دوستان با کیبورد چه طور میشه "دریبل" کرد و "حرکات تکنیکی" انجام داد؟
ضمنا با کیبورد چه جوری میشه "پنالتی" گرفت؟
دوستان با کیبورد چه طور میشه "دریبل" کرد و "حرکات تکنیکی" انجام داد؟
ضمنا با کیبورد چه جوری میشه "پنالتی" گرفت؟
البته بنظر من تکل زدن خیلی هم مفیده اگه بلد باشی
فقط از کنار تکل بزنید اینطوری بازیکن شما یه جوری میپیچه جلوی بازیکن حریف که احتمالش خیلی کمه بتونه از شما رد بشه
از دوستان كسي نيست به داد ما برسه ؟
EURo Gamer هم داره ازینا
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
ببخشید اینو میگم ولی با کیبورد نمیشه اونطور که باید و شاید بازی کرد بازی اصلی فقط با گیم پدهای PS3 & 360![]()
سلام
من تمام کارها رو کردم و لگ بازیم کم نشد و چشم رو میزنه فکر کنم از سی پی یو باشه حالا
اگر اینو رو بخوام نصب کنم که تماشاچیها حذف بشن روشش چطوریه کسی میدونه؟
یا یه سایتی معرفی کنید تا من روش ریختن این پچها رو توش به فارسی ببینک چون به امگلیس گفته و من نفهمیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پچ گیم پلی و فیفا رنگرتور رو هم دارم ولی بلد نیستم بریزمو فایل اپتیمایزر (اگر درست نوشته باشم اسمشون رو)
لطفا یکی راهنماییم کنه
مرسی
Last edited by sabar; 30-10-2011 at 15:54.
دوستان من دو تا مشکل دارم.
من تو قسمت تمرینی وقتی دکمه F2 کیبورد رو میزنم می تونم انتخاب کنم که بازی کنم یا پنالتی بزنم یا ضربه ایستگاهی اما مشکل اینه که مثلا وقتی که پنالتی رو انتخاب می کنم یا ضربه کاشته ، وقتی که Space رو میزنم که شوت بزنه ، به جای شوت زدن بازی می ایسته و پیغام خروج میده ومنتظر اینه که تایید کنم که بیرون بره. چرا اینجوریه ؟
مشکل و در واقع سوال دومم اینه که چه جوری باید از گیم پد XBOX 360 برای PC استفاده کنم ؟
راستی زمانی که کامپیوتر توپ رو میزنه زیرش به سمت وسط زمین چطوری بازیکن من میتونه بره سمتش
برام زیاد پیش اومده که اینطوری شده و من نزدیکتر به توپ بودم ولی بازیکن حریف زودتر حرکت کرده و مسیر توپ رو فهمیده و رسیده؟
سوال بالایی هم لطفا جوابم رو بدید
من اینجوری تنظیم کردم عالی شدهکسی پارامترهای مناسب واسه اسلایدرا پیدا نکرد؟
فقط اینا رو عوظ کردم
pass error 25
shot error 40
gp ability 60
اون پوزیشن ها رو هم گذاشتم 60
قشنگ بازیکن میره تو موقغیت (همیشه نه ولی اکثرا خوبه)
ایمیلتو بده دوست عزیز تا برات یه فیلم کوتاه رو بفرستم اگه بدردت بخوره
حالا یه چیزی بگم حال کنید
از دیروز تا الان هر بازی که میکنم تو زمین بارونی انجام میشه!!!
با توجه به بارندگیهای اخیر تهران خلاصه یه فاز دیگه ای میده یه فضایی دیگه ای داره!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)