سوال:نمیدونم چرا نمیتونم بلوتوث دریافت کنم؟یعنی میتونم بفرستم اما دریافت نمیتونه بکنه؟
میشه راهنماییم کنین...
سوال:نمیدونم چرا نمیتونم بلوتوث دریافت کنم؟یعنی میتونم بفرستم اما دریافت نمیتونه بکنه؟
میشه راهنماییم کنین...
restart کن ببینید درست میشه؟بعضی وقتها اینطوری میشه.
Last edited by hamed1297; 05-08-2008 at 15:10.
سلام من یه مشکلی دارم
ال سی دیه گوشیم خش گرفته هیچ راهی نداره که اینا رو از بین ببرم یا مثلا اسپری ای چیزی نیست که خش رو کمتر کنه راستی قلم گوشیه شما هم همین طور خط میندازه یا نه؟؟
برای من هر دوقلمش خط میندازه چرا؟؟
اگه ال سی دی تون محافظ داره این خشها مال محافظ صفحتون هست نه خود ال سی دی و با تعویض اون محافظ مشکل باید حل بشه.سلام من یه مشکلی دارم
ال سی دیه گوشیم خش گرفته هیچ راهی نداره که اینا رو از بین ببرم یا مثلا اسپری ای چیزی نیست که خش رو کمتر کنه راستی قلم گوشیه شما هم همین طور خط میندازه یا نه؟؟
برای من هر دوقلمش خط میندازه چرا؟؟
با برنامه مشکل داشتی؟
میشه یه مرام گنده بزاری ؟یه فیلم بگیری از خودت که داری با گوشی فارسی مینویسی؟میدونم خیلی سخته ولی اگه مرام بزاری چی میشه.....![]()
یه برچسبی داشت که کلی خش گرفت و انداختم
بقیه سوال ها رو جواب بدین دوستان
نه.برنامه مشکلی نداشت.اصلا نمیشه از مراحل کار اسکرین شات کرفت.با برنامه مشکل داشتی؟
میشه یه مرام گنده بزاری ؟یه فیلم بگیری از خودت که داری با گوشی فارسی مینویسی؟میدونم خیلی سخته ولی اگه مرام بزاری چی میشه....
باشه در اسرع وقت فیلم میگیرم برات.
سلام
بعضی وقتا یه مثلث میاد بالای قسمتی که ماله قدرت آنتن دهی هست اون چیه؟؟؟؟؟؟
اون مثلث که همیشه هست.واسه کارهایی مثل قفل صفحه کلید یا مدیریت کانکشنها و....
نه اون ماله Gprs هست.اگر ایرانسل داشته باشی همیشه هست ولی همراه اول هم تازگی ها بعضی موقع ها میاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)