یکی مشکله دایرکست می تونه باشه یکی دوباره نصب کردن و یکی dx9_40.dll مشکل سوم و اول رو می تونید در دی وی دی ها پیدا کنید اگر نبود در اینترنت سرچ و سپس دانلود کنید
یکی مشکله دایرکست می تونه باشه یکی دوباره نصب کردن و یکی dx9_40.dll مشکل سوم و اول رو می تونید در دی وی دی ها پیدا کنید اگر نبود در اینترنت سرچ و سپس دانلود کنید
لطفا اگه میشه توضیح بدید چه طور میشه در این بازی با متحدانمون به جنگ بریم.ممنون میشم.
چطوری مشه طلا جمع کرد من الان طلا ندارم چه کار کنم؟
در ضمن بازی خیلی گیر میکنه مشکلش چیه ؟
گیر مشکل از گرافیکو ایناست شما برای به دست اوردن طلا باید بزنی ترن بعدی تا مقداری طلا از مالیات و تجارت گیرتون بیاد اگه می زنی ترن بعدی و بازم طلا نداری مشکل یه چیز دیگست که اونم می گم
خوب این مشکل گرافیکی رو نیمیشه حل کرد خیلی حالمو گرفته
من بازیه 3 dvd رو دارم به کمی مشکل داره می خواستم بدونم 4 dvd هم همین جوریه یا درست هستش.
4 دی وی دی نداریم و اگه هست سر کاری این مشکلات تمام و کمال در راه کپی بازی به وجود اومده خودتم بکشی درست نمی شه چون دیگه دست تو نیست
خوب توی اپشن گرافیکو بزار روی لاو شاید درست شه درست نشد کاریش نمی تونی بکنی و مشکل از دستگاهته
ببینم اینجا کسی چیتی برای منفجر کردن هندی ها نداره؟! منو دیونه کرده همه می گفتن عثمان سخته بابا این که بد تره! تازه مثل عثمان خرم نیست اونو من با خنگیش حکومتشو گرفتم اینو نمی شه اعلام جنگشو گرفت!!!!![]()
بچه ها بد بخت شدم رفت دوبار برق قم در یک ثانیه رفت و دفعه ی دوم ویندوزم ترکید اووووووواااا!!! حالا من به اعصابم مصلتم راستی به نظر شما برای دوباره با کی شروع کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)