اخ چیه مگه چین چشه ؟؟؟؟ چین کالای درجه 1 و2 و3 داره که گوشی p1 جزو درجه 1 است حتی اکثر دوربین های canon هم مال چین هستن و بهترین کیفیت را دارن .
اخ چیه مگه چین چشه ؟؟؟؟ چین کالای درجه 1 و2 و3 داره که گوشی p1 جزو درجه 1 است حتی اکثر دوربین های canon هم مال چین هستن و بهترین کیفیت را دارن .
دوست عزیز تحت لیسانس سونی اریکسون است پس جاش فرقی نمی کند که کجا تولید شده باشد
دوست عزیز کلا این گوشی چین میزنه چرا می گی چین بده!!؟مگه لپ تاپ سونی چین نمیزنه؟ یا لوازم خانگی philips چین نمیزنه ؟ باید بگیم بده؟!! خوبه اینو بدونین هر کشوری جنسها و کالاهاش درجه بندی داره شما نمیای 300-400 تومان پول بدی که گوشی بد بهت تحویل بدن!؟ بعدشم یه کم بیشتر تحقیق می کردین چون کلا همه گوشی های p1 چین میزنه![]()
دیگه از آیفون خفنتر نداریم که.........
اونم چین میزنه
حالا بازم بگین چین بده
سلام دوستان
وقت به خير
من يه مشكل با گوشيم دارم و اون هم اينه كه وقتي گوشي رو در حالت تلفن ( Phone Mode ) به كامپيوتر وصل ميكنم اون رو نمي شناسه ولي در حالت انتقال فايل ( File Mode ) به راحتي اون رو شناسايي ميكنه و ميتونم به مموري كارت دسترسي پيدا كنم، دليلش چيه و چيكار كنم كه اين مشكل برطرف بشه
ممنونم
Last edited by hassan 2000; 02-08-2008 at 11:43.
سلام دوستان
وقت به خير
من يه مشكل با گوشيم دارم و اون هم اينه كه وقتي گوشي رو در حالت تلفن ( Phone Mode ) به كامپيوتر وصل ميكنم اون رو نمي شناسه ولي در حالت انتقال فايل ( File Mode ) اون رو شناسايي ميكنه و ميتونم به مموري كارت دسترسي پيدا كنم، دليلش چيه و چيكار كنم تا اين مشكل برطرف بشه
البته من هم گوشيم رو چند بار ري استارت كردم و هم روي دو كامپيوتر مختلف اين مساله رو امتحان كردم
ممنونم
دوست عزیز این مشکل نیست و طبیعی هست.
شما زمانی که میخوای فایلی رو روی مموری گوشی بریزی از file transfer استفاده کن .
برای استفاده از حالت phone mode باید برنامه PC suite رو از روی CD نصب کنید.
سلام دوست عزيز
ممنونم كه جواب دادين
حقيقتش من اين برنامه رو نصب دارم ولي همونطور كه گفتم در حالت phone mode گوشي رو شناسايي نميكنه
ارادتمندم
این برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن و بعد گوشی رو وصل کن اول با file transfer استفاده کن و بعدبروتو حالت phone modeچند دقیقه باید صبر کنی خود سیستم شروع به شناسایی میکنه .باید صبر کنی و بعد تو my computer روی sony file manager کلیک کن باید دیگه بیادش فقط حوصله کن
تایید میشه
اما دوست عزیز منم همچین مشکلیو داشتم به سختی به صورت دستی حالت فون مد رو به سیستمم که شناسایی بکنه.. شما این کارایی که مینو خانوم گفتن انجام بده اگه نشد باید به صورت دستی بشناسونیو اگه بازم نتیجه نگرفتی 50 ٪ احتمال میدم باید یه ویندوز دیگه ی بریزید! راستی وقتی pc soit نصب میکنی اصلا گوشی وصل نباشه به سیستمت و موقعی که نصب کردین یه ریست به ویندوز بدین و بعد با آرامش گوشیو وصل کنید به pc soit
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)