لازم نيست همه پوشه resource رو پاك كني . فولدر اصلي فولدر ZSBLIB هستش كه براي عوض كردن استاتوس بار همينو عوض كني درست ميشه .
لازم نيست چيزي رو پاك كني ، ميتوني جايگزين كني
لازم نيست همه پوشه resource رو پاك كني . فولدر اصلي فولدر ZSBLIB هستش كه براي عوض كردن استاتوس بار همينو عوض كني درست ميشه .
لازم نيست چيزي رو پاك كني ، ميتوني جايگزين كني
آقا یه سوال
من چطوری میتونم این فایل رو پاک کنم
zsblib.rsc
مسیرش هم اینجاست: c:\resource\zsblib
هر کاری میکنم پاک نمیشه، rename هم زدم ولی تغییر نام نداد error میده!
البته مشکلی برام بوجود نیاورده ولی همین که اینجا زیادی مونده حال آدمو میگیره... هیچ راهی برای پاک کردنش وجود نداره؟
ممنون![]()
آقا لطف کنین شما که دستتون تو کاره چند تا پک جدید بذارین حال کنیم !
چرا ميخواي پاك كني ؟ با يه استاتوس بار ديگه جايگزين كن .
با برنامه swiss هم يه امتحان بكن ! اول reclim رو بزن بعد برو ببين پاك ميشه يا نه
مموري رو خارج كنيد و گوشي رو ريستارت كنيد(بدون مموري)
حالا مموري رو بگذاريد و به راحتي پاكش كنيد.
همونطور که گفتم هیچ مشکلی بوجود نمیاره فقط جهت اطلاع خودم عرض کردم البته این فایل که من میخوام پاک کنم mbm نیستا ! mbm ها به راحتی پاک میشن، به هر حال از راهنماییتون خیلی ممنونم
اینکار رو کردم ولی نشد! چون فایلم همانطور که عرض کردم تو درایو C هستش نه D از شما دوست خوبم هم برای راهنمایی بی نهایت متشکرم![]()
آهان.پس واسه همينه كه نميشه.
چون in use هست طبيعي هست كه پاك نشه.چاره كار فقط Replace هست فكر كنم.
سلام دوستان
یه سری آیکن استاتیوس خوب میخواستم
کسی سراغ داره؟
حسین جان ما معمولا چیزای خوب و جدید رو از خودت میگیریمحالا ببینیم دوستای خوب دیگمون چیزی دارن، من هم دنبال یه خوبش میگردم که تو محیط iphone lock هم به هم نریزه...
کسی در مورد تغییر نکردن 4 آیکن در منوی اصلی توضیح بده(کامل)چه جوری این مشکل رو حل کنم(توضیح کامل) گوشی w960
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)