مثل اینکه بسته چون هیچ کس نمیتونه از V*P*N استفاده کنه ولی توی صفحه قبل یکی از دوستان گفت که داره استفاده میکنه
من هم میخوام ببینم اگه راهی داره یگی راهنمایی کنه که بتونیم ما هم استفاده کنیم چون الان تنها مشکل این هست؟![]()
مثل اینکه بسته چون هیچ کس نمیتونه از V*P*N استفاده کنه ولی توی صفحه قبل یکی از دوستان گفت که داره استفاده میکنه
من هم میخوام ببینم اگه راهی داره یگی راهنمایی کنه که بتونیم ما هم استفاده کنیم چون الان تنها مشکل این هست؟![]()
سلام دوست عزیز
PPTP بستست ولی L2TP کار میکنه.
با تشکر
من تا دیروز راحت وصل میشدم ولی از دیشب دیگه وصل نشد!ای داد بی داد...
برای من ارور 809 میده با L2TP![]()
من الان با pptp وصلم، دیروزم وصل بودم، پریروزم وصل بودم و روزهای قبل هم همینطور.
فقط من هر وقت میخواهم با gprs به این "چیزه" وصل شوم همش مدام ارور 619 میدهد و من مجبورم هی gprs روقطع کنم و دوباره وصل کنم تا که "چیزه" وصل بشود ولی همیشه آخرش وصل میشود و به قول بچه ها گفتنی دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
پس اگر شما هم با ارور 619 روبرو می شوید اینترنت را قطع کرده و دوباره وصل کنید و اگر یک بار سعی کرد و نشد بازم اینترنت را قطع کرده و دوباره وصل کنید یعنی همان دفعه اول که سعی کرد باید وصل شود وگرنه دیگر وصل نمی شود.
البته من هنوز پی نبردم که این چه صغیه ای است.
من که هر کار میکنم وصل نمیشه که نمیشه هم با pptp هم با l2tp تست کردم ولی بی فایده بود اعصابم رو خورد کرده![]()
این صیغه یادمه از همون اوایلی که طرح ها اومد ، جاری بود
ولی بعضی وقتا خیلی راحت وصل میشد و بعضی وقتا هم به سختی ، ولی با قطع و وصل کانکشن وصل میشد
به نظر میاد این صیغه ای هست که بر روی آی پی اعمال میشه!!
خب این جوری که خیلی مشکل هست هی کانکت بشیم اگه وصل نشه دوباره dc بشیم باز دوباره کانکت بشیم
راه دیگه ای نیست که بشه این V*P*N رو بدون این همه درگیری راه بندازیم
یه ترفندی چیزی نیست که بشه این کار رو انجام داد![]()
یه ترفند این هست که موقعی که وصل میشی ، توی تب details از status کانکشنت ، نگاه میندازی ، و اگه دو شماره اول client ip ، شماره های 10.0 بود (دو عدد آخرش مهم نیست) ، اون موقع مطمئنا چیز پی ان وصل میشه و اگه 10.1 تا 10.8 بود ، به هیچ وجه وصل نمیشه و ارور 619 خواهد داد!
اگه عدد 10.0 نبود ، اینقدر کانکت و دیسکانکت کن ، تا بیاد
البته ناگفته نماند که این ترفند رو توی فروم ir-tci دیدم و خودم نکفشیدم (اینو برای کپی رایت قضیه گفتم)
من روی pptp امتحان کردم و درست گفته بود
Last edited by Mahdi.p30; 15-03-2011 at 23:23.
دوستان از وبگردي با اينترنت ايرانسل راضي هستين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)