سلام: میگم آخرین قیمتو کی داره ؟ اگه بگید ممنون میشم .
سلام: میگم آخرین قیمتو کی داره ؟ اگه بگید ممنون میشم .
البته دوست عزیز تایپک داریم واسه قیمت
بستگی به جاش داره از 285تا310
مرسی .......
گارانتی کامتل با لوازم اصلی و منو فارسی 305تومن ط 5 پاساز علا الدین
من يه گوشي با قيمت حدود 300 تا 350 تومن ميخوام و با گارانتي اصلي ! خودم P1 رو مد نظر دارم ميخواستم از شما هم بپرسم كه ايا گوشي بهتري از P1 با توجه به امكانات موجود هست ؟و ميخواستم ببينم كه اشكالات P1 چيه و اصلش كجايي هست !
ممنون !
نوشته شده توسط mino_soso [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام. من امروز 2تا مشکل داشتم .
1-یه فایل mp4ریختم تو گوشی وقتی پخش میکنه تصویر هست ولی صدا نداره یا یهویی صدا میاد دوباره قطع میشه.
2-سه تا فایل بلوتوث گرفتم وقتی تو مسیج(inbox) نگاه میکردم کل lcd رو وقتی نگاه میکردی میگرفت .حالت( fullscreen).....بعد از 3یا 4ساعت دوباره نگاه کردم تو حالت full screenصفحه دیگه کل lcdرو نمیگیره و ویه تصویر کوچیک تو اون وسط هستش.saveهم کردم درست همونجوری کوچیک بود.ولی mp4هنوزم کل lcdرو اشغال میکنه.
بچه ها من هنوز این مشکل رو دارم برای شما هم کلیپ تصویری رو کوچیک نشون میده یا نه؟
سلام
آقا یه برنامه برای دیدن عکسها توی p1 پیدا کردم اسمش gview.020.sis یه سرچ بزنین اگه پیدا نکردین لینک میدم برنامه توپیه
Last edited by p6tr; 31-07-2008 at 22:19.
مرسی دوست من
من يه گوشي با قيمت حدود 300 تا 350 تومن ميخوام و با گارانتي اصلي ! خودم P1 رو مد نظر دارم ميخواستم از شما هم بپرسم كه ايا گوشي بهتري از P1 با توجه به امكانات موجود هست ؟و ميخواستم ببينم كه اشكالات P1 چيه و اصلش كجايي هست !
ممنون !
ميشه لطفا جواب بدين !!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)