دوستانی که تریلر میذارید اگه یه توضیح مختصر هم بدید چه اتفاقی توی تریلر میفته ازتون ممنون میشم !
اینترنت خیلی ها مثل من زغالیه نمیتونن دان کنن !!!!!
Last edited by dr.vampire; 27-10-2009 at 23:44.
122درصد تایید میشه..دوستانی که تریلر میذارید اگه یه توضیح مختصر هم بدید چه اتفاقی توی تریلر میفته ازتون ممنون میشم !
اینترنت خیلی ها مثل من زغالیه نمیتونن دان کنن !!!!!
اگر توضیحی باشه ممنون میشیم..چون نمیتونیم دانلود کنیم..
این آخری یه ترلیر خیلی سریع هست، که توش یه BigDaddy دیگه که اونم یک نمونه آزمایشی دیگه هست رو نشون میده که باهاش مبارزه میکنی، BigSister نشون میده که البته طبق آخرین اخبار تنها یک BigSister تو بازی نیست، یه غول بی شاخ و دم هم آخرش نشون میده که اشیاء رو به سمت ما پرتاب میکنه و باهاش مبارزه میکنی، چندتا از سلاح هایی که تو بازی باهاشون سر و کار داری نمایش میده که باید ببنید تعریف کردنی نیست خیلی. ولی آخر سر میگن چی، شنیدم کی بود مانند دیدن.
درسته..ولی بازم از هیچی بهتر بود لااقل توضیحاتی راجبه اسلحه هاش که گفتین مهم بود .ولی آخر سر میگن چی، شنیدم کی بود مانند دیدن.
البته فکر کنم اگر عکس لطف کنید و بزارید بهتره..من توضیح نمیخوام چندتا عکس ببینم میفهمم چخبره تو بازی...هروقت ترینر گذاشتید اگر عکس هم داشتید بزارید واسمون ممنون میشم از همتون...
Last edited by rezadevilmaycry; 28-10-2009 at 00:57.
من از پنجشنبه گذشته در به در دنبال عکس هستم پیدا نکردم!نمیدونم چرا یوتوب هم نشان نمیده برای من
این همون جور که گفتن نوع جدید اسپلایسر هست البته یکی از انواع جدیدش هست!ولی من تریلر را ندیدم ممکنه اون نباشه ولی طبق گفته ها نوع بزرگ اسپلاسر اسمش باید mutant splicers باشه!یه غول بی شاخ و دم هم آخرش نشون میده که اشیاء رو به سمت ما پرتاب میکنه و باهاش مبارزه میکنی
اینم عکسش باید باشه احتمالا
![]()
دوستان میشه یکی که شماره یکو بازی کرده بگه که ایا همه مراحل بازی تو جاهای خیالی مثل تونل و زیر زمین و اینجور جاهاست ؟ (اونی که من تو تریلر دیدم ) یعنی تو شماره 2 هم اینجوریه یا تو فضای باز مثل جنگل و ... اینا هم هست؟
آره اتفاقاً منم دقت کردم تو این دموها که بازی همش تو محیط بستست. البته بجز قسمت هایی که فکر میکنم زیر دریا بود.
معلومه که باید تو فضای بسته باشه!طبیعت این بازی اینطور هست!
نکنه انتظار داشتین زیر دریا بیان کوه و جنگل و .......بسازن!
Milky Way جان میشه به ما بگین تو اون تریلر گرافیک نسبت به دموی قبلی پیشرفت کرده بود یا نه؟
نه من بغیر از cod و یکسری اندک شمار شوتر دیگه(مثل farcry) از دیگران انتظار معجزه ندارم !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)