كسي نيست به من كمك كنه؟
كسي نيست به من كمك كنه؟
سلام
عزیز همون اول بازی که کنترل تک بازیکن دستته اگه دکمه سلکتو تنظیم کردی بزن لیست تمرینات میاد
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
پچ جدید
از جمله تغییراتی که میشه نام برد. تفاوت گیم پلی در خانه یا در خانه میزبان هست. که نفاوت میکنه.
همچنین میزان سختی بازی درست شده. به نحوی که درجه های pro- world class- legandary با هم تفاوت دارن. اگه یادتون باشه خیلی به هم نزدیک هستن و همه سخت. ولی با این پچ مشکل حل میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی fifa با Pes دو هفته پیش با هم گرفتم جفتشونو نصب کردم ولی هرکار کردم بتونم با fifa بازی کنم نتونستمچقدر منوش سختـــــه....
هنوزم بازیش نکردم
ولی pes بیشتر دوس دارم یه زمانی fifa ازش سر بود...![]()
من هم یک زمان pes باز بودم ولی فیفا ازش سر شد و هنوزم سره الان فیفا بازم
آقا این پچو چیکار کنیم اخه
کاش یه توضیحی ام میدادی خیر امواتت![]()
تو بازي هايه ديگه كار مي كنه ؟
من هم تو فیفا 11 و هم تو فیفا 12 از سطح پروفشنال (سطح وسطی) شروع کردم و وقتی به راحتی تونستم با پروفشنال بازی کنم و راحت ببرمش رفتم رو لگندری و دیگه خیلی مشکل ندارم
به تمام دوستان توصییه میکنم اول با پروفشنال بازی دوستانه بکنید و وقتی تونستید ببریدش برید یکی دو فصل هم با همین سطح منیجر مود بازی کنید و وقتی تونستید راحت بازی کنید برید با لگندری بازی دوستانه انجام بدید و وقتی تونستید ببریدش برید منیجر مود رو رو سطح لگندری بازی کنید من العان تو بازی دوستانه لگندری رو میبرم (اگه هم ببازم خیلی بهتر بازی میکنم و بازی تو دستم هست)
به همه ی دوستانی که نمیتونن بازی کنن و یا اعصابشون خرد میشه هم همین توصییه رو میکنم که با طی این مراحل میتونید راحت بازی کنید و از بازی لذت کامل رو ببرید.
شما بعد از 16 سالگی میتونید با بازیکنهایی که تو اکادمی هستند قرار داد رسمی ببندید و بیاریدشون تو تیم اصلی (البته من با لیورپول بازی میکنم که تو لیگ انگلیس هست و این قانون تو انگلیس 16 سال هست و در اسپانیا و چند کشور دیگه 17 ساله .حالا من نمیدونم این قضییه رو تو باز گذاشتن یا نه)
در مورد قدرت بازیکنها هم باید بگم که استعداد یاب شما میره و یه بازیکن رو میبینه و حدس میزنه که این بازیکن اورالش بین 75 تا 89 میشه (مثال زدم) و اگه شما بیاریدش تو تیمتون شاید به 89 برسه شاید هم در بهترین دوران بازکن بودنش به 75 برسه من توصصیه میکنم اصلا بازیکنهای 14 ساله رو نیارید چون به مرور زمان میبینید که اون اورالی که حدس میزدن کم میشه یعنی احتمال داره یه بازیکن رو تو 14 سالگی بگن که به 91 میرسه ولی وقتی همون بازیکن دو سال تو اکادمی شما تمرین میکنه و میشه 16 ساله میگن که اورالش به 82 میرسه
هر سه ماه یه پیام برا شما مییاد که وضعیت قدرت بازیکنهای اکادمی اپدیت شده و شما میتونید اونجا برید و ببنید که قدرتها شون چه تغییری کرده
من خودم یکی دو فصل رو این قضییه سرمایه گذاری کردم ولی خیلی نتیجه نگرفتم و بنظرم خرید بازیکنهای 19 یا 20 ساله از تیمهای دیگه خیلی بهتر از سرمایه گذاری رو اکادمی هست.
اسم تیمت چیه
ما همچنان با FULL Assist و lagacy شکست میخوریم از لجندری، البته با کیبورد هرکاری میکنم با دسته ها عادت نمیکنم با همین کیبورد همیشه اول میشدم تو فیفا11، بهترین و استانداردترین گیم پد برای فیفا12 کدومه همون که عکسش تو کانفیگش هست؟
دوستان میگفتند تو کریر تا اخر فصل فرصت میدن اما با یه تیم ضعیف سیر نزولی رو طی کردیم تو سری بی و اخر شدیم و 3 بازی مونده به آخر فصل اخراج کردند جالب بود!
یه بار یه بازیکن حریف مصدوم شد سریع بازیکنم اومد بلندش کرد انگار که میخواست وفت بازی هدر نره برای اولین بار بود میدیدم
یه بار هم بازیکنم بدون اینکه مصدوم باشه دوتا دستشو برد بالا و حالت چرخشی نشون میداد که میخواد تعویض شه اینم برای اولین بار بود میدیدم
Microsoft Xbox 360 Controller For Windows - Wired or Wireless
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)