سلام
تمام نوشته های سایت رو کپی کن تو این سایت و تنظیماتشو بذار رو پرشین
تو 2 ثانیه کلشو برات ترجمه می کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تمام نوشته های سایت رو کپی کن تو این سایت و تنظیماتشو بذار رو پرشین
تو 2 ثانیه کلشو برات ترجمه می کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشكل من با فيفا توي قسمت منيجر مد هستش.
با شروع فصل همه ي تيمها به شدت شروع به نقل و انتقالات مي كنن و تمام تيمها اصالتشونو از دست مي دن.
در دنياي واقعي طي هر فصل نقل و انتقالات تنها دو يا سه بازيكن بزرگ مثل فرلان آخرو و فابرگاس باشگاهاشونو عوض مي كنن ولي توي فيفا طي 2 فصل تمام تيمها منقلب مي شن. مثلا با چلسي در مقابل منچستر يونايتدي بازي مي كنم كه كاكا هيگوايين ابراهيموويچ اسنايدر و تورس توش بازي مي كنن و تمام بازيكنهاي اصيل منچستر به تيم هاي ديگه ترانسفر شدن و اين موضوع لذت بازي رو از من ميگيره دوست دارم در مقابل بازيكن هاي اصلي هر تيمي بازي كنم نه تيم هايي كه طي 2 سال 180 درجه تغيير مي كنند. اصلا ديدن ويديچ در بارسلونا واقعا خنده داره.
يادمه در گذشته كه pes بازي مي كردم يه گذينه داشت كه باهاش مي شد شدت نقل و انتقالات رو كم كرد.
كسي توي فيفا همچين چيزي سراغ نداره؟
داغ دلمو تازه كردي
من به خاطر همين موضوع بعد از سه فصل ليگ رو تعطيل ميكنم و از اول شروع ميكنم واقعا جذابيت بازي رو از بين ميبره![]()
آره واقعا
فكر مي كردم فقط من باهاش مشكل دارم
كلا گربه سياه منه
خيلي قويه تازه تو منيجر مد من تبس رو هم خريده
تورو خدا یکی جواب منو بده....
سلام دوستان چگونگی استفاده از game face downloding یه توضیح کامل بدین ممنون میشم .....
.................................................. ..............
Last edited by Mr.Pooya; 30-10-2011 at 22:31.
سلام
فیفا با این همه ادعا که داره هر ساله میبینم که مشکل لگ رو داره
یه سریا ندارن و یه سریا دان این مشکل رو
من به شخصه فیفا رو خیلی قبول دارم ولی با این وضعیت پدر چشمم دراومده و والا با دو یا سه دست بازی سر درد میگیرم مخصوصا وقتی پاس میدم و توپ رو با چشم دنبال میکنم خیلی اذیتم میکنه
دیگه بازی نمیکنم ولی به انجمن سر میزنم لطفا اگر کسی برنامه یا پچ جالبی گیرش اومد که 100 درصد لگ رو از بین ببره اینجا بگه ما هم بیاییم و بازی کنیم
فعلا میرم سراغ پی ای اس هر چند زیاد حال نمیده موفق باشید
من این پچ Real Performance Optimizer رو دانلود و نصبش کردم و خیلی بهتر شد
قبلنا 1024*768 و AA Off هم لگ داشت ولی الان روی 1280*1024 با AA 2x خیلی خیلی کم لگ داره.لگش هم اکثرا مربوط به مواقعیه که آنتی ویروسم(کاسپر) بعضی وقتا از سی پی یو کار میکشه
VGA 9500
CPU E5700
میدونی مشکل فیفا توی این قضیه چیه ؟
مشکلش اینه که هر تیمی که یه پولی اومد دستش به راحتی میتونه بازیکن بخره مخصوصا بازیکنهای قدر . هر چی درجه سختی بازی هم بالا باشه یه جوریه که قدرت خرید تیم ها در برابر شما میره بالا . پس تیم های حریف هیچ ابایی در خرید بازیکن نمیکنن . یه بازیکن میفروشن و یه بازیکن میخرن . و خیلی از مسائل دیگه دنیای واقعی مدنظر نیست . مثلا من اومدم Ba A Pro رو شروع کردم و به بارسلونا رسیدم . قرار داد این بود که باید به درجه "عضو ثابت ترکیب اصلی" برسم و گرنه اخراج میشم . من فصل رو شروع کردم و تا حدود 2 ماه تونستم 8 گل برای تیمم بزنم و کلی assist با اینکه پستم حمله نبود . یه خطا روم شد و 7 هفته مصدوم بودم . بعد از 7 هفته دوباره بازی کردم و مثل قبل توی 3 ماه تونستم 6 گل بزنم . البته اینا همش توی لیگ بود خارج از لیگ زیاد گل زدم . تیم در رده اول جدول بود و من اقای گل بودم و به دور یک چهارم نهایی سوپر کوپا و لیگ اروپا رسیده بودیم و یه خطا روم شد و 5 ماه مصدوم شدم . یعنی تا اخر فصل . هی بازی ها رو sim میکردم . از اخر بارسا شد رتبه دوم جدول و تمام کاپ ها رو به فینال رسید ولی دوم شد و اقای گل هم ابرام از رئال شد .
اخر فصل هم پیغام اومد برو از تو تیم من گم شو بیرون . یعنی اینطوری شدمکه به خاطر مصدومیت ...
کلا یه سری چیزا در نظر گرفته نمیشه . دیگه کامپیوتره دیگه . احساس نداره . بازیکنها غیرت ندارن . مثلا پیکه گفت میخوام از بارسا برم . دیوونگیه محض ...
فیفا که از این سری مشکلات زیاد داره ولی به بزرگی خودت و گیم پلیش باید ببخشیش .
البته یک سری بازیکنان هستن که یک ویژگی بنام One Club Player دارن و این جور بازیکنان بعنوان بازیکنان متعصب یاد میشن که همیشه به باشگاه فعلیشون اهمیت میدن و تیمشون رو ترک نمیکنن.
هر چقدر هم تلاش کنی نمیتونی این بازیکن ها رو جذب کنی که این خصلت یکی از مزایای بازیه.
ولی با این حال کریر مود برای من زیاد جالب نبود...نقل و انتقالات خیلی فضایی و تخیلیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)