شما از کسی که خریده بپرس درایور مک داشته یانه.
اون گوشی حیفه واسه چی می خوای مودمش کنی یا دانگل بگیر یا یه گوشی 60 تومنی.
شما از کسی که خریده بپرس درایور مک داشته یانه.
اون گوشی حیفه واسه چی می خوای مودمش کنی یا دانگل بگیر یا یه گوشی 60 تومنی.
خب دوستان کسی تو این تاپیک هست که از سیم دانگل استفاده کرده باشه ؟
حداقل یک برند خوب بهم معرفی کنید! (پولش مهم نیست!)
موفق باشید ،
امید
مشخصات گوشی رو که در پست یک نوشتم باید بخونید و فکر کنم گوشی شما همچین قابلیتی رو داره ولی اگر استفاده نکنید که بهتره حیف اون گوشی نیست ؟
خیلی اصطهلاک میندازه توی پست اول همه چی رو قشنگ مو به مو توضیح دادم.
من تخصصی در -- ایفون و محصولات اپل ندارم بهتره که در تاپیک خودشبپرسید اگیر این قبالیت رو داشته باشه میتونید با اون کانکت بشید اگر هم نداره که باید یه گوشی بگیرید که صد در صد داره ایفون از شیر مرغ تا جون ادمیزاد برنامه واسش ریخته.
عزیز اخه این چه سئوالیه
فرقی نداره برای شما فقط دیرتر ظاهر میشه چون که K750 از EDGE پشتیبانی نمیکنه یکیشو توی خونه داریم برای هفتاد پشتمون بسه ! این گوشی همون اولها خوب بود الان در مقابل گوشیهای هم قیمت اون زمان خودش حرفی برای گفتن نداره.
اگر من گفتم که صفحه یهو باز میشه به خاطر این هست که سرعت من زیاده و اصلا کند باز نمیشه در واقع با ADSL خودم یه ذره فرق داره برای همین دصدد خرید دانگل هستم و میخوام ADSL رو جمعش کنم
چون سرعتش هم بیشتره.
اگر هم صفحه برای شما نمه نمه باز میشه که عیبی نداره مشکلی نیست ؟ مشکلی هست ؟
برای هرکسی یه جوری باز میشه ولی من از این که گوشیم کلاس 32 eDGE رو داره راضیم چون حداکثر پهنای باند رو دستمه.
چشم
بعد از اتمام کارم چک میکنم ببینم ایرانسل دودره بازی در میاره یا نه.
یکی از دوستان به نام علی جان گرفته بودند قیمتش هم توی بازار رضا هفتاد تومنه
بهترین نوعش هم که d link هست و توی پست اول دو نمونه اش رو گذاشتم که فکر کنم مناسب شما باشه ولی شوربختانه ای مک imac رو فکر نکنم پشتیبانی کنه.
اگر مدل lan دارش رو تهیه کنید به مشکل نمیخورید چون دیگه سیم کارت رو داخل روتر میزارید و با کابل لن به سیستم وصل میشید دقیقا مانند مودم ADSL عمل میکنه ولی خوب قیمتش هم گرونتر میشه
البته این ها همش حرفه باید اول چک کنم ببینم درایور داره اگه داشت که هیچی میری میخری اگه نه که باید مدلهای روتری رو بگیری که گرونتر هستند البته فکر نکنم دیگه بیشتر از 130-40 تومن باشند ولی بازم میصرفه چون اکاناتت همبیشتر میشه حتی وایرلس دارند و پورت لن بیشتری رو دارند.
امشب یه سر به اسیتش میزنم ببینم در این مورد چیزی گذاشته با نه.
آقا من پوسیدم. یکی بره این دانگل رو بخره بیاد بگه چطوریه؟
می ارزه واقعا من 70 تومن بدم براش؟
ولی کینگ جان ما حسابی شانس داره ها!!!
حیف!!
کاشکی اینو من 3 سال پیش میفهمیدم یا باهاش آشنا میشدم! که توی زمان دانشگاه واسه یه کار کوچیک مجبور نباشم برم کافی نت خداتومن بدم به نام ADSL و به کام دیال آپ استفاده کنم!!!
