تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 180 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بعید نیست که موسیقی و صدا و چیزهای دیگه هم عوض بشه .
    اما یه چیزی که من رو امیدوار کرد که شاید حداقل تو بعضی از مراحل اون کت معروفش رو بپوشه ، یکی از عکسهاست .
    اگه به عکسهای مجله دقت کنید ، در صفحه 39 مجله بالای صفحه عکس مکس رو در حال شلیک زده که برخلاف اسکرین شاتهای دیگه پیراهن تنشه .
    امیدوارم که واقعا این عکس مقدمه ای باشه تا خاطرات دوباره زنده بشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صدای مکس پین که خیلی قشنگ بود ... نکنه عوضش کرده باشن
    حتما اون موزیک خیلی خشکل بازی رو هم عوض کردن ... شخصیت هم که عوض کردن ... داستان هم که از این رو به اون رو شده ... خب اسم بازی هم عوض میکردن دیگه میترسید یه کم کمتر فروش کنه

منم هیچ وقت یادم نمیره و عاشق تیکه : This is love مکس بودم .
    واقعا واسه این شرکتا متاسفم که اینجوری یه بازی رو خراب میکنن. این بازی اگه برترین بازی سال هم باشه ولی واسه ما که طرفدارای مکس پین بودیم هیچ وقت مکس پین نمیشه.
    من تو سایت بالا عضو شدم و از حق مکس پین دفاع کردم ...
    فکر کنم چند روز دیگه یه بازی اول شخص بسازه بعد بگه این GTA جدیده !!!
    دقیقاً نکته خوبی گفتی میخواستم بگم اتفاقاً، تو اون کلیپ 28 ثانیه ای که پخش شد آهنگهای خاص Maxpayne هنوز سره جاشه صداشم قشنگه وقتی این جمله رو میگه "I lied to myself that it was over, it wasn't over, and it get worse before the end" بعدش هم یکی از اون آهنگ های Maxpayne پخش میشه.

Last edited by milky way; 30-06-2009 at 02:32.

3. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دقیقاً نکته خوبی گفتی میخواستم بگم اتفاقاً، تو اون کلیپ 28 ثانیه ای که پخش شد آهنگهای خاص Maxpayne هنوز سره جاشه صداشم قشنگه وقتی این جمله رو میگه "I lied to myself that it was over, it wasn't over, and it get worse before the end" بعدش هم یکی از اون آهنگ های Maxpayne پخش میشه.

کدوم کلیپ ؟ آقا بدین ما هم ببینیم .

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

100 درصد تایید میشه بدید ما هم ببینم چی وگویی اقا !!!
    چون شما داری میگی که از لحاظ صدا و موزیک مثل نسخه های قبل هست جای بسی امید هست !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه کلیپ خیلی کوتاهه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 8 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستانی که از نحوه ساخت بازی محیط و شخصیت و ... ناراضین میتونن اعتراض خودشوت را در سایت زیر اعلام کنند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 4 کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من كه چشمم آب نمي خوره!همه چي رو زدن زيرو رو كردن.

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

11

من الان داشتم صفحه های قبل رو نگاه میکردم ، تو جمع بندی به یه نکته رسیدم .
    از اوایل این تاپیک تا این آخر ها ، دوستان فقط مشکلات بازی رو مطرح کردن و اصلآ به این نکته توجه ندارن که اگه راک استار بخواد همون داستان و همون حرکات ( مثل صحنه آروم یا به اصطلاح Slow motion ) رو در بازی قرار بده ، بازی با یک شکست مواجه میشه . چون داستان بازی های مکس پین 1 و 2 در خیلی از بازی های دیگه تکرار شده اند . یه گروه آدمکش خانواده ی یه نفر رو میکشن ، بعد اون طرف میره انتقام بگیره ! خودتون قضاوت کنید . الان همچین داستانی برای یه بازی کلیشه ای نیست ؟
    حرکات Slow motion هم پس از مکس پین در بازی های بسیاری مورد تقلید قرار گرفت . به طوری این اواخر بازی هایی مانند Call Of Juarez هم از این تکنیک استفاده میکنند . پس این تکنیک هم مثل داستان ، تکراریه .
    در اخر من میخواستم از دوستان یه خواهش کنم : لطفآ اگه امکانش هست از امروز کمتر در این باره بحث کنید . صبر کنید تا اصلاعات بیشتری فاش بشه ، بعد درباره ی بازی صحبت کنید .
    ممنون .

داره خودمونی میشه YARMANGOLI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

4

من الان داشتم صفحه های قبل رو نگاه میکردم ، تو جمع بندی به یه نکته رسیدم .
    از اوایل این تاپیک تا این آخر ها ، دوستان فقط مشکلات بازی رو مطرح کردن و اصلآ به این نکته توجه ندارن که اگه راک استار بخواد همون داستان و همون حرکات ( مثل صحنه آروم یا به اصطلاح Slow motion ) رو در بازی قرار بده ، بازی با یک شکست مواجه میشه . چون داستان بازی های مکس پین 1 و 2 در خیلی از بازی های دیگه تکرار شده اند . یه گروه آدمکش خانواده ی یه نفر رو میکشن ، بعد اون طرف میره انتقام بگیره ! خودتون قضاوت کنید . الان همچین داستانی برای یه بازی کلیشه ای نیست ؟
    حرکات Slow motion هم پس از مکس پین در بازی های بسیاری مورد تقلید قرار گرفت . به طوری این اواخر بازی هایی مانند Call Of Juarez هم از این تکنیک استفاده میکنند . پس این تکنیک هم مثل داستان ، تکراریه .
    در اخر من میخواستم از دوستان یه خواهش کنم : لطفآ اگه امکانش هست از امروز کمتر در این باره بحث کنید . صبر کنید تا اصلاعات بیشتری فاش بشه ، بعد درباره ی بازی صحبت کنید .
    ممنون .
    دوست خوبم حرکتهایی که تو این بازی میگی بهتر از بقیه بازیها ست.چون در نسخه های قدیمی خیلی منحصر به فرد بودو این بار هم با حرکت های جدید تر منحصر به فرد میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست خوبم حرکتهایی که تو این بازی میگی بهتر از بقیه بازیها ست.چون در نسخه های قدیمی خیلی منحصر به فرد بودو این بار هم با حرکت های جدید تر منحصر به فرد میشه
    یه بازی کنسولی در نمایشگاه E3 امسال نمایش داده شد که خیلی حرکاتش شبیه به MaxPayne بود البته خیلی بهتر و خفنتر مثلا از دیوارها هم میتونست استفاده کنه خیلی جالب بود و اصلا با نسخه های MaxPayne قابل قیاس نبود ولی اسمش الان یادم نیست یه زنه بود نقش اولش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •