کسی تا حالا از precise dribble تونسته به صورت موثر استفاده کنه ؟
کسی تا حالا از precise dribble تونسته به صورت موثر استفاده کنه ؟
سلام به دوستان .
ميخواستم بدونم نحوه صحيح دفاع كردن توي بازي چطوره ؟ آخه من هر چقدر لايههاي دفاعيم رو مستحكم ميكنم ، فورواردهاي حريف با چند تا دريبل همه بازيكنارو فريب ميدن .
ممنون ميشم راهنمائم كنيد . آخه خيلي رو عصابم راه ميرن .
يه سوال ديكهاي هم كه دارم ميخواستم بدونم چطوري بايد يه سيستم متناسب با تيمم انتخاب كنم ؟
و چطوري فاصله بين خطوط سه گانه (حمله ، هافبك و دفاع) رو كنترل كنم . تا بين اونا باصله زيادي نابشه ؟
Last edited by ستاره آسمان; 27-10-2011 at 11:30.
یکی نبود جواب این وال رو بده؟
بی معرفتا یکی نیست جواب مارا بده!!؟!؟؟!؟!؟!
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
به نظره من بهترین راه اینه که یهو با بازیکنات هجوم نبری به سمته توپه حریف
بازیکنا خط دفاعیتا همینجوری که کامپیوتر میاد جلو،بکش عقب که مجبور میشه یا شوت بزنه یا پاس به عقب بده
آره من یه بار شیش نفرو دریبل کردم واس با سرعت بری بعد بااستفاده ازون تغییر جهت بدی مدافعه محو میشه خیلی حال میده![]()
کلا چطوری میشه دریبل ها رو قشنگ خوند و تمرین کرد؟چون تو قسمت button help خودش اصن واضح نیست....معنی فلش پایین و یا بالا رو که تو دریبلا زده نمی فهمم
اونا بر اساس زاویه دوربین آرنا یا دوربین پلیر هستند و تو بازی عوض میشند امیدوارم منظورمو رسونده باشم![]()
سلام دوستان من از لیگ دسته دو منینجر و پلیر دارم لیگ انگلیسو بازی میکنم تیمو ار دسته 2 به یک آوردم وی بازیکنی نمیتونم بخرم یعنی ترانسفر غیر فعاله ولی بصورت قرضی میشه پولارا کم و زیاد کرد ولی کسی افتخار نمیده بیاد تو تیمم آیا عادیه منظورن هنوز زوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید
برو قسمت منیجر پلیر حالشو ببر
دوستان بخش تمرینی بازی کجاست که میشه تمرین پنالتی و ضربه کاشته و ... کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)