تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 53 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام و سپاس
    ممنون از راهنمایی شما
    شما که تجربه
    و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ... رو داشتید و میدونستید این مشکلات رو داره چرا بازهم سونی خریدید ؟
    آپدیت جدیداز سایت سونی مالزی ورژنش بالاتره(
    Version
    PKG4.101GAA
    ) For Asia Pacific)
    ما هم نگفتیم سونی بده و گفتیم اپدیت محصولاتش اون شاخهاش مالی نیست دیگه این که یه تی وی معمولی بیشتر نیست و بحث من هم خرابی تی وی بوده از اولش وگرنه نه اون امکانات محدودش برام مهمه نه ساپورت نرم افزاری که فایده ای نداره و من هم اون اپدیت سایت ایران رو گفتم که بهش اشاره کرده بودی و از طریق اینترنت خود تی وی که من میزنم میگه هیچ اپدیت جدیدی در دسترس نیست و شما امتحان کن و اپدیت رو بریز اگه مشکلی برا تی ویت پیش اومد پای خودت و اگرم نیومد بیا بگو تا ما هم بریزیم!

داره خودمونی میشه jafeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام و سپاس
    ممنون
    مگه آپدیت چه کارخاصی میکنه که ممکنه مشکل ایجاد کنه ؟
    معمولا آپدیت نرم افزارهارو به روز میکنه

دوست خوبم آپدیت، مشکلات نرم افزار و بعضا سخت افزاری ممکن توجه کنید ممکن بوجود بیاره
    و این رو همین الان رو تلویزیون های سامسونگ که دارای ویس کنترل هستند مشاهده کرد. یعنی پس از آپدیت ویس کنترلشون از کار میوفته

باز هم تاکید میکنم من نمیگم آپدیت بده، حرف من اینه که قبل از آپدیت از مزایا و معایبش آگاهی داشته باشین

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

از هر جا میخرید از این بانه ای های قاچاقچی حرومزاده نخرید و من خر شدم و گوله قیمت پایینتر و اینکه گارانتی تو ایران کشکه رو خوردم و رفتم 42W804 3d خریدم و بعد از یک هفته یکی از پیکسلهاش سوخت و برید یک میلیون هم شده بیشتر بدید ولی با گارانتی و از نمایندگیهای رسمی بخرید و ررر.ی*م سر دره این مملکت که ما باید تی وی رو بدون گارانتی رسمی و با قیمت دو برابر از قاچاقچیها بخریم و اینقدر اعصابم خورده رفتم الکی از این قاچاقچیها تی وی خریدم که نگو و معلوم نیست تا هفته دیگه کلا نسوزه و 2700 پولم نره تو خلا و الهی پوله دوا درمونه زن و بچشون بشه
    آقایون از تلویزیون هایی بخرین که برادران قاچاقجی وارد می کنن که دچار این مشکلات نشین.تازه حلال زده هم هستن که این امر از پیکسل سوختگی جلوگیری می کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من الان w700 رو آپدیت کردم با usb ! اسکایپ وصل نمیشد که الان درست شد! فرقه دیگه ای حس نکرم! در ضمن با فایلی آپدیت کردم که چند روز پیش اومد و 180 مگ حجمش بود!

5. این کاربر از iiiamirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

7. این کاربر از iiiamirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان چند تا نکته بگم برای آپدیت :

زیر نویس با usb هنوز مشکل داره ! البته من با اپل تیوی میبینم مشکل ندارم !
    هیچ مشکلی پیش نمی یاد ! فقط چند تا نکته اول اینکه فلشتون رو حتما فرمت کنید ! بعد حتما فرمتش رو روی fat32 بزار .
    بعد فولدر آپدیت رو بریز روی فلش ! تا وصل کنی اتوماتیک میره توی آپدیت ! فقط چون حجمش بالاس یکم طول میکشه و فکر میکنی tv هنگ کرده ! اما هنگ نیست ! بزار کارشو انجام بده ! از من 15 دقیقه طول کشید !

9. این کاربر از iiiamirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان چیزی که من فهمیدم این تلویزیون ها تکنولوژی miracast دارند ! که روی ویندوز 8 هست و همینطور روی بعضی گوشی ها آندروید ! خواستم ببینم کسی میدونه چطور روی ویندوز 7 هم میشه نصب کرد ؟ این تکنولوژی اجازه استریم دیوایس روی تلویزیون رو میده!

11. این کاربر از iiiamirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان چیزی که من فهمیدم این تلویزیون ها تکنولوژی miracast دارند ! که روی ویندوز 8 هست و همینطور روی بعضی گوشی ها آندروید ! خواستم ببینم کسی میدونه چطور روی ویندوز 7 هم میشه نصب کرد ؟ این تکنولوژی اجازه استریم دیوایس روی تلویزیون رو میده!
    با سلام و سپاس
    من به صورت بیسیم با tv ارتباط برقرار کردم البته با برنامه Mezzmo و مودم وایرلس بدون اینترنت اگر کسی خواست توضیح بدم
    در مورد اپل تیوی میشه توضیح بدید که چکار میکنه و قیمتش چنده ؟
    برای این مدل tv کنترل جداگانه ای هم میفروشن که با بلوتوث کارمیکنه ؟
    ممنون و سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آقایون از تلویزیون هایی بخرین که برادران قاچاقجی وارد می کنن که دچار این مشکلات نشین.تازه حلال زده هم هستن که این امر از پیکسل سوختگی جلوگیری می کنه.

حالا راستش رو بگو بانه ای هستی که زورت گرفته؟
    اگه نیستی که نباید فشارت بره بالا و اصلا تو رو صنه نه و شما مجازی پولت رو تو هر مستراحی که خواستی بریزی و من تجربم رو گفتم بقیه حواسشون باشه حداقل با گارانتی بخرن حتی اگه گارانتی چند هفته ای باشه تا در صورت بروز مشکل پولشون حدر نره
    Last edited by nob2003; 10-02-2014 at 20:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام و سپاس
    من به صورت بیسیم با tv ارتباط برقرار کردم البته با برنامه Mezzmo و مودم وایرلس بدون اینترنت اگر کسی خواست توضیح بدم
    در مورد اپل تیوی میشه توضیح بدید که چکار میکنه و قیمتش چنده ؟
    برای این مدل tv کنترل جداگانه ای هم میفروشن که با بلوتوث کارمیکنه ؟
    ممنون و سپاس
    سلام ! من با ویندوز 8.1 به صورت عالی کل دسکتاپ رو استریم کردم ! خیلییی خفنه ! فقط باید cpu تون سری ivy birdge باشه یا از تکنولوژی widi ساپرت کنه ! میتونید کل دسکتاپ رو استریم کنید نه فقط عکس و فیلم ها رو جدا جدا !

اپل تیوی هم دستگاهی هست که با hdmi به تلویزیون وصل میشه و گوشی آیفون یا آیپد یا مک بوک اگر داشته باشید خیلی راحت کلش استریم میشه رو تلویزیون ! بدون کوچکترین تیکی چیزی ! سری جدیدش هم داره میاد که خودش یک کنسول بازی محسوب میشه ! قیمت این سریش که الان توی بازار هست و سری سومشه حدود 300 هزار تومنه !

من شنیدم کنترل nfs هم داره ! اما توی EBAY پیداش کردم ! البته شما میتونید با گوشیتون چه ios چه آندروید خیلی راحت تلویزیون رو کنترل کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •