تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 359 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان راستی برنامه ای هست که بشه سرعت رو کمی بیشتر کنیم یا تنظیماتی چیزی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه بابا مگه خر مغزم رو گاز گرفته که با گوشی وصل بشم
    با مودم وصل میشم
    ولی از لحاظ سرعت فرقی نداره که شما با گوشی وصل بشی یا مودم

من توی باغستان هستم
    اگه شما بلد هستيد با گوشي وصل بشيد ولي ميريد 60 70 تومن پول ميديد به مودم بخريد كه تازه از نظر كيفيت هيچ فرقي با گوشي نداره؛ با عرض معذرت خر مغرتونو گاز گرفته
    چونكه تمام اين حرفها كه ميگه به گوشي فشار! مياد باهاش به عنوان مودم استفاده نكنيد كشكه!
    در ضمن من خودم تو باغستان هستم سرعتش افتضاح هست نه بد!!
    و شما كه ميگيد بعضي وقتها هم سرعت داون لود به 50 ميرسه برو اول كمي اطلاعات راجع به edge بگير بعد بيا اينجا حرف بزن. سرعت 50 براي داون لود يعني وصل شدن به اينترنت با سرعت 400 كيلوبيت بر ثانيه كه اين سرعت به طور كلي خارج از استاندارد edge هستش.
    Last edited by nikaien; 10-03-2011 at 18:53.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اگه شما بلد هستيد با گوشي وصل بشيد ولي ميريد 60 70 تومن پول ميديد به مودم بخريد كه تازه از نظر كيفيت هيچ فرقي با گوشي نداره؛ با عرض معذرت خر مغرتونو گاز گرفته
    چونكه تمام اين حرفها كه ميگه به گوشي فشار! مياد باهاش به عنوان مودم استفاده نكنيد كشكه!
    در ضمن من خودم تو باغستان هستم سرعتش افتضاح هست نه بد!!
    و شما كه ميگيد بعضي وقتها هم سرعت داون لود به 50 ميرسه برو اول كمي اطلاعات راجع به edge بگير بعد بيا اينجا حرف بزن. سرعت 50 براي داون لود يعني وصل شدن به اينترنت با سرعت 400 كيلوبيت بر ثانيه كه اين سرعت به طور كلي خارج از استاندارد edge هستش.

دوست عزیز اولا طرز صحبت کردن شما اصلا خوب نیست
    حالا اینکه شما توی منطقه باغستان هستی و سرعتت بد هست هم شانس تو هست من هم توی این منطقه با این سرعت ها دانلود میکنم
    بعدم دلیلی نداره که من بخوام دروغ بگم حالا شما هر جور دوست داری فکر کن راجع به این قضیه من مودم EDGE گرفتم الانم توش سیم ایرانسل هست و دارم ازش استفاده میکنم سرعت دانلود هم همونطور که گفتم 25 تا 30 هست بعضی مواقع هم به 50 هم میرسه
    حالا این ها رو من دلیل نداره که دروغ بگم یا بخوام الکی ازشون تعریف کنم شرکت این مودم یا ایرانسل برای من نیست که من بخوام مشتری جذب کنم
    Last edited by iCe m@n; 10-03-2011 at 21:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اتفاقا طرز صحبت شما درست نيست كه مستقيم مياي به اونايي كه مودم نخريدن توهين ميكنيد.
    در مورد سرعتتون من مطمئن شدم كه شما دروغ نميگيد. چونگه ظاهر امر نشون ميده شما اصلاً راجع به سرعت اطلاعاتي نداريد كه باز روي سرعت 50 اصرار ميكنيد.
    خود اوپراتور گفته در بهترين شرايط سرعت به 32 ميرسه. بهترين شرايط يعني اينكه فقط يك نفر از پهناي باند يك بي تي اس استفاده كنه. (بي تي اس دكل موبايل رو ميگن) حالا شما با سرعت 50 هم ميتونيد استفاده كنيد خيلي جالبه
    من قصد توهين به هيچ عنوان ندارم و اگه احساس شد طرز صحبت بنده بد بود پوزش ميخوام

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اتفاقا طرز صحبت شما درست نيست كه مستقيم مياي به اونايي كه مودم نخريدن توهين ميكنيد.
    در مورد سرعتتون من مطمئن شدم كه شما دروغ نميگيد. چونگه ظاهر امر نشون ميده شما اصلاً راجع به سرعت اطلاعاتي نداريد كه باز روي سرعت 50 اصرار ميكنيد.
    خود اوپراتور گفته در بهترين شرايط سرعت به 32 ميرسه. بهترين شرايط يعني اينكه فقط يك نفر از پهناي باند يك بي تي اس استفاده كنه. (بي تي اس دكل موبايل رو ميگن) حالا شما با سرعت 50 هم ميتونيد استفاده كنيد خيلي جالبه
    من قصد توهين به هيچ عنوان ندارم و اگه احساس شد طرز صحبت بنده بد بود پوزش ميخوام

من اصلا قصد توهین به کسایی که مودم نخریدن نداشتم
    شما اگه پست من رو خونده باشی من جواب اون دوستمون رو دادم و مخاطب هم خودم بودم که گفتم من مگه مغز خر خوردم
    چون گوشی موبایل برای اینترنت رفتن ساخته نشده که ولی این مودم ها برای همین کار ساخته شده پس مسلما از گوشی بهتر هست و اینکه شما میگی با گوشی هم خوبه من یکی از دوستانم با گوشی میرفت اینترنت سر 3 ماه نشده گوشی به فنا رفت
    ماجرای سرعت هم بازم گفتم الانم میگم من گفتم سرعتم روی 25 تا 30 هست بعضی مواقع به 50 هم میرسه ولی خیلی کم این اتفاق پیش می افته بیشتر هم شب ها ولی زیاد سرعت 50 ماندگار نیست شاید نهایتا 30 ثانیه اینجوری هست بعد باز دوباره میره روی سرعت 25 تا 30
    حالا می خوای این قضیه سرعت رو باور کن میخوای نکن یک بار دیکه هم گفتم دلیلی برای دروغ گفتن من راجع به سرعت وجود نداره نه ایرانسل برای من هست نه شرکت های این مودم ها

شما هم حرفات رو میزنی بعدم میگی قصد توهین نداشتم.مهم نیست

6. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

لطفا حذف شود.........
    Last edited by iCe m@n; 11-03-2011 at 04:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

ماجرای سرعت هم بازم گفتم الانم میگم من گفتم سرعتم روی 25 تا 30 هست بعضی مواقع به 50 هم میرسه ولی خیلی کم این اتفاق پیش می افته بیشتر هم شب ها ولی زیاد سرعت 50 ماندگار نیست شاید نهایتا 30 ثانیه اینجوری هست بعد باز دوباره میره روی سرعت 25 تا 30
    دوست عزيز اگه ميشه يه عكس از مودمت و موقعي كه با سرعت 50 وصل ميشي بنداز و اينجا بذار مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مثله اینکه دیگه از امروز ایرانسل بسته اینترنت نمیفروشه ....
    تا دیشب میفروخت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برا منم اینطوری شده... چرا الان هرچی کد بسته 2/5 گیگ رو میزنم مینویسه به علت برخی تغییرات غیر فعال است...

از کی درست میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

مثله اینکه دیگه از امروز ایرانسل بسته اینترنت نمیفروشه ....
    تا دیشب میفروخت
    یعنی منظورتون این بسته های 2.5 گیگه؟ چرا؟‎

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •