این قیمت بدون گارانتی هست. البته فروشنده بانه ای (آقای رستمی) میگفت اگر صبرکنید احتمالأ با کاهش قیمت دلار تلویزیون
هم ارزونتر میشه
راستی مگه عینکها هم انواع مختلف دارن ؟
این قیمت بدون گارانتی هست. البته فروشنده بانه ای (آقای رستمی) میگفت اگر صبرکنید احتمالأ با کاهش قیمت دلار تلویزیون
هم ارزونتر میشه
راستی مگه عینکها هم انواع مختلف دارن ؟
به نظر من کسانی که میخوان 3d پاناسونیک بگیرن یک کم صبر کنند چون مدل های 2011 مثل st30 وارد میشه که هم کیفیتش بهتره و هم قیمتش مناسب تر میشه
بله دوست عزیز...یک مدل با usb شارژ می شوند.
دوست عزيز ممكنه مدل 2011 آن كيفيت بهتري داشته باشه ولي اينو هم در نظر بگير كه شركت پاناسونيك محصولاتش رو تقريبا يكسال دير تر در آسيا ( ايران، دبي، مالزي و.... ) پخش ميكنه كما اينكه همين vt20 كه محصول سال 2010 هست اولين بار در نيمه اسفند89 ( مارچ 2011 ) در تهران دبي وحتي بانه براي فروش عرضه شد . مضاف بر آن با توجه به سير صعودي قيمت دلار در ايران كه ورود آنو به كشور گرانتر مي كنه آيا ارزش 9 ماه صبر كردن و گرانتر خريدن را داره ؟
سلام
امروز زنگ زدم بانه فروشنده گفت "بارکددار" 2530000
و بدون بارکد 2450000
چه فرقی دارن این دوتا؟
با سلام
کدوم مدل vt20 نوع R, B یا S؟
یکی از سایت ها این مدل رو با هدیه یک بلوری پلیر میداد که تو سایتها قیمتش حدود 500 دلار بود
سلام.خب تو تو تاپیک محصولات 2011 بهم VT20 رو معرفی کردن.راستش من تا حالا این تلویزیون و کیفیت تصویرشو از نزدیک ندیدم.ولی V20 رو دیدم و از کیفیتش خوشم میاد.میخوام بدونم دوستانی که VT20 دارن ازش چقدر راضی هستن؟ارزش داره اینو بگیرم یا منتظر بمونم مدل جدید تر بیاد؟بنظرتون فرق این پلاسما با مدل های جدید انقدر هست که منتظر بمونم؟تو گیم چطور بوده؟و تصاویر سه بعدیش و عینکاش خوبن؟آخرین قیمتش رو دارین؟من از بانه میتونم بیارم تهران.منتهی قیمت تهران و بانه رو دارین؟و اینکه همراه تلویزیون دیگه چی میدن؟چند تا عینک میدن؟ممنونم.یاعلی.
سلام
دوستان عزیز لطفا آدرس یا تلفن فروشنده هایی که می توانند VT20 بانه ای را در تهران برای من بیاوردند برام بفرستید.
در ضمن در صورتی که خودتون به فروشگاهی در بانه سفارش دادید و تهران تحویل گرفتید، تلفنش را برام بفرستید.
خیلی ممنون
سلام بر دوستان عزیز من یک تلویزیون پلاسمای pv80 پاناسونیک داشتم و به جای آن یک led 6 samsung خریداری کردم ولی کیفیت تصویر آن برای من راضی کننده نیود و به نظرم تصویر پلاسمای pv80 بنده هنوز از جهات بسیاری برتری دارد در حال حاضر led خود را به یکی از فامیلهای نزدیک فروخته ام و میخواهم یک پلاسمای جدید پاناسونیک جایگزین کنم به نظر شما مدل vt20 چقدر نسبت به pv80 من برتری دارد آیا ارزش هزینه دارد ؟
ممنون از دوستان لطفا کمک کنید.
دوستانی که vt20 دارند لطفا کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)