چقدر High ؟نه اعلام نشده ولی دیوید راتر تو توییترش گفته که پی سی گیمرا باید یه سیستم high-end داشته باشن
چقدر High ؟نه اعلام نشده ولی دیوید راتر تو توییترش گفته که پی سی گیمرا باید یه سیستم high-end داشته باشن
آها بد گفتم کمی و برداشت درستی نشده
@FIFABlog
Also PC is REALLY the same as PS3/X360. On a high-end PC it’s magic. #FIFA12″
@Ruttski
it plays the same on all spec’s supported – you can make it prettier resolution on PC if you have the oomph!”
حالا فکر کنم بهتر شد
در فروم kitanamedia.com ، شخصی که در تور فیفا در پاریس شرکت داشته، چیزهایی نوشته که جز افزایش هیجان و ضربان قلب ، ارزش دیگه ای نداره!
گویا تا 11 جولای باید دهانش رو ببنده!
گفته که خبرهایی در راهه که همه رو هیجان زده می کنه.
گفته که یه چیز خفن در تنظیمات بازی پیدا کرده که طرفداران فیفا رو به وجد می آره.یعنی چی می تونه باشه؟
و در آخر گفته که کیفیت بالای نسخه ی PC فیفا 12 اونقدر تحت تاثیرش قرار داده که قصد داره یک PC بخره فقط به خاطر اجرای فیفا 12 !
منبع :
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 06-07-2011 at 23:43.
ای بابا این EA هم بد جوری آدم رو تو کف میزاره
این از اطلاعات دادنش اون از ویدئو دادن و پلی تست هاش...کلا این چند ساله بعد عید فقط استرس زاست : دی
کلی مطلب می خونی میبینی آخرش نوشته که "سازندگان بازی گفتن این نسخه ای که ما بازی کردیم ساخت قدیمی بازی هست !!"
باز کلی شک و شبه میاد تو ذهنت
کلا دق می دن تا یه چیزی رو می خوان بگن.. اصلا خوشم نمیاد : دی
یکی برای من مثال میزنه این سیستم High End از نظر سخت افزاری باید در چه حدی باشه؟!
من به سیستمی با حداقل مشخصات زیر می گم High Endیکی برای من مثال میزنه این سیستم High End از نظر سخت افزاری باید در چه حدی باشه؟!
CPU : حداقل 4 هسته ای با 4 یا 8 thread
VGA : حداقل AMD 5850
RAM : حداقل 4 گیگابایت
تیم سایت fifasoccerblog هم روز 11 جولای دوباره به Guildford برای پلی تست میرن تا کد جدید گیم پلی رو بازی کنن و همچنین قسمت career mode
امیدوارم ایراداتی که تو تست قبلی دیده بودن بر طرف شده باشه...
به نظر من با همون سیستمی که فیفا11 رو کشید،اینم میکشه،یه حسی به من میگه فیفا 12 اگه بد هم نباشه،ولی اونقدرا با فیفا 11 فرق نداره،حداقل واسه کنسول
فکر نکنم یه بازی فوتبال خیلی سیستم high end!! بخواد. اینارو واسه تبلیغات میگن. مگه بازی جنگیه که آتیشو انفجارو تخریب داشته باشه و شلوغ پلوغ باشه یا تو جنگلو درخت باشه که سیستم سنگین بطلبه! . کریسیس 2 که نیست!!
یادمه سر pes 2010 میگفتم باید از آخرین سخت افزارهای روز استفاده کنین تا بازی رو اجرا کنین. البته مسئولین pes حرفاشون اکثرآ تو خالیه با سازندگان فیفا فرق فکولن!
داشتم مصاحبه دیوید راتر با سایت 1UP رو می خوندم و واقعا خجالت زده شدم از اینکه هر سال میرم نسخه کرک شده رو می خرم!!
واقعا روی بازی کار کردن و هر چیزی طرفدارا خواستن رو اعمال کردن تازه هنوز به قول راتر چیزای زیادی رو هم نگفتن که تو جولای و آگوست میگن..
یه چیز خیلی جالب این بود که یه ویژگی هست برای virtual pro که اگه اونو آنلوکش کنید بازیکنتون می تونه مثه علی علیزاده پرتاب اوت بکنه !!
یه چیز دیگه هم در مورد بخش آنلاین گفته بود که :
It’s still a really big focus for us, and I believe that you’ll be very impressed in July by what we’ve done… another revolutionary thing.
موارد انقلابی دیگه ای هم در راهه... خدا بخیر کنه
اگه وقت بود حتما مصاحبه کاملش رو میزارم
Last edited by Masoud King; 08-07-2011 at 16:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)