ممنون دوست عزيز از اين پاسخ كاملت. شروع كردم به دانلود با IDM. جالب بود كه دانلود اكسلريتور ميگفت اين سايت قاليت رزيوم نداره! ميدوني من بين n95 و اين گوشي موندم. دوربين هم خيلي برام مهمه. برا همين ميخوام ببينم اين كارش چجوره. 95 رو كه ديدم واقعا محشر بود. ولي عيبش اينه كه يه كم بزرگه و قيافه جالبي نداره. هفته قبل رفتم بازار پي 1 رو ديدم . عجب گوشي قشنگيه ! تا 490 قيمت گرفتم. خيلي جالب بود ولي خب گفتم كه عكس و فيلم برام مهمه. يعني ميخوام تو هر موقعيتي اين گوشي همرام باشه تا بتونم استفاده كنم بدون اينكه مجبور باشم يه دوربين فيلمبرداري يا عكاسي با خودم ببرم.
ببین دوست عزیز من خودم هم دوربین عکاسی خیلی خوبی دارم و هم دوربین فیلم برداری. و الانم که گوشی پی1 رو
گرفتم فقط به خاطر بعضی امکاناتش بود و یخورده هم عکس گرفتن در مواقع ضروری نه همیشگی.
با توجه به توضیح بالا نظر من اینه که نه دوربین عکاسی میتونه کیفیت فیلم برداریش به اندازه یک دوربین فیلم برداری که
کارش فیلم گرفتنه باشه و نه دوربین فیلم برداری میتونه کیفیت عکسش رو به یک دوربین عکاسی برسونه.
الانم که شما میخوای هر 2 تاش رو داشته باشی اونم نه در دوربین عکاسی یا فیلم برداری بلکه در داخل یک گوشی .
به نظر من اگر قصد شما از خرید یک گوشی صرفا بخاطر عکس گرفتن و یا فیلم برداری باشه پولت رو نه برای پی1 هدر
بده و نه بخاطر N95. قیمت گوشی های پی1 و ان 95 مابین 450 تا 550 هزار تومنه ایران فکر کنم باشه. البته تا جایی
که اطلاع دارم. حالا شما با 200 تا 300 تومن میتونی بری یک گوشی خیلی خوب که نیازهای یک گوشی رو برطرف
میکنه رو بخری و با باقیمانده پولش هم میتونی بری یک دوربین 6 مگاپیکسلی که قابلیت فیلم برداری هم داره رو
بخری.
اما اگر بازم راضی نیستید و میخواهید که گوشی شما هم عکاسیش در بین گوشی های فعلی مناسب باشه و هم
فیلم برداریش اون وقت میتونم بگم که گوشی پی1 و ان95 هر دو عکس هاشون خوبه اما من شخصا دوربین و
تنظیمات گوشی پی1 رو بیشتر قبول دارم.
اما برای فیلم برداری دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی مونه چون ان 95 فیلمبرداریش خیلی خیلی بهتر از پی1 است.
نمونه فیلم هایی رو که توسط گوشی N95 گرفتند رو میتونید از طریق لینک های زیر ببینید.
Size:6.2 MB
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 8.6 MB
کد:
18,3 MB
کد:
10.8 MB
کد:
اما اگر من جای شما بودم و میخواستم که هم گوشی داشته باشم و هم دوربینهای عکاسی و فیلم برداری این
کارو میکردم.
قیمت گوشی N95 معمولی در اینجا 5500 کرونه. حالا با این پول میومدم و اینها رو میخریدم.
Canon Ixus 70 با قیمت 1900 کرون.

پس اگر دوربین عکاسی بالا رو با قیمت 1900 کرون بگیرم حدود 3600 کرون باقی میمونه که میتونم صرف یک گوشی
مناسب بکنم. مثلا گوشی هایی مانند...

W910 Kent Edition با قیمت 3600 کرون.
K810 با قیمت 3000 کرون.
HTC S710 با قیمت 3600 کرون.
البته این قیمت ها مربوط به سوئد میشه که کلی مالیات روی این قیمت ها اومده و اگر کسی
در ایران بخواد اینها رو بخره ارزونتر میتونه گیر بیاره و در نظر داشته باشید که اگر یکی از گوشی های w910 و K810
رو در کنار دوربین کانن بخرید دوربین های مناسب یک گوشی رو هم دارید. مثلا دبلیو 910 با 2 مگاپیکسل و عکس
مناسب و K800 و یا K810 با 3 مگاپیکسل و عکس های خوب.