آقا کسی با این ایرانسل سرعت بالا داره اینجا؟من که الان 3 هفته هست که سرعت دانلودم با IDM به زور تا 5 کیلو بایت هم میرسه.کسی چیزی میدونه؟
عجیبه.چون قبلا با 25 کیلو بایت دانلود میکردم.
آقا کسی با این ایرانسل سرعت بالا داره اینجا؟من که الان 3 هفته هست که سرعت دانلودم با IDM به زور تا 5 کیلو بایت هم میرسه.کسی چیزی میدونه؟
عجیبه.چون قبلا با 25 کیلو بایت دانلود میکردم.
فرقی به سیم کارت ندارهدائمی، اعتباری یا پیام رسان
شما 2 بار طرح رو بزنید میشه 5 گیگ مثل adsl هرچی پول بدی آش میخوری
گوشیت چیه؟ چه اروری میده؟ سیم کارت مسدود نشده؟
بستگی به انتن دهی داره داره ولی 400 خوردی الی 500 خوردی معموله فرق زیادی با موبایل نداره
معمولا20 تا 30 با انتن خوبشه! بستگی به وضعییت محلی شما داره
شما 2 بار طرح رو بزنید میشه 5 گیگ مثل adsl هرچی پول بدی آش میخورینوشته شده توسط iCe m@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با ایرانسل با سرعت 30 تا 50 دانلود میکنم وخیلی هم راضی هستم الان فقط تنها مشکل نداشتن طرح نامحدود ایرانسل هست که خیلی بده این موضوع
شاید الان یه دکل دیگه شمارو ساپورت میکنه؟ من قبلا(روزایه اولی که این طرح امده بود 1 تیر) با یه دکل gprs داشتم یعنی 5.6 ماکس سرعت بود(48 کیلو بیت) بعدا چند ماه هی رو gprs سویچ میشد دوباره رو edge میرفت بعد یه ماه دیکه کلا Edge شد(یعنی سرعت تا 28 هم میرفت) تو این چند ماه وقط 3 بار واسه چند دقیقه رفت gprs شما موبایل رو جابه جا کنید (با بلوتوث راحت میشه این کارو کرد ) شاید درست شد با یه سری نرم افزارا انتنو دستی انتخاب کنید شاید مشکل حل شه به هر حال این تکنولوژِ واسه اینترنت تهش همینه ثابت نیست
من که سر کار اینترنت 1 مگابایت نا محدود دارم برای مصرف خانگی و کلا اینترنت موبایلم این بسته ماهانه ایرانسل خیلی جواب داده! بعضی اوقات سرعت دانلود به 20 یا حتی 30 هم میرسه ولی بعضی اوقات هم واقعا پایینه به زور به 5 میرسه. ولی در مجموع من که راضیم
آقا واقعا اگه از گوشی به عنوان موبایل استفاده کنیم گوشی خراب می شه؟
یکی جواب نمیده
من هم با ایرانسل سرعتم همون 20 تا 30 هست؟
خیلی هم راضی هستم
378 مگ !!
..
عشقی حساب کردیا؟
من فرمول محاسبه رو میخوام یعنی کسی تا حالا همچین سوالی براش پیش نیومده
سلام.
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.
من ميخوام يه Edge Modem بخرم قيمت 40 تا نهايت 50 تومن، 3G هم برام مهم نيست.
اگه ممكنه يه جاي معتبر معرفي كنيد تا بگيرم.خريد اينترنتي هم باشه چه بهتر چون تهران نيستم.
كسي راهنمايي نميكنه برم شانسي از همين سايتهاي مزخرف بگيرم؟
edge modem این قیمت رو نمی دونم اما به سایت زیر سر بزن edge همراه با کارت TV و فلش 8 گیگ رو تو یه محصول می داد 65 تومن اما حالا دیگه گرون کرده یا نه رو نمی دونم
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)