یه عکس از اون قسمت بزار
یه عکس از اون قسمت بزار
ولش کن فهمیدم.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.لطفا جواب بدید
سلام
من این بازیهارو یک جا خریدم ولی فقط هالف لایف توش بود
سلام دوستان
بعد از اون که بااون ماشین زرد رنگ فرار می کنیم وبه اون هواپیما تواون محوطه که اطرافش همش کانیتروهیچ راهی نداره باید چکار کرد هرچی به هواپیما شلیک می کنم نابود نمیشه باید چکارکرد ؟
منظورت اونجایی هست که خودت & دختره & چند نفر دیگه به هواپیما تیر اندازی میکنین ؟
بعد هوا پیما هم همش یه توپایی میندازه پایین که منفجر میشه ؟
سلاممنظورت اونجایی هست که خودت & دختره & چند نفر دیگه به هواپیما تیر اندازی میکنین ؟سلام دوستان
بعد از اون که بااون ماشین زرد رنگ فرار می کنیم وبه اون هواپیما تواون محوطه که اطرافش همش کانیتروهیچ راهی نداره باید چکار کرد هرچی به هواپیما شلیک می کنم نابود نمیشه باید چکارکرد ؟
بعد هوا پیما هم همش یه توپایی میندازه پایین که منفجر میشه ؟
آره دیگه ، شما که منظورشو فهمیدی تو همون پست می گفتی چی کار کنه دیگه !
باید با اون تفنگه که همه چیو جذب می کنه اون توپ هارو بگیری و به سمت هواپیما پرت کنی
نیازی به حروم کردن تیر هم نیست .
مؤفّق باشی
خوب عزیز من خیلی وقت پیش بازی کردم گفتم شاید اونجا نباشه !
![]()
آقا یه عکس از اونجا بگیر ملت یادشون رفته !!![]()
![]()
مگه ایشون جواب ندادن ؟
دیگه عکس واسه چیه ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان دستتون درد نکنه اون مرحله را رد کردم
یه جای دیگه درست بعد از اونکه هلیکوپتررومنفجر می کنم وجلوتر می ریم بادختره ویک نفردیگه
هم هست به جائی می رسی که اون دستگاهها بصورت اتوماتیک بالیزرحمله می کنند وباید از بین ماشینها بصورت درازکش رد بشی می رم داخل یه ساختمون از راه پشت بام وچند نفر را می کشم بعدش نمیدونم چکارکنم همون ساختمونی که اون دستگاه که تیراندازی می کنه داخلش هست البته اینجا تنهام دختره بامن نیست وهیچ دری هم بازنمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)