دوستان داستان این سری کلا متفاوته از دو سری قبل؟آخه من آخرین بار ac 2 رو بازی کردم ....
دوستان داستان این سری کلا متفاوته از دو سری قبل؟آخه من آخرین بار ac 2 رو بازی کردم ....
داداش اصلا این نسخه به Ac2 نمیخوره
فک نمیکنم به revelation هم بخوره
ولی داداش میخوای اینو بازی کنی بهتره تا قبل اومدن بازی نسخه های 1 و brother hood و revalation رو تموم کنی که سر در بیاری از بازی
برای سر در اواردن از داستان اصلی بازی(داستان دزموند) نیازه که نسخه های brotherhood و revelation رو هم بازی کنید ولی برای درک داستان بازی که در امریکا میگزره نیازی نیست چون داستان جدیدی داره روایت میشه و نزدیک ب ۳ قرن پس از اتزیو
نه داداش
تو 3 هم دزماند همچنان هست
به نظره من باید کلشو بازی کرد که بشه سر در اورد
اتزیو دیگه نیست
ولی دزماند هست
در نهایت نظرتون اینه که اجرا میشه؟ یا نه؟
تو بازی max payne 3 من مشکل رم داشتم (شاید بخاطر بالا بودن بعضی تنظیمهای گرافیکی بازی) و گاهی هشدار میداد
البته به این خاطر بود که ویندوزم 32 بیتی هست و 4 گیگ رو کامل استفاده نمی کرد اما با نصب یه پچ که اجازه میداد ویندوز 32 بیتی رم رو کامل استفاده کنه مشکلم حل شد![]()
Last edited by sbs; 08-10-2012 at 18:12.
دوست من شما یک دور دیگه بخون من چی نوشتم بعد کامنت بده.
آقا باز میکنه به روانی رود!![]()
چرا دعوا داری حالا؟
داری میگی دزماند نیست
و ربطی به revelation و brother hood نداره
برای سر در اواردن از داستان اصلی بازی(داستان دزموند) نیازه که نسخه های brotherhood و revelation رو هم بازی کنید ولی برای درک داستان بازی که در امریکا میگزره نیازی نیست
اینم کلام مبارک شما
عزیزم متوجه شدی؟ داستان اصلی حول محور دزمونده برای درکش باید دو نسخه قبلو بازی کرد همونطور که گفتم. ولی برای درک داستان نسخه ۳ بازی نیاز نیست چون داستانی جدید در مورد شخصیتی جدیده! شاید بعضی ها دزموند براشون مهم نباشه و داستانشو \یگیری نکنن.
اها
فک کردم میگی اصلا دزماند نیستش
بودنو که هست ولی شاید نقش اول استوری نباشه
ببخشید بد حرفیدم :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)