منم امروز بازی رو گرفتم . به جرات بهترین بازی فوتبال این نسل هستش
همه چیش تکه
فقط نمیدونم چجوری دریبل کنم ( X360 ) مثل فیفا 11 نیست ؟
منم امروز بازی رو گرفتم . به جرات بهترین بازی فوتبال این نسل هستش
همه چیش تکه
فقط نمیدونم چجوری دریبل کنم ( X360 ) مثل فیفا 11 نیست ؟
برو تو قسمت اسلایدرها . فکر کنم اونجا درصد مصدومیت رو بالا گذاشتی . منم از وقتی اینطوری کردم بیشتر مصدوم میشم . ولی با این مصدومیت حال میکنم . هم یه جور چلنجه واسم تا بتونم با بازیکنهای مزخرف بازی رو ببرم و هم نیمکت نشین ها دیگه ناراضی نیستن از بازی کمشون .
اره از بازیکنا خیلی کار میکشم...دلت خوشه ها؟ زرد؟؟اکثرشون به دقیقه 70-80 که میرسه قرمز میشن اونم تهش میرسه!!!!
بازیکن کم دارم سیستم بازیم هم 4-2-4 هستش البته الان عوضش کردم و 3-3-4بازی میکنم گاهی هم 2-4-4 هرچهارتا دفاعم نفس کم اوردن...تعویضی درستو حسابی هم که ندارم کلا 6 تا مدافع دارم همش جابه جاشون میکنم!!
همین دیگه دلمون خوش بود به رونی!!! میترسم که بازی بعدی اونم مصدوم بشه
البته الان مسی از مصدومیت در اومد یه نفسی کشید تیمم!
حالا یه چیزی بگم pique تو یکی از بازیهام یه از خود گذشتگی کرد و بازیکن حریف که داشت تک به تک میشد رو تکل از پشت زد و اخراج شد....بعد بازی دیدم براش 3 ماه محرومیت زده بودن!!!
البته فکر کنم چشمام اشتباه دیده چون تو بازی اخیر از محرومیت در اومد
نمیدونم والا
راسی جایی هست بشه ببینیم چقدر از مدت مصدومیت یا محرومیت بازیکنانمون باقی مونده؟
آره درصد مصدومیت خیلی بالاس یعنی براساس چیزی بود که یکی از دوستان چند صفحه قبل پیشنهاد داده بودمنم اونطوری تنظیم کردم!!
----------------
راسی یه سوال نمیشه به بازیکنا پاداش داد یا اونارو جریمه کرد؟
این ویکتوروالدز خداییش باید یه پاداش درستو حسابی دریافت کنه!!! بارها تیمم رو از مرگ نجات داده!![]()
ما هر دفعه اومديم ديديم شما بازيكنات مصدوم شدن ديگه كم كم اماده شو بازيكن بخري
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما همون اول انقدر تيرك زديم اين شوك دسته راه ميفتاد ديگه عاديه
اره خوبه اگه به هم ديگه بخورن يا تكلي هم بكنند كه طرف رو بزنند بلرزه حال ميده![]()
خدارو شکر اکثرا مصدومیتا کوتاه مدت هستن فقط این بدبخت ژاوی و ویا طولانی شده مصدومیتشون!!!
مسی فقط 8 روز مصدوم بود و الان صحیح و سالم به میادین برگشت و حتی در اولین حضورش گلزنی نیز کرد!
پس چرا برای من شوک نمیزنه؟؟؟؟؟![]()
سلام
من هر چی بازی میکنم 4 تا مدافعم (3-3-4 ) جا میمونن و مهاجم های تیم حریف میمونن و دروازه بانم !!!! ولی تیم حریف 4 تا مدافع مثل کوه وایسادن . هرچی حمله میکنم مدافع ها زودتر از مهاجم ها میرسن
چیکار کنم چه تاکتیکی به کار ببرم تا از این خلاص شم .
از Quick tactic
Air balls رو به ترکیبت اضافه کن
واسه تاکتیک دفاع هم از possession استفاده کن
فوق العاده است
ببخشید کسی میدونه چجوری میشه تو این بازی گیم پد زو تنظیم کرد چون مثلا دویدن میشه R2 خیلی سخت شده برام. ممنون
چجوری میشه توپو چن متر جلو تر انداخت؟ مثلا موقع حمله یه چن متری ادم جلو بندازه تا دفاع جا بمونه
با آنالوگ سمت راست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)