تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 74 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

g4tv هم به نسخه هر دو نسخه بازی (pc و 360 ) امتیاز 3/5 رو داده...

امسال اگه این طوری پیش بره... دل شوره میزنه ادمو واس بازی های اینده که تو راهه

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nathanid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    somewhere in Iran

پيش فرض

با این حرف موافقم . ولی وقتی میبینی که لذت نسخه یک رو نداشته باشه ادم میسوزه . حالا بزار بازی درست و حسابی بیاد بعد میشه راجع بهش نظر کامل داد .

اتفاقا اگر بری یه سری توی فروم‌های Bioware بزنی، می‌بینی که اکثر کسایی که Dragon Age 2 رو دارن بازی می‌کنن می‌گن که لذتش از Origins بیشتره... تنها ایراد و گله‌ای که دارن اینه که این بازی نتونسته انتظارات مورد انتظارشو برآورده کنه همین! البته نمی‌شه از Bioware انتظاری بیشتر از اینو داشت چون زمان بین ارائه نسخه 1 و 2 فقط 1 سال و 4 ماه بود...

این فروم رو بخون: (یکی از مودریتورهای Bioware از گیمرها درباره نظراشون پرسیده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ضد حال ... ضد حال ... ضد حال ...
    اه ... اصلا حال نمیده، عصبی کرده منو .
    چقدر منتظر این بازی بودم ....!
    زرت و زرت لودینگ داره - داستانش مثل قبلی جالب نیست - کنترلش اصلا حال نمیده ( آخه کدوم احمقی این دوربین ایزومتریک رو برداشته؟) - نبردهاش یه جوریه، نمیچسبه ، من عادت دارم این نوع نقش آفرینی رو از بالا کنترل کنم اونم روی کامپیوتر نه ایکس باکس 360 .
    بابا اسمش روشه ... CRPG نه XRPG یا PRPG یا هر چیز دیگه ای. آخه این چه وضعشه ؟

واسه ی کنسول ها هم نداره؟
    من شنیده بودم فقط رو PC حذف شده
    من نسخه کنسولی رو خریدم ، روی کنسول که اصلا ایزومتریک قابلیت استفاده نداره چون خیلی سخت میشه . ایزومتریک فقط واسه کامپیوتر بود که برش داشتن .

5. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این جمله رو یکی از کاربران gamespot برای نقد بازی نوشته:
    WOW ! this is 3rd Person ---- & Slash Game for Noob
    حقیقیت داره یا زیادی انتقاد کرده؟!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اتفاقا اگر بری یه سری توی فروم‌های Bioware بزنی، می‌بینی که اکثر کسایی که Dragon Age 2 رو دارن بازی می‌کنن می‌گن که لذتش از Origins بیشتره... تنها ایراد و گله‌ای که دارن اینه که این بازی نتونسته انتظارات مورد انتظارشو برآورده کنه همین! البته نمی‌شه از Bioware انتظاری بیشتر از اینو داشت چون زمان بین ارائه نسخه 1 و 2 فقط 1 سال و 4 ماه بود...

این فروم رو بخون: (یکی از مودریتورهای Bioware از گیمرها درباره نظراشون پرسیده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب مهم همون انتظاراته که باید براورده بشه وگرنه به نظرم باز هم بهترین بازیه از نظر من .
    وقتی انتظار بیشتری ازش میرفته یعنی موفقیت نسخه قبل رو نداره . هر چند این زمان کم هم مقصره .
    Last edited by Gregar; 09-03-2011 at 23:23.

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخه کدوم احمقی این دوربین ایزومتریک رو برداشته؟
    مهم ترین پیش فرض، قبل از هر قضاوتی در مورد این بازی باید این باشه که این بازی یه port بد از نسخه‌ی کنسولیه. port بد در زمینه‌ی کنترل، گرافیک، دوربین و ... . در نتیجه اگه با چیزی مواجه شدید که کمی غیر عادی به نظر می رسه، بدونید که غیر عادی نیست!

10. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این جمله رو یکی از کاربران gamespot برای نقد بازی نوشته:
    WOW ! this is 3rd Person ---- & Slash Game for Noob
    حقیقیت داره یا زیادی انتقاد کرده؟!
    تا حدی درست گفته بعضی جاهای بازی دوربین زیادی نزدیک میشه همه جا اینطور نیست. بازی در مقایسه با نسخه قبلی قابل انتقاد هست به ویژه از نظر داستان! البته داستان مربوط به کاراکترهای گروه خیلی خوب کار شده. با همه نقطه ضعف‌هاش بازم بازی خوبیه من که جدی ازش لذت میبرم!

من تو درجه سختی نایتمر با کلاس Warrior 2H بازی میکنم که فکر کنم بهترین باشه واسه سختی بالا، همه رو امتحان کردم.
    هر چی اتریبوت پوینت گرفتید بدید به Strengh و Constitution ، بین این دوتا مساوی تقسیم کنید!
    لول هشت به بالا ۳ تا پوینت به Willpower حالا خواستید لولهای بالاتر یه سه تا دیگه هم اضافه کنید نه بیشتر.
    هر چی اسکیل تو قسمت Two Handed داره بگیرید، برای Specialization اول Reaver بعد هم Templar حالا خواستید میتونید Vanguard هم بگیرید!
    یه کمی اوایل کنده ولی بعد خوب میشه همه رو جارو میکنه

12. 2 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حالا بازی کردید دیدید من چی میگم که Bioware گند زده تو بازی، به خدا یه Expansion روی Origin میداد من راضی تر بودم تا این بازی.

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حالا بازی کردید دیدید من چی میگم که Bioware گند زده تو بازی، به خدا یه Expansion روی Origin میداد من راضی تر بودم تا این بازی.
    راستی شما بازی پیش خریدتون رسید؟ قرار بود دربارش توضیح بدین و چندتا شات هم بزارین

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

به نظر می رسه که درجه سختی بازی توی این نسخه پایین آورده شده و Normal تبدیل شده به Easy و Hard به Normal.
    توصیه من به دوستان اینه که روی هر درجه سختی که در نسخه قبلی بازی می کردن اون را یه درجه ارتقا بدن تا بتونن لذت بیشتری ببرن...

16. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •