیها و برنامه های گرون رو با کمترین قیمت میشه تو ایران خرید
BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption همگی با تاخیر مواجه شدند!
Take-Two امروز اعلام کرد که چهار بازی بزرگ BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption با تاخیر مواجه شده و به سال مالی 2010 موکول شدند.
رییس شرکت گفت:" تصمیم برای تغییر تاریخ انتشار یک بازی هیچوقت آسان نیست. خصوصا برای بازی پرطرفداری مانند Bioshock 2. به نظر ما لازم و ضروری بود تا وقت بیشتری بر روی این عناوین صرف شود تا به جایگاه شایسته خود دست یابند و طرفداران را نیز راضی کنند. بر همین اساس ما دنباله این چهار بازی بزرگ خود را به زمانی در سال مالی 2010 موکول کردیم."
منبع خبر :
منبع اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ، خشایارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)