...............................................
من راجع به ps 3 ارچینال میگم...من میخام کنسول ارجینال بخرم واسه فیفا فقط که برم لایو بزنم....فقط باید بول بازیه اصلو بدم دیگه؟یا باید واسه لایو بازی کردن بولم بدم
...............................................
من راجع به ps 3 ارچینال میگم...من میخام کنسول ارجینال بخرم واسه فیفا فقط که برم لایو بزنم....فقط باید بول بازیه اصلو بدم دیگه؟یا باید واسه لایو بازی کردن بولم بدم
1)مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟یعنی با چی دسته اکس باکس به کامپیوتر وصل میشه ؟ دستگاهی داره ؟
2)من تو قسمت تمرینی وقتی دکمه F2 کیبورد رو میزنم می تونم انتخاب کنم که بازی کنم یا پنالتی بزنم یا ضربه ایستگاهی اما مشکل اینه که مثلا وقتی که پنالتی رو انتخاب می کنم یا ضربه کاشته ، وقتی که Space رو میزنم که شوت بزنه ، به جای شوت زدن بازی می ایسته و پیغام خروج میده ومنتظر اینه که تایید کنم که بیرون بره. چرا اینجوریه ؟
يه دستگاه هست كه اونو وصل مي كني به PC و به صورت بي سيم بازي مي كني
کسی هست اینجا اموزش این بازی رو داشته باشه که باید چکار کرد و منو ها هر کدوم برای چی هست بعضی ها رو میشه فهمید ولی بعضی ها رو نمیشه و نمی دونم دقیقا باید از کجاش شروع کنم
نوشته شده توسط amirpers
1)مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟یعنی با چی دسته اکس باکس به کامپیوتر وصل میشه ؟ دستگاهی داره ؟
دسته XBOX شما بي سيم هستش ؟
اگه بي سيم باشه نميشه چون هر دو دسته فرق دارن ولي براي دسته دوم ميتوني از اون استفاده كني .
Last edited by ستاره آسمان; 31-10-2011 at 12:29.
با آنالوك سمت راست مي توني دروازبان رو حركت بدي
البته 90 تومن مربوط به روزای اول بازی بود . شاید ارزون شده باشه .
ما هم که لایو میزنیم با بهترین پینگ تو ایران بازم لگ و تاخیر داریم . که کلا اصلا بیخیال انلاین شدم . مگه فقط بتونی friendly بزنی .
game face downloading رو باید چجوری چجوری باهاش کار کنم ممنون میشم توضیح بدین (این 3 بار)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید شما میرید با سایت بازی یه قسمت داره به اسم گیم فیس وارد که میشی چند تا مرحله هست یه چند تا پلاگین که آنلاین دانلود می کنی و نرم افزار های تحت اکسپلورر و ادآن که باید باشن بعد یه عکس آپلود می کنی بهت می گه چه سایز و چه شرایطی داشته باشه بعد به صورت آنلاین ویرایش ها لازم رو انجام می دی و نهایتا برات جنریت می کنه بعد میری داخل بازی و اگه با ایکس باکس باشی می ری لایو و اگه با PC باشی همون وصل به شبکه نت میشی و می ری به قسمت گیم فیس ارتباط هم از طریق اکانت هست یعنی اونجا که شما گیم فیس می سازی باید با اکانتی ساین این باشی که بازیت هم همون اکانت رو داره این کار در مورد ایکس باکس خیلی راحته چون کاملا یه عملیات رایگان محسوب می شه ولی در مورد PC فقط واسه کانکت شدن باید سریال نامبر اورجینال داشته باشی پارسال که اینطور بود
سلام
کسی طریقه نصب گزارشگر عربی رو بلده؟
وقتی نصبش میکنم وسطای نصبش ارور ISDone.dll میده.دو سه بار تلاش کردم نصبش کنم که بار چهارم دیدم بازی رو حذف کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)