سلام.من بار اول فيفا12رو راحت نصب كردم ولي حالا كه ويندوز عوض كردم آخر سي دي 2 ارور ميده و نميره تو بازي.لطفا كمك كنيد.
سلام.من بار اول فيفا12رو راحت نصب كردم ولي حالا كه ويندوز عوض كردم آخر سي دي 2 ارور ميده و نميره تو بازي.لطفا كمك كنيد.
سلام دوست عزيز
لطفا مشكلات نصب و اجرا رو اينجا مطرح كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم دایرکت و دو نرم افزار دیکه هست ویژال 2005 و 2008 و فرا اینا را نصب کن احتمالا توی استارت منوت توی فیفا 12 آمده نصبش کن حالشو ببر
گزارشگر چرا فقط تیمهای چهار ستاره رو ادم حساب میکنه باقی تیمهای در پیت اصلا اسم بازیکنا رو نمیگه .
عزیز مشکل از بازیت هست
اتفاقا تو این نسخه گزارشگر فوق العاده حرفه ای تر شده و اسامی اکثر تیمها و بازیکنارو میگه!!!
واقعا چرا اينجوريه نت؟
چه مشکلی بازی دیگه برای همه یکیه . من ورزن پی سی دارم. مثلا تیم پرقدرت و مدعی مصر دربرابر کره رو درنظر بگیر فقط اسم سه تا بازیکنو میگه. کل مسابقه سکوت مطلقه. درضمن این گزارشگر پدر سوخته امروز هی به هالویین اشاره می کرد .فکر کنم 22 بهمنو هم تبریک بگه![]()
آقا دستت درد نکنه ولی من تو شهرستانم نمی تونم نسخه اورجنالشو بخرم راهی نیست که کار ما با همین نسخه تقلبی راه بیفته؟؟؟؟؟( اگه توضیح بدی یه دنیا ممنوع)
سلام دوستان
یکی لطف می کنه واسم لینک سالم دانلود گزارشگر عربیو بم بده؟ بعد این جریان Black Box چیه؟
یعنی گزارشگر عربی فقط رو فیفا12 با ورژنهای Black Box نصب می شه؟
ممنونم
برای آنلاین باید key بخری. راه دیگه به هیچ وجه. می تونی از سایت ها بخری یا اگه ویزا کارت و یا مستر داری می تونی مستقیما از سایت خود ea بخریش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)