تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 24 از 503 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.منم بین پی 1 و کا 810 موندم.یکی جمع و جور و یکی با امکانات که البته به کار من زیاد نمیاد.

من چون به نوعی عکاسم!!اینو میگم.در مورد عکس دوستان فعلا قضاوت نکنید.درسته که لنز پی 1 بزرگتره و نورگیری بیشتری داره اما اگه نوع لنز یکی باشه نباید اینقدر تغییر تو کیفیت عکس ها و نوع رنگ

ها باشه.

حالا تو محیط خیلی بسته بود شاید میشد یه کاری کرد اما اینقدر تفاوت تو محیط باز قابل قبول نیست!!!

یا عکس ها دست کاری شدن یا k810 مشکل داره!!!چون کیفیت عکس های ک800 که به نوشته ی دوستمون persian boy

لنزش با لنز ک810 یکی هست خیلی بالاست اما در مورد ک810 نمیدونم چرا اینطوری شده!!!شاید تنظیماتش

درست نبوده.

از persian boy هم به خاطر مطالب مفیدشون تشکر میکنم

---------------------------------------------------------------------------

دوستان بعد از کلی جستجو و فروم های روسی و... دیدم که کلا عکس های ک810 یه نموره زمینه ی ابی دارن.حالا یا تنظیماتش اینجوریه یا تنظیماتش رو درست نکردن(دستی) یا کلا کیفیت نور و رنگش همینه.
    Last edited by solo_88; 16-10-2007 at 00:22.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام.منم بین پی 1 و کا 810 موندم.یکی جمع و جور و یکی با امکانات که البته به کار من زیاد نمیاد.

من چون به نوعی عکاسم!!اینو میگم.در مورد عکس دوستان فعلا قضاوت نکنید.درسته که لنز پی 1 بزرگتره و نورگیری بیشتری داره اما اگه نوع لنز یکی باشه نباید اینقدر تغییر تو کیفیت عکس ها و نوع رنگ

ها باشه.

حالا تو محیط خیلی بسته بود شاید میشد یه کاری کرد اما اینقدر تفاوت تو محیط باز قابل قبول نیست!!!

یا عکس ها دست کاری شدن یا k810 مشکل داره!!!چون کیفیت عکس های ک800 که به نوشته ی دوستمون persian boy

لنزش با لنز ک810 یکی هست خیلی بالاست اما در مورد ک810 نمیدونم چرا اینطوری شده!!!شاید تنظیماتش

درست نبوده.

از persian boy هم به خاطر مطالب مفیدشون تشکر میکنم

دوستان بعد از کلی جستجو و فروم های روسی و... دیدم که کلا عکس های ک810 یه نموره زمینه ی ابی دارن.حالا یا تنظیماتش اینجوریه یا تنظیماتش رو درست نکردن(دستی) یا کلا کیفیت نور و رنگش همینه.

تا اونجایی که من میدونم
    سری کا سری دوربین های سونی اریکسونه
    و تنها سری است که فلاش زنون داره
    و تنظیمات دوربینشم بیشتر از گوشی های هم پیکسلش است

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

• این فیلمی رو که من قرار دادم با frimware آپدیت شده انجام دادم و فیلم برداری رو هم خودم با تنظیمات پیش فرض
    • انجام دادم. پس برای آپلود این فیلم من باید دنبال ..................................صب کنید.
    • جی پی اس های دیگه مانند TomTom نیز همینه و فرقی نمیکنه. اینها در ایران کار نمیکنه. بهر حال اطلاعات من در
    • همین حد بود. شما میتونید از کسانی که در ایران جی پی اس رو امتحان کردند بپرسید تا مطمئن بشید.
    ممنون دوست عزيز از اين پاسخ كاملت. شروع كردم به دانلود با IDM. جالب بود كه دانلود اكسلريتور ميگفت اين سايت قاليت رزيوم نداره! ميدوني من بين n95 و اين گوشي موندم. دوربين هم خيلي برام مهمه. برا همين ميخوام ببينم اين كارش چجوره. 95 رو كه ديدم واقعا محشر بود. ولي عيبش اينه كه يه كم بزرگه و قيافه جالبي نداره. هفته قبل رفتم بازار پي 1 رو ديدم . عجب گوشي قشنگيه ! تا 490 قيمت گرفتم. خيلي جالب بود ولي خب گفتم كه عكس و فيلم برام مهمه. يعني ميخوام تو هر موقعيتي اين گوشي همرام باشه تا بتونم استفاده كنم بدون اينكه مجبور باشم يه دوربين فيلمبرداري يا عكاسي با خودم ببرم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم
    سری کا سری دوربین های سونی اریکسونه
    و تنها سری است که فلاش زنون داره
    و تنظیمات دوربینشم بیشتر از گوشی های هم پیکسلش است
    سلام.دوست عزیز متوجه نشدم.منظورت اینه که ک810به علت نور فلاش ابی میوفته؟؟تو محیط باز که دیگه فلاش نمیزنه.
    در مورد سری king هم که کاملترین سری برای کارهای عادی هستن.یادش بخیر k700i.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام.دوست عزیز متوجه نشدم.منظورت اینه که ک810به علت نور فلاش ابی میوفته؟؟تو محیط باز که دیگه فلاش نمیزنه.
    در مورد سری king هم که کاملترین سری برای کارهای عادی هستن.یادش بخیر k700i.

