دستت درد نکنه دوست عزیز از راهنماییت ممنونم!![]()
دستت درد نکنه دوست عزیز از راهنماییت ممنونم!![]()
خواهش میکنم عزیز وظیفه بود ایشالا که اگه از این مودم ها میخری سرعتش برات خوب باشه و لذتش رو ببری![]()
من یه چند روزی قبل از وصل شدن ای دی اس الم از این مودم ها استفاده می کردم.
قطعی هاش اذیت کننده است ولی وقتی وصل هستید و آنتن دهی در اونجایی که هستید خوب باشه لذت استفاده از ای دی اس ال 128 و حتی بالاتر رو داره
کار من رو به شخصه بسیار راه انداخت
خدا امواتش رو بیامرزه![]()
حالا بر خلاف شما من قطعی تا الان توی این یک ماهی که این مودم رو خریدم 1 بار داشتم و این حرف شما رو هم کاملا تایید میکنم که اگه آنتن دهی در اونجایی که هستید خوب باشه لذت استفاده از ای دی اس ال 128 و حتی بالاتر رو داره![]()
البته عرض کنم منزل ما جوریه که نقطه کور زیادداره !!!!
احتمال زیاد قطعی ها برای همین بوده
ولی به دوستانی که قصد خرید ای دی اس ال یا وایمکس یا.. ندارند عرض می کنم که تجربه جدیدی هست و حتما تست کنید.
در ضمن برای خریدن مودمش هم با عرض شرمندگی از سایتهای مختلف و... از ایترنت خریداری نکنید برید مجتمع های کامپیوتری مثل رضا ایرانیان پایتخت اونجا با قیمت های عالی و بسیار زیر قیمت (در حد 15 تومن)میتونید پیدا کنید
بله من هم پیشنهاد میکنم که اگه از Adsl نمیتونن استفاده کنن حتما این مودم رو تهیه کنند
دوست عزیز شما قیمت خود مودم رو منظورت هست 15000 تومان
چون من تا الان زیر 60000 تومن ندیدم
حتب توی بازار رضا یه جا رفتم گفت 75000 تومان بقیه هم توی همین رنج قیمت ها میگفتند
نه بنده عرض کردم تا 15 هزار تومان زیر قیمت بازار
البته جالبه این رو امروز دیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آها من بد متوجه شدم فکر کردم منظورتون پول مودم به قیمت 15000 تومان هست
بله میشه با قیمت خیلی کمتر از بازار هم توی این جاهایی که گفتید پیدا کرد حق با شماست![]()
دوستان یه برنامه ای هست که میگن بهترین DNS برای منطقه رو نشون میده
اگه کسی از دوستان این برنامه رو داره ممنون میشم برای من هم بذاره![]()
[QUOTE=aligsm;5939684]تمام مشكلات ايرانسل از وقتي شروع شد كه بخش زياد كار رو داد دست افرانت
مشكلاتي از قبيل وصل نشدن ويپیان سرعت کم و پینگ پایین و پاکت لوس رو هم در همین قضیه باید جستوجو کرد
الان من با همین آیپی مزخرف افرانت وصلم
ولی وقتی با آیپی ایرانسل وصل میشم این مشکلات خیلی کمتره و کمتر آزار دهندست
برای چک آیپی از سایتهایی مثل getip میتونین استفاده کنین
واقعا ایرانسل سال جدید یا با این شرکت مزخرف همکاری نکنه یا اگه میکنه قید خیلی از مشتریهاش رو باید بزنه
من که با همراه اول مخالف بودم دیگه کم کم متقاعد میشم همراه اول بگیرم هم نامحدوده هم از این مشکلات کمتر داره[/QUOTE
نه فرقی نداره من که هر موقع با افرانت ان میشم کلامو میندازم بالا
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
من که 10بار dc کردئم دوباره online شدم ip 10.0 نشدیعنی چند بار باید این کارو کینم مارو اوسکول کردی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)