واقعا حیف!!!![]()
سلام
من دائمی دارم
اگر بخوام از طرح های تشویقی استفاده کنم
10 هزار تومن به صورت جداگانه میاد درسته؟
چون یه وقت از GPRS استفاده میکردیم.قبض ها خیلی بالا میومد
مطالب خوبی بود جالبه که یه نفر اومده و همه طرحها رو باهم در یه تاپیک مورد بررسی قرار میده در صورتی که حساب تک تک این طرحها جداست![]()
ولی 2 تا مطلب جالب دیدم
یکیش صحبت اون کاربری بود که میگفت 3 گیگ مجموع دانلود و ارسال این طرح هست
باتوجه به این که ایرانسل در این مورد صحبتی نکرده و به نامحدود بودن یا محدود بودن سرویسها اشاره ای نکرده من بعید میدونم مگر این که خلافش ثابت بشه .
مطلب دوم هم چندان بی ربط نیست فرموده بودند که در مجله بایت گفته شده که حجم بی معنی هست در حالی که در گذشته در تاپیک مخابرات و .. به این مطلب اشاره کردم و گفتم اینها فقط میخوان یه تلکه ای از مردم بکنند فقط به اسم حجم جلو میروند... و در واقع فرقی برایشون نداره به من دو مگ بدهند یا ده مگ .
حال باید ببینیم کسی از دوستان هم به این مشکل دانلود میخوره یا نه
اگر همچین مشکلی باشه که بعید میدونم ! چون خودم تا الان حدود 1 گیگی دانلود کردم![]()
پس تا وقتی که به یقیین نرسیدیم نمیشه در این مورد چیزی گفت .
ولی تا الان که شبهاش برای من خوب بوده .
اوه اوه میلاد چته
از بچه ها سه چهار نفر ادرس گرفتند برن بخرن هر وقت خریدند امارشو میزنم خیالت تخت.
بعله بصورت جداگونه حساب میشه یعنی شما سرویس GPRS رو بصورت نامحدود !! کمپلت 10 تومن خریدی و در قبض آخر ماه چیزی به نام مصرف GPRS نداری مگر این که از سرویس 24 ساعته اش استفاده کنی که یه نمه دو دره بازی داره دوستان گرفتند و ظاهرا دزدی کرده ولی اگه 10 تومین رو بخری دیگه امکان دزدی نیست چون فول تایم این سرویس رو گرفتی
توصیه من اینه که اگر قصد تست قبل از خرید این سرویس رو دارید حتما از سرویس شبانه استفاده کنید . سرویس 24 ساعته متاسفانه مشکوکه و از اعتبار شما می دزده . بهترش اینه 2 تومن بیشتر هزینه کنید و یک ماه شبانه رو بگیرید که 5شنبه و جمعه رایگان هم داره .
من شبانه رو دارم و دقیقا من از 11 شب تا 6 صبح وصل بودم
فقط برای احتیاط !! من ساعت 11:10 دقیقه کانکت شدم و ساعت 5:55 هم دیسکانکت کردم و یک ریال از پولش کم نکرد
Last edited by KING_DESIGNER; 04-07-2010 at 20:34.
همین کاری که KING_DESIGNER گفت انجام بده با پی سی سوئیت با این تفاوت که به جای کابل، بلوتوث رو انتخاب کن.
البته حواست باشه سرعتت خیلی میاد پایین.
Last edited by Tenacious; 04-07-2010 at 21:48.
با سلام
USB EDGE Modem که من به عنوان دانگل برای سیم کارت خریده ام متاسفانه فقط از سیستم عامل پر از مشکل ویندوز پشتیبانی میکند.
مطمعنا هر قطعه ای اگه اصل باشه و استاندارد اولین سیستم عامل مکینتاش هست که ساپورت کنه.
اونم به راحتی. البته اگه اون شرکت هم با مکینتاش همکاری کنه!!!
ولی خوب شما فعال باید با ویندوز کار بکنین! چون یک سری قطعه ها فعلا تحت لیسانس سیستم عامل هی میکروسافت عرضه میشه!
کینگ جان یه سوال!!!
وقتی تو و من سرویس یک ماهه رو فعال کردیم . دیگه رایگان بودن 5 شنبه و جمعه یعنی چی؟؟؟
یعنی 4 تاپنج شنبه و جمعه رو بهش اضافه باید بکنیم؟
یعنی در اصل 35روز .درسته؟
من شبانه رو دارم و دقیقا من از 11 شب تا 6 صبح وصل بودم
فقط برای احتیاط !! من ساعت 11:10 دقیقه کانکت شدم و ساعت 5:55 هم دیسکانکت کردم و یک ریال از پولش کم نکرد
جناب کینگ از سرویس شبانه استفاده میکنه که 11 شب تا 6 صبح کانکت میشن
5 شنبه جمعه 24 ساعته میتونید استفاده کنید یعنی مثل بقیه سرویس ها روز هم استفاده میکنند
Last edited by gharibe63; 04-07-2010 at 23:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)