نه منظورم این نبود
    منظور این بود که سونی تمامی امکاناتو تو یه گوشی قرار نمیده
    و با توجه به سری های مختلف کاربرد های متفاوت و امکانات مخصوص خودشونو دارن هر کدوم از سری ها

مثلا فلاش زنون که بهترین فلاش این کمپانی است فقط روی سری کا
    که مخصوص عکسبرداری هستن
    وجود داره

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزيز از اين پاسخ كاملت. شروع كردم به دانلود با IDM. جالب بود كه دانلود اكسلريتور ميگفت اين سايت قاليت رزيوم نداره! ميدوني من بين n95 و اين گوشي موندم. دوربين هم خيلي برام مهمه. برا همين ميخوام ببينم اين كارش چجوره. 95 رو كه ديدم واقعا محشر بود. ولي عيبش اينه كه يه كم بزرگه و قيافه جالبي نداره. هفته قبل رفتم بازار پي 1 رو ديدم . عجب گوشي قشنگيه ! تا 490 قيمت گرفتم. خيلي جالب بود ولي خب گفتم كه عكس و فيلم برام مهمه. يعني ميخوام تو هر موقعيتي اين گوشي همرام باشه تا بتونم استفاده كنم بدون اينكه مجبور باشم يه دوربين فيلمبرداري يا عكاسي با خودم ببرم.
    ببین دوست عزیز من خودم هم دوربین عکاسی خیلی خوبی دارم و هم دوربین فیلم برداری. و الانم که گوشی پی1 رو

گرفتم فقط به خاطر بعضی امکاناتش بود و یخورده هم عکس گرفتن در مواقع ضروری نه همیشگی.

با توجه به توضیح بالا نظر من اینه که نه دوربین عکاسی میتونه کیفیت فیلم برداریش به اندازه یک دوربین فیلم برداری که

کارش فیلم گرفتنه باشه و نه دوربین فیلم برداری میتونه کیفیت عکسش رو به یک دوربین عکاسی برسونه.

الانم که شما میخوای هر 2 تاش رو داشته باشی اونم نه در دوربین عکاسی یا فیلم برداری بلکه در داخل یک گوشی .

به نظر من اگر قصد شما از خرید یک گوشی صرفا بخاطر عکس گرفتن و یا فیلم برداری باشه پولت رو نه برای پی1 هدر

بده و نه بخاطر N95. قیمت گوشی های پی1 و ان 95 مابین 450 تا 550 هزار تومنه ایران فکر کنم باشه. البته تا جایی

که اطلاع دارم. حالا شما با 200 تا 300 تومن میتونی بری یک گوشی خیلی خوب که نیازهای یک گوشی رو برطرف

میکنه رو بخری و با باقیمانده پولش هم میتونی بری یک دوربین 6 مگاپیکسلی که قابلیت فیلم برداری هم داره رو

بخری.

اما اگر بازم راضی نیستید و میخواهید که گوشی شما هم عکاسیش در بین گوشی های فعلی مناسب باشه و هم

فیلم برداریش اون وقت میتونم بگم که گوشی پی1 و ان95 هر دو عکس هاشون خوبه اما من شخصا دوربین و

تنظیمات گوشی پی1 رو بیشتر قبول دارم.

اما برای فیلم برداری دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی مونه چون ان 95 فیلمبرداریش خیلی خیلی بهتر از پی1 است.

نمونه فیلم هایی رو که توسط گوشی N95 گرفتند رو میتونید از طریق لینک های زیر ببینید.

Size:6.2 MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Size: 8.6 MB
    کد:
    18,3 MB
    کد:
    10.8 MB
    کد:
    اما اگر من جای شما بودم و میخواستم که هم گوشی داشته باشم و هم دوربینهای عکاسی و فیلم برداری این

کارو میکردم.

قیمت گوشی N95 معمولی در اینجا 5500 کرونه. حالا با این پول میومدم و اینها رو میخریدم.

Canon Ixus 70 با قیمت 1900 کرون.

پس اگر دوربین عکاسی بالا رو با قیمت 1900 کرون بگیرم حدود 3600 کرون باقی میمونه که میتونم صرف یک گوشی

مناسب بکنم. مثلا گوشی هایی مانند...

W910 Kent Edition با قیمت 3600 کرون.

K810 با قیمت 3000 کرون.

HTC S710 با قیمت 3600 کرون.

البته این قیمت ها مربوط به سوئد میشه که کلی مالیات روی این قیمت ها اومده و اگر کسی

در ایران بخواد اینها رو بخره ارزونتر میتونه گیر بیاره و در نظر داشته باشید که اگر یکی از گوشی های w910 و K810

رو در کنار دوربین کانن بخرید دوربین های مناسب یک گوشی رو هم دارید. مثلا دبلیو 910 با 2 مگاپیکسل و عکس

مناسب و K800 و یا K810 با 3 مگاپیکسل و عکس های خوب.
    Last edited by Persian.Boy; 17-10-2007 at 17:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما در مورد گوشی و دوربین به صورت جدا کاملا درسته.حالا کم و بیش بعضی از دوستان میدونن

من همیشه یه دوربین همرام هست ولی خب دوربین موبایل هم کاربرد خودش رو داره.مثلا برای عکس های

خیابانی یا عادی که فرصت نیست دوربینتون رو اماده کنید.

مخصوصا تو ایران هنوز خوب جا نیوفتاده وقیمت و تنوع دوربین ها با اینترنت کلی فرق داره!!!!

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی خب دوربین موبایل هم کاربرد خودش رو داره.مثلا برای عکس های

خیابانی یا عادی که فرصت نیست دوربینتون رو اماده کنید.

مخصوصا تو ایران هنوز خوب جا نیوفتاده وقیمت و تنوع دوربین ها با اینترنت کلی فرق داره!!!!
    بله درست میگید. منم به همین دلیل گفتم که مثلا گوشی K800 و یا K810 رو با باقیمانده پول بشه خرید تا در مواقع

ضروری بشه از دوربین گوشی استفاده کرد. این گوشی ها دوربین های مناسبی دارند و میشه انتظار یک عکس

مناسب و خوب رو ازشون داشت.

اما اگر بخواهیم فقط بخاطر دوربین 5 مگاپیکسلی که روی یک گوشی نسبه قیمت خیلی زیادی رو بابت اون گوشی

بپردازیم اونوقت کار درستی رو انجام ندادیم. مثلا قیمت گوشی K850 و N95 فقط بخاطر داشتن یک دوربین 5 مگاپیکسلی

بالا رفته و سر به آسمون میکشه. در حالی که اگر بیایم و یک دوربین 5 مگاپیکسلی کانن و یا نیکون رو با دوربین های

K850 و N95 مقایسه بکنیم متوجه میشیم که دوربین گوشی موبایل حرفی برای گفتن نداره. البته منظور من این

نیست که اصلا دوربین این گوشی ها بدرد نمیخوره بلکه منظور من اینه که اگر هزینه مون رو بابت یک دوربین 5

مگا پیکسلی خرج کنیم بهتر از اینه که بیایم و هزینه 2 تا 5 مگاپیکسلی رو فقط بخاطر دوربین گوشی بدیم.

بهترین کار اینه که پول یک گوشی فقط برای یک گوشی صرف بشه.

البته این فقط نظر من بود و ممکنه افرادی باشند که این مسائل براشون مهم نباشه. خب اونوقت تصمیم با خودشونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

ببین دوست عزیز من خودم هم دوربین عکاسی خیلی خوبی دارم و هم دوربین فیلم برداری. و الانم که گوشی پی1 رو

گرفتم فقط به خاطر بعضی امکاناتش بود و یخورده هم عکس گرفتن در مواقع ضروری نه همیشگی.

