برای فعال کردن handwriting فارسی باید زمانی که میخواین تایپ کنید و اون مثلثهای کنار صفحه ظاهر شد روی مثلث سمت راستی کلیک کنید وarabic handwriting رو انتخاب کنید.
برای فعال کردن handwriting فارسی باید زمانی که میخواین تایپ کنید و اون مثلثهای کنار صفحه ظاهر شد روی مثلث سمت راستی کلیک کنید وarabic handwriting رو انتخاب کنید.
ممنون از راهنمايي ولي وقتي من فايل زيپ رو Exteract ميكنم توي فايل عكس عكس ميشه وهمشونم پسوندPNG دارن با اين تفاسير من بايد چيكار كنم؟؟؟!!!!تم های UIQ3 با پسوند utz هستن.شما هر تمی رو گرفتی extract کن فایل زیپش رو تا به یک فایل با فرمت utz برسی.اون رو بریز روی گوشی.
همون فايلي رو كه مي خواي exterac كني پسوندشو به utz. تغيير بده
me است و بله تنظیمات خاصی داره
باید بری control panel و صفحه کلید مجازی رو از طریق more و بعد setup فارسی رو انتخاب کنید
بعدا هم موقع نوشتن دستخط more و بعد زبان اول و زبان دوم رو انتخاب کنید
احتمالا به جای تم آیکون دانلود کردید.ممنون از راهنمايي ولي وقتي من فايل زيپ رو Exteract ميكنم توي فايل عكس عكس ميشه وهمشونم پسوندPNG دارن با اين تفاسير من بايد چيكار كنم؟؟؟!!!!
آقا کجای کاری ؟ تشخیص دستخط فارسی کامل و روان خیلی جذابتر از اونی که فکر کنی.
ببخشید اسکرین شات رو بیخیال شید. دو تا برنامه واسه اینکار نصب کردم عذاب بود پاک کردم
ولی هم صفحه کلید فارسی کامل با حروف 4 تای ممنوعه و هم دست نوشته رو تشخیص میده البته میدونین که باید حرف به حرف تایپ کنین
نگو که دارم از غصه میمیرم....
برنامه Open capture screen خوبه ها خیلی کار باهاش راحته.خودم معرفی کردمش تو قسمت UIQ
یه سوال:
این همه نقطه رو از کجا تشخیص میده؟مثلا حرف ب ، ت ، پ ، ث رو چجوری از هم تشخیص میده یا حروف دیگه ای که تو نقطه ها با هم فرق میکنن؟مثل خانواده ج ، چ ، ح ، خ و ......
صفحه کلید فارسی رو که منم دارم و به همه گوشی ها میخوره.
جون من یه اسکرین شات بزار یا لا اقل یه عکس از کتابچه راهنماش بزار که داره یاد میده چجوری فارسی میفهمه.
ممنون.![]()
نه عزیز
بعضی سایتها تم رو برای اینکه حجمش کم بشه برای آپلود و دانلود ، این کار رو باهاش میکنن.
باید همون فایل که پسوندش zip هست آخرش رو پاک کنه و utz بنویسه جاش.
موفق باشی.
آقا راهنما نداره. ولی همینقدر بگم وقتی حتی توی دفتر تلفن دنبال تلفن میگردم با ناخن حرف اول رو مینویسم برام میاره. این برنامه های ocr کامپیوتر متن تایپی رو هم تشخیص نمیدن ولی نمیدونم این چرا اینقدر آسون و بدون اشتباه تشخیص میده و راستی خود برنامه دستخط راهنما داره ولی راهنمای دفترچه و خودش هر دو انگلیسی هستش
بابا ما رو فیلم کردی.من اومدم screen shot بزارم.مگه میشه اصلا.اسکل شدم رفت.دی ی ی ینگو که دارم از غصه میمیرم....
برنامه Open capture screen خوبه ها خیلی کار باهاش راحته.خودم معرفی کردمش تو قسمت UIQ
یه سوال:
این همه نقطه رو از کجا تشخیص میده؟مثلا حرف ب ، ت ، پ ، ث رو چجوری از هم تشخیص میده یا حروف دیگه ای که تو نقطه ها با هم فرق میکنن؟مثل خانواده ج ، چ ، ح ، خ و ......
صفحه کلید فارسی رو که منم دارم و به همه گوشی ها میخوره.
جون من یه اسکرین شات بزار یا لا اقل یه عکس از کتابچه راهنماش بزار که داره یاد میده چجوری فارسی میفهمه.
ممنون
خودت در نظر بگیر ببین اصلا میشه از اون حالت اسکرین شات گرفت.ایول.با حال بود.
خوب ایشون فایل رو باز کرده عکس نشون داده.من واسه این گفتم.نه عزیز
بعضی سایتها تم رو برای اینکه حجمش کم بشه برای آپلود و دانلود ، این کار رو باهاش میکنن.
باید همون فایل که پسوندش zip هست آخرش رو پاک کنه و utz بنویسه جاش.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)