g4tv هم به نسخه هر دو نسخه بازی (pc و 360 ) امتیاز 3/5 رو داده...
امسال اگه این طوری پیش بره... دل شوره میزنه ادمو واس بازی های اینده که تو راهه
g4tv هم به نسخه هر دو نسخه بازی (pc و 360 ) امتیاز 3/5 رو داده...
امسال اگه این طوری پیش بره... دل شوره میزنه ادمو واس بازی های اینده که تو راهه
اتفاقا اگر بری یه سری توی فرومهای Bioware بزنی، میبینی که اکثر کسایی که Dragon Age 2 رو دارن بازی میکنن میگن که لذتش از Origins بیشتره... تنها ایراد و گلهای که دارن اینه که این بازی نتونسته انتظارات مورد انتظارشو برآورده کنه همین! البته نمیشه از Bioware انتظاری بیشتر از اینو داشت چون زمان بین ارائه نسخه 1 و 2 فقط 1 سال و 4 ماه بود...
این فروم رو بخون: (یکی از مودریتورهای Bioware از گیمرها درباره نظراشون پرسیده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضد حال ... ضد حال ... ضد حال ...
اه ... اصلا حال نمیده، عصبی کرده منو .
چقدر منتظر این بازی بودم ....!
زرت و زرت لودینگ داره - داستانش مثل قبلی جالب نیست - کنترلش اصلا حال نمیده ( آخه کدوم احمقی این دوربین ایزومتریک رو برداشته؟) - نبردهاش یه جوریه، نمیچسبه ، من عادت دارم این نوع نقش آفرینی رو از بالا کنترل کنم اونم روی کامپیوتر نه ایکس باکس 360 .
بابا اسمش روشه ... CRPG نه XRPG یا PRPG یا هر چیز دیگه ای. آخه این چه وضعشه ؟
من نسخه کنسولی رو خریدم ، روی کنسول که اصلا ایزومتریک قابلیت استفاده نداره چون خیلی سخت میشه . ایزومتریک فقط واسه کامپیوتر بود که برش داشتن .
این جمله رو یکی از کاربران gamespot برای نقد بازی نوشته:
WOW ! this is 3rd Person ---- & Slash Game for Noob
حقیقیت داره یا زیادی انتقاد کرده؟!
خوب مهم همون انتظاراته که باید براورده بشه وگرنه به نظرم باز هم بهترین بازیه از نظر من .
وقتی انتظار بیشتری ازش میرفته یعنی موفقیت نسخه قبل رو نداره . هر چند این زمان کم هم مقصره .
Last edited by Gregar; 09-03-2011 at 23:23.
مهم ترین پیش فرض، قبل از هر قضاوتی در مورد این بازی باید این باشه که این بازی یه port بد از نسخهی کنسولیه. port بد در زمینهی کنترل، گرافیک، دوربین و ... . در نتیجه اگه با چیزی مواجه شدید که کمی غیر عادی به نظر می رسه، بدونید که غیر عادی نیست!آخه کدوم احمقی این دوربین ایزومتریک رو برداشته؟
تا حدی درست گفته بعضی جاهای بازی دوربین زیادی نزدیک میشه همه جا اینطور نیست. بازی در مقایسه با نسخه قبلی قابل انتقاد هست به ویژه از نظر داستان! البته داستان مربوط به کاراکترهای گروه خیلی خوب کار شده. با همه نقطه ضعفهاش بازم بازی خوبیه من که جدی ازش لذت میبرم!این جمله رو یکی از کاربران gamespot برای نقد بازی نوشته:
WOW ! this is 3rd Person ---- & Slash Game for Noob
حقیقیت داره یا زیادی انتقاد کرده؟!
من تو درجه سختی نایتمر با کلاس Warrior 2H بازی میکنم که فکر کنم بهترین باشه واسه سختی بالا، همه رو امتحان کردم.
هر چی اتریبوت پوینت گرفتید بدید به Strengh و Constitution ، بین این دوتا مساوی تقسیم کنید!
لول هشت به بالا ۳ تا پوینت به Willpower حالا خواستید لولهای بالاتر یه سه تا دیگه هم اضافه کنید نه بیشتر.
هر چی اسکیل تو قسمت Two Handed داره بگیرید، برای Specialization اول Reaver بعد هم Templar حالا خواستید میتونید Vanguard هم بگیرید!
یه کمی اوایل کنده ولی بعد خوب میشه همه رو جارو میکنه![]()
حالا بازی کردید دیدید من چی میگم که Bioware گند زده تو بازی، به خدا یه Expansion روی Origin میداد من راضی تر بودم تا این بازی.
راستی شما بازی پیش خریدتون رسید؟ قرار بود دربارش توضیح بدین و چندتا شات هم بزارینحالا بازی کردید دیدید من چی میگم که Bioware گند زده تو بازی، به خدا یه Expansion روی Origin میداد من راضی تر بودم تا این بازی.![]()
به نظر می رسه که درجه سختی بازی توی این نسخه پایین آورده شده و Normal تبدیل شده به Easy و Hard به Normal.
توصیه من به دوستان اینه که روی هر درجه سختی که در نسخه قبلی بازی می کردن اون را یه درجه ارتقا بدن تا بتونن لذت بیشتری ببرن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)