تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 247 از 461 اولاول ... 147197237243244245246247248249250251257297347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,461 به 2,470 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی چی چجوری باید از گیم پد ایکس باکس استفاده کنی ؟ مثل همه گیم پد ها وصلش کن دیگه

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

اخه چی تو این دنیا مجانیه که این باشه . نه با ps3 هم باید 90 تومن پول بی زبون رو بدی بره .
    پیشنهاد میکنم سمت انلاین و ارجینال نرین که دردسر زیاد داره .

...............................................

من راجع به ps 3 ارچینال میگم...من میخام کنسول ارجینال بخرم واسه فیفا فقط که برم لایو بزنم....فقط باید بول بازیه اصلو بدم دیگه؟یا باید واسه لایو بازی کردن بولم بدم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

یعنی چی چجوری باید از گیم پد ایکس باکس استفاده کنی ؟ مثل همه گیم پد ها وصلش کن دیگه[COLOR="Silver"]
    1)مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟یعنی با چی دسته اکس باکس به کامپیوتر وصل میشه ؟ دستگاهی داره ؟

2)من تو قسمت تمرینی وقتی دکمه F2 کیبورد رو میزنم می تونم انتخاب کنم که بازی کنم یا پنالتی بزنم یا ضربه ایستگاهی اما مشکل اینه که مثلا وقتی که پنالتی رو انتخاب می کنم یا ضربه کاشته ، وقتی که Space رو میزنم که شوت بزنه ، به جای شوت زدن بازی می ایسته و پیغام خروج میده ومنتظر اینه که تایید کنم که بیرون بره. چرا اینجوریه ؟

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

1)مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟یعنی با چی دسته اکس باکس به کامپیوتر وصل میشه ؟ دستگاهی داره ؟

2)من تو قسمت تمرینی وقتی دکمه F2 کیبورد رو میزنم می تونم انتخاب کنم که بازی کنم یا پنالتی بزنم یا ضربه ایستگاهی اما مشکل اینه که مثلا وقتی که پنالتی رو انتخاب می کنم یا ضربه کاشته ، وقتی که Space رو میزنم که شوت بزنه ، به جای شوت زدن بازی می ایسته و پیغام خروج میده ومنتظر اینه که تایید کنم که بیرون بره. چرا اینجوریه ؟
    يه دستگاه هست كه اونو وصل مي كني به PC و به صورت بي سيم بازي مي كني

4. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی هست اینجا اموزش این بازی رو داشته باشه که باید چکار کرد و منو ها هر کدوم برای چی هست بعضی ها رو میشه فهمید ولی بعضی ها رو نمیشه و نمی دونم دقیقا باید از کجاش شروع کنم

داره خودمونی میشه ستاره آسمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره

پيش فرض

نوشته شده توسط amirpers

دسته XBOX شما بي سيم هستش ؟
    اگه بي سيم باشه نميشه چون هر دو دسته فرق دارن ولي براي دسته دوم مي‌توني از اون استفاده كني .
    Last edited by ستاره آسمان; 31-10-2011 at 12:29.

7. این کاربر از ستاره آسمان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ستاره آسمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره

پيش فرض

بچه ها یکی به من بگه موقع پنالتی زدن چه جوری دروازبان میپره هر کاری میکنم به هیچ سمت نمیپره فقط راه میره و توپو نمیگیره؟
    با آنالوك سمت راست مي توني دروازبان رو حركت بدي

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزيز منظورت از 90 تومن ديسك اورجيناله ؟

كه اگه باشه چند وقت پيش يكي از دوستان 72 تومن گرفت

الانم داره لايو مي زنه حالشو مي بره
    البته 90 تومن مربوط به روزای اول بازی بود . شاید ارزون شده باشه .
    ما هم که لایو میزنیم با بهترین پینگ تو ایران بازم لگ و تاخیر داریم . که کلا اصلا بیخیال انلاین شدم . مگه فقط بتونی friendly بزنی .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

game face downloading رو باید چجوری چجوری باهاش کار کنم ممنون میشم توضیح بدین (این 3 بار)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

game face downloading رو باید چجوری چجوری باهاش کار کنم ممنون میشم توضیح بدین (این 3 بار)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببینید شما میرید با سایت بازی یه قسمت داره به اسم گیم فیس وارد که میشی چند تا مرحله هست یه چند تا پلاگین که آنلاین دانلود می کنی و نرم افزار های تحت اکسپلورر و ادآن که باید باشن بعد یه عکس آپلود می کنی بهت می گه چه سایز و چه شرایطی داشته باشه بعد به صورت آنلاین ویرایش ها لازم رو انجام می دی و نهایتا برات جنریت می کنه بعد میری داخل بازی و اگه با ایکس باکس باشی می ری لایو و اگه با PC باشی همون وصل به شبکه نت میشی و می ری به قسمت گیم فیس ارتباط هم از طریق اکانت هست یعنی اونجا که شما گیم فیس می سازی باید با اکانتی ساین این باشی که بازیت هم همون اکانت رو داره این کار در مورد ایکس باکس خیلی راحته چون کاملا یه عملیات رایگان محسوب می شه ولی در مورد PC فقط واسه کانکت شدن باید سریال نامبر اورجینال داشته باشی پارسال که اینطور بود

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    کسی طریقه نصب گزارشگر عربی رو بلده؟
    وقتی نصبش میکنم وسطای نصبش ارور ISDone.dll میده.دو سه بار تلاش کردم نصبش کنم که بار چهارم دیدم بازی رو حذف کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •