دوستان هیچ راهی نیست که بشه از v*p*n استفاده کرد چون الان تنها بدیش اینه که v*p*n قبول نمیکنه![]()
دوستان هیچ راهی نیست که بشه از v*p*n استفاده کرد چون الان تنها بدیش اینه که v*p*n قبول نمیکنه![]()
چرا دوست عزیز من خودم با اینترنت ایرانسل به v p وصل شدم، شما چک کن و ببین با L2TP داری وصل میشی یا PPPOE؟
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
خودتون دارین ضررشو میگین که بچشم دارین مشاهده میکنین بازم میگی که همون گوشی استفاده کنین؟ پدر گوشی درمیاد با این وضع!
ضمناً پهنای باند ایرانسل تا 256 میکشه و 128 نیست!
خب شما با L2TP داری وصل میشی یا PPPOE البته من زیاد سر در نمیارم ولی الان یه --- دارم ولی ارور میده و کانکت نمیشه اگر بشه این --- رو راه انداخت واقعا عالی میشه![]()
من 6 ماهه که گوشیم(2700 کلاسیک) رو به کامپیوتر وصل میکنم و از اینترنت استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی برا گوشیم پیش نیومده
جان؟
pppoe چیه برادران؟
PPTP و L2TP
من PPTP رو امتحان کردم ، وصل نشد و ارور 619 داد
شما كدوم شهر هستين و از اين سرويس راضي هستين؟من 6 ماهه که گوشیم(2700 کلاسیک) رو به کامپیوتر وصل میکنم و از اینترنت استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی برا گوشیم پیش نیومده
دوست عزیز میشه راجع به این PPPOE و L2TP ها یه توضیحی بدی بلکه ما هم بتونیم از این v*p*n استفاده کینم![]()
ایا با ایرانسل میشه به صورت اتوماتیک کانکت شد
مثل مودم های adsl بریم داخل تنظیمات مودم و به صورت ppoe تنظیم کرد که به صورت اتوماتیک کانکت بشه
کسی نیست که بگه چه جوری میشه با این مودم های EDGE و با ایرانسل از V*P*N استفاده کرد؟
سلام . مگه ایرانسل پورت های v.p.n رو بسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)