صددرصد
منظورم از خطی بودن اون نیست. مثلا دست خودت نیست که هروقت خواستی مالیات هارو تغییر بدی و استراتژی برای کشور داری بچینی!این بزرگ ترین مشکل بازیه!
صددرصد
منظورم از خطی بودن اون نیست. مثلا دست خودت نیست که هروقت خواستی مالیات هارو تغییر بدی و استراتژی برای کشور داری بچینی!این بزرگ ترین مشکل بازیه!
خوب از اول میگفتی من انقدر به خودم فشار نیارممنظورم از خطی بودن اون نیست. مثلا دست خودت نیست که هروقت خواستی مالیات هارو تغییر بدی و استراتژی برای کشور داری بچینی!این بزرگ ترین مشکل بازیه!
برای این مشکلی که گفتی هم دلیل وجود داره . این چیزی که شما ازش انتظار داری رو نمیتونستن تو بازی بزارن چرا ؟ چون حجم بازی خیلی زیاد میشد در ضمن کار ساخت اون بازی بازی رو بیشتر میبرد تو حالت بازی هایی مثل tropico که فکر میکنم جنبه ی rpg بازی رو زیر سوال میبرد و باعث میشد تا از بازی تو این سبک ایراد گرفته بشه. همینطوری که گذاشتن بیشتر حالت فانتزی بازی رو حفظ کرده.
ولی به نظر من بزرگترین ایراد این بازی اینه که خیلی خیلی ساده است . من وقتی افسانه 2 رو بازی میکردم سختی بیشتری احساس کردم که باعث شد بیشتر از اون خوشم بیاد تا این نسخه ی بازی . کلا بازی های نقش آفرینی که سخت تر باشن فکر کنم بیشتر تو یاد آدم میمونن (مثل dragon age :origin).
آقا این بازی با LT+ مشکل داره؟؟؟
دوستان در هفته نامه عصر ارتباط نوشته که این بازی هشت روز دیگه برای pc میاد خواستم ببینم این مطلب صحت داره یا نه
نه خیر. دو ماه و یک هفته دیگه میاد.
دوستانی که نسخه ی کنسولی رو بازی کردن بیان بگن بازی چطوره؟
با توجه به اینکه از زمان انتشار اون توی کنسول یه مدتی گذشته شاید دیگه دوستان همچین کاری نکنن چون قبلا توضیح دادندوستانی که نسخه ی کنسولی رو بازی کردن بیان بگن بازی چطوره؟
شما پست اول و همین طور این نقد رو بخون مشخصه بازی چه طوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه مشکلی دارم که بازی توی یکی از لودینگ ها بعد از تقریبا نیم ساعت گیر می کنه و هیچ کاریش نمی شه کرد
دیسک بازیم عوض کردم ولی تغیری نکرد
کسی می دونه باید چکارش کرد؟؟!!
جهت اطلاع دوستان.
نسخه کرک شده بازی منتشر شد..............
Last edited by Amin.P30; 18-05-2011 at 10:30.
ظاهرا امتیاز های بازی زیاد تعریفی نداره:
GamingXP 9.0
Strategy Informer 8
Guardian 8
Worth Playing 7.9
IncGamers 7.0
IGN 6.0
GameShark 5.8
جالبه پیش از این نسخه 360 با 88 امتیاز میانگینش 8 بود که خوبه ولی نسخه پی سی فکر نکنم زیاد بالا بشه
IGN هم که به نسخه 360 امتیاز 8.5 داده بود حالا به نسخه پی سی امتیاز 6 داده!!
من که چون این سری رو خیلی دوس دارم حتما می گیرمش و ارزش بازی کردن داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)