بابا جون نمرات بازیکنان بعد از پایان بازی شما چطوره؟؟؟خودمون رو خفه کردیم کسی جواب نداد....
بابا جون نمرات بازیکنان بعد از پایان بازی شما چطوره؟؟؟خودمون رو خفه کردیم کسی جواب نداد....
بستگی به بازی و نحوه بازیکنا داره ولی میانگینش برا من بین 5 تا 7 ه
البته اگه بازیکنی گل بزنه یا پاس گل بده تا 9 هم شده که امتیاز بگیره
چرا تو حالت تک نفره بازیکن ها بعضی وقتها شوت میزنن که گل میشه ؟
سلام به همه ی فیفا باز ها،چون نمی خوام سرتونو درد بیارم و از سابقه ی پس و فیفا بازی کردنم بگم فورا میرم سر اصل مطلب.....اولا موقع بازی کردن خیلی خیلی خوشم اومد از این بازی.......اما چند تا سوال دارم:من که خودم با دسته بازی می کنم،اما اون کسی که باهاش بازی می کنم فقط با کیبورد بازی می کنه،و هی میگه چرا برا پنالتی ها نمیشه دروازه بان شیرجه بزنه؟آیا با کیبورد میشه شیرجه زد؟؟!!برای فیفا بازی کردن بهتره از ایکس پی به جای سون استفاده کنیم؟؟یا تاثیری نداره؟؟
میگم برای اینکه شوت هایی که به سمت دروازه میزنم دقیق تر باشه بدون اینکه اسلایدر ها رو بخوامم بالا پایین کنم بهتره چی کار کنم؟آیا باید زیاد جهت بگیرم؟؟کم جهت بگیرم؟؟و آیا فیفا دو نوع شوت کردن داره؟؟یعنی شوت محکم و فنی رو جدا داره یا فقط یکیه؟؟!ممنون میشم کلا در مورد شوت زدنش برام بگید ، چون برای بازی من یه معضلیه...........
یکی دیگه از معضلات این بازی برای من اینه که پاس های عمقیش با اینکه اسلایدر پاس در منو روی 80 به بالا هست اما خیلی آروم پاس عمقی میده،البته میدونم اون اسلایدر منو تاثیری نداره........اما این پاس های عمقیش خیلی آرومه هر چقدر هم بیشتر پر کنی تاثیری نداره ، اون قدر آرومه که توپت آروم میره سمت یارت و فرصت هست تا حریف توپو ازت بگیره........
یه سوال دیگه این که مثلا من که میخوام دو نفره یکی با کیبرد و دیگری با دسته آیا اون اسلایدر ها رو میشه جداگانه تغییر داد؟؟مثلا من ممکنه بخوام یکی از اسلایدر ها رو برای خودم که با دسته ام تغییر کنه اما همون مثلا برای کیبرد تغییر نکنه......میشه؟
نحوه ی خوب سانتر کردن چیه؟؟آیا خوبه بیشتر به خط اوت دروازه نزدیک بشیم بعد سانتر کنیم؟؟
نحوه ی خوشحالی کردن های قشنگ و مختلف با کیبرد و دسته رو اگه میشه کامل بیان کنید.......ببخشید یکم سوالام طولانی شد.....ممنون میشم جوابمو بدید......
موفق باشید
سلام
دوستان من یه چند تا پچ دان کردم و ریختم تا فیفا بهتر بشه اما الان دیگه اجرا نمیشه و فکر کنم کرک میخواد
2 تا دی وی دی دارم که برای نصب باید روی یک گزینه کلیک کنم و نصب میشه نوش کرک نداره یا اگر داره چون همشون بصورت فایل فشردست نمیدونم تو کدوم پارتش رو بگردم
اگر کسی بصورت اسمی میدونه معمولا کرک تو کدوم پارت هست بگه
من این کرک ریلود رو دان کردم اما شکلش رو ببینید چطوری وقتی تومسیر بازی کپی میکنم و روش کلیک میکنم پیغام دانلود میده چکار کنم؟
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلا دوست خوبم اول برای شوت چند نوع شوت داریم شوت مستقیم با دکمه شوت وقتی دکمه رو زدی با جهتها نشونه گیری میکنی شانش گل شدن 50 50 میشه یه نوع شوت با دکمه دقت هستش وقتی دقتو میگیری می شوتی اکثر مواقع گل میشه مخصوصا اگه از زاویه های پشت هیجده قدم بزنی توپ کات بر میداره و میره تو گل یکی شوت با دکمه قدرت قدرت شوتو زیاد میکنه وقتی دکمه هشت یا بستگی به تنظیمت داره میگیری شو.ت پر قدرت میزنه در مورد دسته ها هر دسته پروفایل مخصوص خودشو داره و جدا گانه تنظیم میشه نحوه خوشحالی هر وقت گل زدی دکمه ال 1 ال 2 بستگی به تنظیمت داره بگیر دکمه 1 تا 4 رو بزنه یه جور خوشحالی در مواقعی پشتک هم میزنه پس اول دکمه ال 1 ال 2 رو تنظیم کن همه مشکلاتت حل میشه در پاس تو عمق هم از دکمه پاس با دکمه تو در استفاده کن پاس رو جلوتر از بازیکنت میندازه که برای فرار خیلی موثره دیگه سوالات جدا جدا بپرسی زودتر نتیجه میگیری
شما دکمه advance بزن خودش طبق تقویم جلو میره و بازیها رو برات میاره بازی تدارکاتی و همچنین بازی لیگ
دوست عزیز ممنون از پاسخت،میگم منظور از دکمه ی دقت که برای شوت گفتید همون دکمه ی c کیبرد یا همون R2 دسته هست؟؟من اینو که میگیرم شوت میزنم احساس میکنم میخواد فنی بزنه اما مثل اینکه قدرت لازم و دقت لازم رو نداره......ممنون میشم منظورت رو کامل بگی......در مورد خوشحالی که راهنمایی کردی ممنون،در مورد پاس های تو در من اگه بخوام دکمه ی q رو بگیرم پاس تو در بدم خوب همونو هوایی میندازه،نمی خوام هوایی باشه، میخوام زمینی تو در بندازه و محکم باشه نه آروم،گیم پدم تنظیمه مشکلی نداره،هم با دسته امتحان کردم هم با کیبرد این مشکل پاس تو در رو داره....اوخ ببخشید متنتونو خوب نخوندم و خوب متوجه نشدم،یعنی منظورتون این بود دکمه ی پاس معمولی به همراه پاس تو عمق بدم حله؟؟درسته؟؟ممنون....فقط در مورد شوت که راهنمایی کردید کاملش کنید..یعنی برا شوت زیاد زاویه بگیرم یا کم؟...
Last edited by Kaveh619; 26-10-2011 at 17:54.
فکر کنم منظور از R2 گرفتن حالت چیپ باشه توپ از بالای سر دروازبان رد میکنه ولی دقت توپ رو با بغل پا میزنه که در مواقع تک به تک خیلی کاربردی هست در موقع زدن شوت تا آخرین لحظه جهت رو ول نکن قدرت زدن هم زیاد پر نکن و بهترین حالتش زاویه دادن به دسته هست توپ رو توی زاویه میزنه و از شوت ناگهانی که بازیکن جلوت هست بیشتر استفاده کن چون اکثرا گل میشه
نمیدونم این بازیکنان حریف چرا اینقدر از خود گذشته هستن همچین خودشونو جلوی شوتا قرار میدن اصلا نمیشه توپو ازشون رد کرد!! هروقت شوت کردم دفاع حریف از چند قدمی شیرجه میره جلوی توپ و مانع رسیدن توپ به دروازه میشه
راسی نحوه فعال کردن شوکهای این دسته رو کسی بلد نیست؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)