امروز با منچستر سیتی داشتم بازی میکردم....4تا از بازیکنام از داور کارت قرمز گرفتن...خیلی جالب شده بود برام
بازیکن 4رم که اخراج شد ، گذارشگر صداشو برد بالا و تعجب کرده بود![]()
امروز با منچستر سیتی داشتم بازی میکردم....4تا از بازیکنام از داور کارت قرمز گرفتن...خیلی جالب شده بود برام
داخل بازی اصلا شوک نداره!!!
کلا فیفا از لحاظ گزارش فوق العادس....خیلی قشنگ گزارش میکنه به جز اینکه هیجان داره گزارشش جزئیات خیلی ریزی رو هم تو گزارشش میگهامروز با منچستر سیتی داشتم بازی میکردم....4تا از بازیکنام از داور کارت قرمز گرفتن...خیلی جالب شده بود برام
مثلا یه بار توپ دست مسی اومد یه دفعه گفت که "مسی تو این فصل 7 گل تا به حال برای تیمش به ثمر رسونده!!!!"
یعنی به اسم برد مسی رو!!!! این نشون میده که روی همه قسمتهای گزارش کار شده!!
اسامی داورهای بازی رو میگه و در مورد عملکرد هر داور جداگونه نظر میده!!
راسی دقت کردین بعضی داورها خیلی سختگیر تر هستن نسبت به بقیه!!!! حتی تو گزارش هم اعلام میکنه که فلانی (اسمش یادم نیست) خیلی سختگیره و حتی با اولین تکل دست به جیب میشه!!
سلام
میشه سختگیری داورا رو تنظیم کرد.
وقتی داور انتخاب می کنید اون پایین نوشتهfoul strictnessوcard strictnessمن bookingرو غیر فعال کردم.یه داور آسون گیر هم توی خطا انتخاب کردم.خیلی حال میده!
کجا داور رو میشه انتخاب کرد؟؟؟
من میدونم از کجا میشه داور انتخاب کرد
خصوصیات اخلاقیشو از کجا بدونیم؟![]()
سلام دوستان چگونگی استفاده از game face downloding یه توضیح کامل بدین ممنون میشم ....جدا فیفا امسال خیلی سر تر از پسه...........
سلام
روش صحیح دفاع کردن رو میشه بگید
هر چقدر با مهاجمها مدار میام و هجوم نمیبرم با یه اس مسخره تا دقیقه 90 بازی میکنم منم در هم میکوبند با فیفا 11 در حد لیجندری رقیمبم هیچ کس نبود میدونم ای فیفا 12 چشه واقعا منو به چالش کشونده؟
من با میلان بازی میکنمکلا فیفا از لحاظ گزارش فوق العادس....خیلی قشنگ گزارش میکنه به جز اینکه هیجان داره گزارشش جزئیات خیلی ریزی رو هم تو گزارشش میگه
مثلا یه بار توپ دست مسی اومد یه دفعه گفت که "مسی تو این فصل 7 گل تا به حال برای تیمش به ثمر رسونده!!!!"
یعنی به اسم برد مسی رو!!!! این نشون میده که روی همه قسمتهای گزارش کار شده!!
اسامی داورهای بازی رو میگه و در مورد عملکرد هر داور جداگونه نظر میده!!
گزارشگر حتی در مورد برلوسکونی مالک باشگاه میلان هم صحبت میکنه و میگه که ار چه سالی میلان رو خریداری کرده و باعث تحول و انقلاب میلان در یک دهه شده.
حتی میگه که ورزشگاه سن سیرو قبلا متعلق به میلان بوده که حالا دو تیم همشهری میلان و اینتر بصورت اشتراکی از این ورزشگاه استفاده میکنن
سلام
دوستان تو فرومهای خارجی کاربرا نظرشون درباره سختی بازی چیه؟
والا تو فوتبال واقعی هم اینجوری بازی نمیکنن یارو همچین خودشو میندازه جلوی توپ یا توپ رو گل میکنه آدم شاخ درمیاره
آیا راه حلی هم پیدا شده ؟
روی ورلد کلاس آبکش میشم روی پروفشتال آسون میشه
آره در مورد بارسلون هم یه همچین اطلاعاتی رو میده...واقعا لذت بخشه گزارشگرش!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)