با توجه به توضیح بالا نظر من اینه که نه دوربین عکاسی میتونه کیفیت فیلم برداریش به اندازه یک دوربین فیلم برداری که

کارش فیلم گرفتنه باشه و نه دوربین فیلم برداری میتونه کیفیت عکسش رو به یک دوربین عکاسی برسونه.

الانم که شما میخوای هر 2 تاش رو داشته باشی اونم نه در دوربین عکاسی یا فیلم برداری بلکه در داخل یک گوشی .

به نظر من اگر قصد شما از خرید یک گوشی صرفا بخاطر عکس گرفتن و یا فیلم برداری باشه پولت رو نه برای پی1 هدر

بده و نه بخاطر N95. قیمت گوشی های پی1 و ان 95 مابین 450 تا 550 هزار تومنه ایران فکر کنم باشه. البته تا جایی

که اطلاع دارم. حالا شما با 200 تا 300 تومن میتونی بری یک گوشی خیلی خوب که نیازهای یک گوشی رو برطرف

میکنه رو بخری و با باقیمانده پولش هم میتونی بری یک دوربین 6 مگاپیکسلی که قابلیت فیلم برداری هم داره رو

بخری.

اما اگر بازم راضی نیستید و میخواهید که گوشی شما هم عکاسیش در بین گوشی های فعلی مناسب باشه و هم

فیلم برداریش اون وقت میتونم بگم که گوشی پی1 و ان95 هر دو عکس هاشون خوبه اما من شخصا دوربین و

تنظیمات گوشی پی1 رو بیشتر قبول دارم.

اما برای فیلم برداری دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی مونه چون ان 95 فیلمبرداریش خیلی خیلی بهتر از پی1 است.

نمونه فیلم هایی رو که توسط گوشی N95 گرفتند رو میتونید از طریق لینک های زیر ببینید.

Size:6.2 MB
    کد:
    Size: 8.6 MB
    کد:
    18,3 MB
    کد:
    10.8 MB
    کد:
    اما اگر من جای شما بودم و میخواستم که هم گوشی داشته باشم و هم دوربینهای عکاسی و فیلم برداری این

کارو میکردم.

قیمت گوشی N95 معمولی در اینجا 5500 کرونه. حالا با این پول میومدم و اینها رو میخریدم.

Canon Ixus 70 با قیمت 1900 کرون.

پس اگر دوربین عکاسی بالا رو با قیمت 1900 کرون بگیرم حدود 3600 کرون باقی میمونه که میتونم صرف یک گوشی

مناسب بکنم. مثلا گوشی هایی مانند...

W910 Kent Edition با قیمت 3600 کرون.

K810 با قیمت 3000 کرون.

HTC S710 با قیمت 3600 کرون.

البته این قیمت ها مربوط به سوئد میشه که کلی مالیات روی این قیمت ها اومده و اگر کسی

در ایران بخواد اینها رو بخره ارزونتر میتونه گیر بیاره و در نظر داشته باشید که اگر یکی از گوشی های w910 و K810

رو در کنار دوربین کانن بخرید دوربین های مناسب یک گوشی رو هم دارید. مثلا دبلیو 910 با 2 مگاپیکسل و عکس

مناسب و K800 و یا K810 با 3 مگاپیکسل و عکس های خوب.
    ممنونم دوست عزيز از توضيحاتت. البته به دوربين فيلمبرداري اشاره نكردي ولي حرفت رو قبول دارم. ميدونم كه صرف نميكنه ولي بايد قبول كرد كه دوربين گوشي يه چيز ديگه س. چيزي كه هميشه همراهته و هر وقت خواستي ميتوني از تو جيبت در بياري و استفاده كني. بدون اينكه جلب توجه كني. البته اگه پيشنهاد بهتري داشته باشي واقعا استقبال ميكنم. برام فيلمبرداري هم مهمه.
    ممنون مجددا

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

persian.boy جان ببین درسته که خیلی به صرفه تره ولی شما هم یه موبایل خوب داشته باشی که دوربینش هم عالی باشه خیلی بهتر از اینه که یه دوربین جدا حمل کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •