معذرت میخوام نحوه دقیق استفاده از تصویر در تصویر رو روی nx720 توضیح میدید؟ ایا بر روی کانالهای دیجیتال ایران میشه دو تصویر رو همزمان دید>؟
معذرت میخوام نحوه دقیق استفاده از تصویر در تصویر رو روی nx720 توضیح میدید؟ ایا بر روی کانالهای دیجیتال ایران میشه دو تصویر رو همزمان دید>؟
سلام
این چیزی که شما میگید امکان پذیر نیست.
دو تصویره وقتی کار میکنه که دو تا سورس مختلف داشته باشید. مثلاً TV و Home theater
سلام. میخواستم بپرسم از این تلویزیون میشه به عنوان مانیتور استفاده کرد ؟ یعنی بهش کیس وصل کنیم ؟
اره عزیز همه نوع ورودی خروجی داره
ممنون . توضیح میدی چه جوری ؟
دوستان ، من با گیرنده دیجیتال خود تلویزیون شبکه ها رو بدون مشکل میارم ولی هیچ کدوم از این شبکه ها تله تکست ندارن ! مشکل از چیه ؟
سلام
متاسفانه تو این مدل در حال حاظر نمیشه که هم منو فارسی داشت هم سرچ اتوماتیک دیجیتال و تلتکست و EPG
ولی اگه موقع تنظیم کشور رو روی سنگاپور بزاری همه امکانات بدون مشکل کار میکنه ولی منو فارسی دیگه نداری.
ممنون . چه جوری باید بذارم رو سنگاپور ؟
ویرایش :
سنگاپور رو انتخاب کردم ، تله تکست اومد ولی EPG نیومد . گفتم شاید به خاطر ساعت باشه که 8 ساعت جلوتره ولی وقتی میخوام درستش کنم میگه این ساعت با ساعت سرویس دیجیتال هماهنگ شده و نمیشه تغییر داد !
Last edited by A.N.A.P; 03-09-2012 at 10:50.
راجع به اون اختلاف ساعت فکر میکنم مشکل از فرستنده دیجیتال باشه ولی با اینکه اختلاف داره ولی EPG رو درست میاره شاید بعد از یه مدت لود میشه
البته اینم بگم که حروف فارسی در EPG به صورت جدا جدا و برعکس هستند.
امیدوارم تو آپدیت های بعدی درست بشه
شرمنده الان متوجه ارسالتون شدم
اقایی که شما باشید اگه کارت گرافیکتون خروجی HDMI داره که مستقیم وصل میکنید به pc اگه VGA داره هم مشکلی نیست ورودی VGA داره تی وی بعد پی سی رو روشن میکنید و با زدن دکمه سورس ورودی درست رو انتخاب میکنید در نهایت با توجه به نوع ویندوزی که استفاده میکنید رزولوشن تصویر رو در بهترین حالت قرار میدهید به همین راحتی
در ضمن میتونید با استفاده از موس و کیبورد وایرلس از راه دور از تی وی به عنوان مانیتور استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)