-فكر نميكنم اين كار عملي باشه
-شما با سام سرويس تماس گرفتين در مورد اين قضيه ازشون پرسيدين؟
-فكر نميكنم اين كار عملي باشه
-شما با سام سرويس تماس گرفتين در مورد اين قضيه ازشون پرسيدين؟
نه نپرسيدم ،اطلاعات شما كاملتره ، و از اونجايي كه خبر داري كارشناساي سام سرويس خيلي چيزها رو نميدونن يا اگر ميدونن نميگن ، مثل اينترنت سري B كه به من گفتن تو ايران به هيچ عنوان شدني نيست كه البته من به كمك شما تونستم .
-هميشه به بنده لطف داشتين بزرگوار
-دقيق نميدونم و ميترسم اطلاعات اشتباه بدم
-حالا بازم سرچ كنيم شايد به نتايجي رسيديم چون بيشتر عنوان ميشه در سري هاي 6و 8 اين قابليت وجود داره حتي در سري 7 هم حرف هايي هست در مورد عدم فعال بودن ويا ساپورت كردن
-البته من امروز يك lcd 3d c750 سري 7 ديدم فكر ميكنم اين قابليت روش فعال بود
راستي دوست عزيز نظرت راجب اين پست چيه :
تو يه سايت در مورد ديدن فيلم هاي 3D با LED B7000 نوشته بود كه راستش هر كاري كردم خوب متوجه نشدم چي نتيجه اي گرفته ، البته معلوم بود كه انگار ميشه با عينك در اين مدل هم 3D ديد !!
لينك صفحه رو ميذارم ، اگر كسي تونست از معني اين صفحه چيزي بفهمه خوشحال ميشم ما رو هم در جريان بذاره .
کد:
http://www.3dledtvreviews.us/samsung-ue-46-b-7000.htmlکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-والا توي پ.خ هم جوابتون رو دادم عزيز
-اين دوستمون در مورد مزايا ومعايب 3d صحبت كرده ودرگيري كه با خونوادش داشته در مورد خريد اين تكنولوژي و اينكه ايا كار خوبيه با توجه به سورس هايي مثل Sky 3d و...يا خير و راهنمايي خواسته كه سراغ تكنولوژي 3d بره يا نه
-تي وي كه خودش داره مدل b7000 هست
با سلام و عرض خسته نباشید...
در مورد LED مدل UA40B7000 شما مطمئنید که 3D داره؟ آخه تو هیچ سایتی ننوشته...! فقط به سری C اشاره شده... من تو انتخاب دو مدل UA40B7000 و UA40C6900 واقعاً سردرگمم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم... تموم 25 صفحه رو با دقت خوندم ولی به نتیجه ای نرسیدم...
-نه عزيز اين مدل 3d نيست
-در مورد انتخابتون هم قطعا سراغ c6900 برين
-كنتراست بالاتر
-طراحي بهتر
-امكانات بيشتر
-رنگ هاي طبيعي تر
-مخصوصا در مورد ابري شدن تصوير خيلي بهتر هست c6900
ممنون از راهنماییتون...
یادم رفت ازتون سوال کنم که این انتخاب من (UA40C6900) انتخاب خوبیه یا تو این رنج قیمت میتونم انتخابهای بهتری هم داشته باشم؟
بازم ممنون...
-به نظر من گزينه خوبيه من هم اين پنل رو دارم وازش راضي هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)