تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 31 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 303

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در رابطه با مسایل، مشکلات و اختلالات روحی و روانی !

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منظور شما دوستان از معنویات طوری که مشخصه از صحبت ها بحث دین و مذهب هست و اعتقاد به مسایلی مثل وجود خالق و زندگی پس از مرگ.

با کمال احترام این نظر که معنویات(یا درستتر همون دین و مذهب) باعث جلوگری از بیماری روحی و فکری میشه و نداشتن معنویات باعث بروز بیماری میشه به طور کل رد شده هست و همچین چیزی درست که نیست هیچ حتی تا حدودی برعکسش صادق هست .....به طور مثال شما امار افسردگی، انواع بیماریهای روانی، درصد شادی، جرم و جنایت ، فقر، خودکشی و ... رو در جوامع دینی و مذهبی با جوامع بدون دین و غربی رو میتونید مقایسه کنید.

مثلا شما یه سرچ کنین از امار وجود افراد بی دین یا همون آگنوستیک و آتئیست و غیره در کشورهای مختلف و همینطور درصد شاد بودن کشورهای مختلف که میبینین دقیقا همون کشورهایی که در صدر شادترین کشورها هستن دارای بیشترین افراد بی دین و آتئیست هم هستن.

یه مثال دیگه که اعتقاد به بعضی معنوات حتی میتونه خودش باعث بروز مشکل روحی روانی بشه این هست که اعتقاد به خالق قادر و مهربان که بر تمام دنیا تسلت داره ولی در همین دنیا پر از زشتی و ظلم هست که همین در خیلی ها باعث بروز تضاد فکری و بروز انواع اختلالات رفتاری میشه.

اینجا فکر کنم جای این نباشه بیشتر درباره این موارد بحث کرد و خارج از موضوع تایپیک میشه ولی معنویت واژه گسترده ای هست که از دین و مذهب تا اخلاقیات و وجوه اعمال انسانی رو در بر میگیره که باید روشن کرد دقیقا منظور چیه ولی اگه به قول خانوم مهرسا اعتقاد داشتن به جهانی دیگر باعث جلوگری از افسردگی و لبخند زدن به مرگ میشه اینطور هم میشه توصیفش کرد که اعتقاد به جهانی دیگر باعث بی توجهی به جهان حاظر و خراب و پوچ و بی ارزش کردن زندگی در حال میتونه باشه که به وضوع میشه اینو در سبک زندگی خیلی از افراد و جوامع مذهبی میشه دید که در فقر و انواع و اقسام بیمارهای و معضلات روحی و روانی دست و پا میزنن.

امیدوارم خارج از موضوع تایپیک نباشه پست من و حذف نشه!!!
    من نتونستم آمار جالبي تو ي سرچ هام پيدا كنم ! اگه لطف كنيد و مقايسه ي آمار كنيد توي يه پست جداگانه و از نظر ديندار و بي دين بودن هم بررسي كنيد خيلي خيلي خيلي ممنون ميشم !‌

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من نتونستم آمار جالبي تو ي سرچ هام پيدا كنم ! اگه لطف كنيد و مقايسه ي آمار كنيد توي يه پست جداگانه و از نظر ديندار و بي دين بودن هم بررسي كنيد خيلي خيلي خيلي ممنون ميشم !‌
    دوست عزیز جوینده یابنده هست!

شما یه سرچ توی گوگل میزدین و حداقل ویکی پدیا اطلاعات خیلی زیادی داره میتونید مطالعه کنید.

ولی با کمال میل در خدمتتون هستم شما بفرمایید چه اماری لازم دارید براتون اماده میکنم!

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز جوینده یابنده هست! شما یه سرچ توی گوگل میزدین و حداقل ویکی پدیا اطلاعات خیلی زیادی داره میتونید مطالعه کنید. ولی با کمال میل در خدمتتون هستم شما بفرمایید چه اماری لازم دارید براتون اماده میکنم!
    مقايسه آمار خودكشي و جنايت و فقر اگه ميشه ايران و آمريكا رو مقايسه كنيد

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مقايسه آمار خودكشي و جنايت و فقر اگه ميشه ايران و آمريكا رو مقايسه كنيد
    اولا من یادم نمیاد از مقایسه بین ایران و امریکا حرفی زده باشم........شما بهتره این مشکلتون رو با امریکا جایی دیگه دنبالش بگردین و دنبال مقایسه ایران و امریکا از من نباشید...........(((داخل پرانتز بهتره بهتون بگم تا اونجا که من میدونم خوده امریکا مذهبی ترین کشور کاتولیک جهان هست)))

حرف دوستان روی معنویات و مذهب بود در مشکلات و بیماریهای روحی و روانی و من هم نظر خودم رو گفتم نه اینکه مقایسه بین ایران و امریکا((این حرف شما در مقایسه ایران وامریکا منو یاد کتاب 1984 انداخت که فقط 3کشور انگار در جهان وجود دارن نه چیز دیگه)))

ولی در کمال میل و با اشتیاق زیاد حاظرم سر این مسایل بحث کنم ولی کاملا منطقی و روی اصول نه فقط کل کل و بحث بیخود که اونم اینجا جاش نیست دوست داشتید تایپیکی دیگه زده بشه و اونجا بحث و گفتگو بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یکی از اقوام ما ...یه پسر 24 سالست. این یه مشکلی داره همیشه تو خونست و کا رنمیکنه و خرجشو پدرش میده نه درس میخونه نه هیچی وضع پدرشم خوبه تقریبن میشه گفت پولدارن همه چی دارن...خونه بزرگ 200 متری ..ماشین خوب..ویلا

ولی یه مشکلی با این پسر دارم من هر وقت میریم خونشون یه حالت عقده ای داره....مثلا من با هزار بدبختی رفتم یه گوشی خریدم با هزار قرض قوله و کارکردن بعد یهویی دیدم رو LCD یه خط به چه کلفتی افتاده وقتی که گوشی رو گذاشتم بودم تو اتاقش رفته بودم سر سفره شام....

یا اینکه بعضی وقتها کاپشنم رو آویزون میکنم رو چوبلباسی اتاقش یهو میبینم 10 تومن از پولم کمه فردا ش که میرم خونه متوجه میشم....یا بقیه فامیل هم با این همین مشکل رو دارن مثلا عموم میره خونشون میبینه آخر شب که داره بر میگرده ماشینش خط افتاده بعد یادمون اومد این رفته بود واسه خرید از میوه فروشی بیرون از خونه . خلاصه هر کسی از اقوام میره خونه اینا هم پولاشو حواسش هست بهش هم لباسش رو آویزون نمیکنه و کنا رخودش نگه میداره هم گوشیشو تو اتاق این نمیزاره ولی باز آخرین بار دیدیم کفش که دم در خونه گذاشته بودیم پاره شده بود انگا با چاقو بریده بود ...

هیچکس هم نمیتونه به روش بیاره یعنی هیچکی تا حالا به روش نیاروده...چون پدرشم وضع مالیش خوبه و آدم خیلی خوبیه و همیشه مهمونی میده و آدم مهربونیه هم پدرش هم مادرش ..ولی نمیدونم چرا پسرش اینطوری شده و با فامیل اینطوری میکنه...

چکا رمیشه برای این کرد؟ آیا اینسری مثلا اگر دوربین موبایلم رو زد شکست جلو روش بگم من که موبایلمتو اتاق تو بود سالم بود بچرا اینطوری شد یهو ؟ آخه سنشم زیاده 24 سالشه هیکلشم گندست ماشالله اینقد رمفت خورده خوابیده ..اصلا ازش بعیده....واقعا نمیدونم چه کنم با این بشر...که هم پدرش پولداره و هیچ کم کسری نداره ولی اینقدر عقده ای شده ....
    Last edited by Saeed System; 25-12-2012 at 09:37.

6. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان یکی از اقوام ما ...یه پسر 24 سالست. این یه مشکلی داره همیشه تو خونست و کا رنمیکنه و خرجشو پدرش میده نه درس میخونه نه هیچی وضع پدرشم خوبه تقریبن میشه گفت پولدارن همه چی دارن...خونه بزرگ 200 متری ..ماشین خوب..ویلا

ولی یه مشکلی با این پسر دارم من هر وقت میریم خونشون یه حالت عقده ای داره....مثلا من با هزار بدبختی رفتم یه گوشی خریدم با هزار قرض قوله و کارکردن بعد یهویی دیدم رو LCD یه خط به چه کلفتی افتاده وقتی که گوشی رو گذاشتم بودم تو اتاقش رفته بودم سر سفره شام....

یا اینکه بعضی وقتها کاپشنم رو آویزون میکنم رو چوبلباسی اتاقش یهو میبینم 10 تومن از پولم کمه فردا ش که میرم خونه متوجه میشم....یا بقیه فامیل هم با این همین مشکل رو دارن مثلا عموم میره خونشون میبینه آخر شب که داره بر میگرده ماشینش خط افتاده بعد یادمون اومد این رفته بود واسه خرید از میوه فروشی بیرون از خونه . خلاصه هر کسی از اقوام میره خونه اینا هم پولاشو حواسش هست بهش هم لباسش رو آویزون نمیکنه و کنا رخودش نگه میداره هم گوشیشو تو اتاق این نمیزاره ولی باز آخرین بار دیدیم کفش که دم در خونه گذاشته بودیم پاره شده بود انگا با چاقو بریده بود ...

هیچکس هم نمیتونه به روش بیاره یعنی هیچکی تا حالا به روش نیاروده...چون پدرشم وضع مالیش خوبه و آدم خیلی خوبیه و همیشه مهمونی میده و آدم مهربونیه هم پدرش هم مادرش ..ولی نمیدونم چرا پسرش اینطوری شده و با فامیل اینطوری میکنه...

چکا رمیشه برای این کرد؟ آیا اینسری مثلا اگر دوربین موبایلم رو زد شکست جلو روش بگم من که موبایلمتو اتاق تو بود سالم بود بچرا اینطوری شد یهو ؟ آخه سنشم زیاده 24 سالشه هیکلشم گندست ماشالله اینقد رمفت خورده خوابیده ..اصلا ازش بعیده....واقعا نمیدونم چه کنم با این بشر...که هم پدرش پولداره و هیچ کم کسری نداره ولی اینقدر عقده ای شده ....
    من نظریه روانشناسی فروید رو در مورد ایشون قبول دارم
    درسته ایشون از لحاظ مالی مشکلی نداره اما ناخودآگاهش از اینکه داره از طرف پدرش حمایت میشه و این حمایت ممکنه یه روز قطع بشه باخبره و کودک درونش سعی میکنه اینجوری خودشو خالی کنه
    و صد البته فک کنم این فامیلتون هم مجرد هست و از لحاظ جنسی غریزش به هیچ وجه سیراب نشده این میتونه دلیل تمام عقده هاش باش

8. 2 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام ، خب اینجور پسرا از مشکل روحی برخوردار هستن! یعنی از بس منزوی و گوشه گیر شدن و از خونه بیرون نیومدن !
    حالا مشکل اینجاس که چیکار باس کرد! بنظر من دفعه بعد که رفتی خونشون برو و با خود پسره اگرم نشد با پدر و مادرش بحرف!
    درضمن ناسلامتی بهتون خسارت میده شمام نگاهش میکنین؟ بهترین راه: صحبت با پدر و مادر این بشر پدیده!!!

10. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اطلاعاتی که دادید زیاد کامل نیست برای نظر دادن روی شخصیت یه فرد ولی از چیزایی که گفتید به نظر من این فرد میتونه تمام این کارها رو برای جلب توجه و یه جور بروز وجود انجام میده.......فکر میکنم این اشناتون یا تک فرزند هست یا فرزند اخر که بیشتر این نوع رفتارها ازشون بروز میکنه.
    بدلیل رفتار اشتباه پدر و مادر و اطرافیان از بچگی این فرد به قول معمول لوس و ننر بار اومده و تا حالا کسی بهش نگفته بالای چشمت ابروه و اونم در این سن اینکارهای بدون دلیل رو انجام میده برای جلب توجه و کنتاکت پیدا کردن با دیگران که از حرفای شما مشخصه که دقیقا برعکس بازم کسی به اینکار هاش توجه درست انجام نمیده.

به نظرم من وقتی اینکارها که شما میگین انجام میده و هیچ کس حتی به روش نمیاره کاری هست که 24سال اطرافیانش داشتن باهاش و حالا دچار یه نوع تضاد شخصیت شده و فقط میخواد خودش رو بروز بده.

بهترین کار اینه که اول اطرافیانش مثل پدر و مادر نوع برخورد و رفتارشون رو با این فرد درست کنن و بهش کمک کنن و بفمونن که باید مسولیت رفتارش و زندگیش رو بپزیره.

ولی بازم میگم این حدس من از حرفای شماست و باید اطلاعات بیشتری داشت تا درست فهمید دلیل این نوع رفتار چیه.

12. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من کاری ندارم انگیزه ش چیه یا ریشه عقده اش در کجاست.
    چنین آدمی را بایکوت میکنم، با کسی هم تعارف ندارم.
    اگر پدرش هم شاکی بشه، رک و راست داستان را میگذارم کف دستش.

14. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اولا من یادم نمیاد از مقایسه بین ایران و امریکا حرفی زده باشم........شما بهتره این مشکلتون رو با امریکا جایی دیگه دنبالش بگردین و دنبال مقایسه ایران و امریکا از من نباشید...........(((داخل پرانتز بهتره بهتون بگم تا اونجا که من میدونم خوده امریکا مذهبی ترین کشور کاتولیک جهان هست)))

حرف دوستان روی معنویات و مذهب بود در مشکلات و بیماریهای روحی و روانی و من هم نظر خودم رو گفتم نه اینکه مقایسه بین ایران و امریکا((این حرف شما در مقایسه ایران وامریکا منو یاد کتاب 1984 انداخت که فقط 3کشور انگار در جهان وجود دارن نه چیز دیگه)))

ولی در کمال میل و با اشتیاق زیاد حاظرم سر این مسایل بحث کنم ولی کاملا منطقی و روی اصول نه فقط کل کل و بحث بیخود که اونم اینجا جاش نیست دوست داشتید تایپیکی دیگه زده بشه و اونجا بحث و گفتگو بشه.
    نه منم منظورم این نبود !!! من با خودم فکر کردم خب مقایسه رو ریز تر کنم بهتره ، یعنی بی دین ترین رو در مقابل دیندارترین قرار بدم تا ببینم دقیقا چی میشه ، ولی انگار نه ایران دیندارترینه و نه آمریکا بی دین ترین !
    منظور منم مقایسه ی ایران و امریکا از نظر مذهبی رو میخواستم نه چیز دیگه ...که الان وقتی گفتید کشور آمریکا مذهبیه رفتم و یه سرچ روی آمار زدم دیدم واقعا اینطوره !!
    من توی گوگل دنبال بی دین ترین مردم جهان گشتم و چیزی که پیدا کردم آرام ترین و کم خشونت ترین کشورها بود ، همچنین وقتی یه مقایسه ی عمیق تر روی موضوع کردم دیدم پیشرفت و رفاه هم در این کشورها بیشتره !

ممنون از راهنماییتون ، خیلی جالب بود برام

16. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •