تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 232 از 359 اولاول ... 132182222228229230231232233234235236242282332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,311 به 2,320 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام به همگی.
    میگم چرا اینقدر شلوغش میکنید بزارید یه جمع بندی بشه:
    (اینا همشون با تحقیق و تجربه خودم بدست اومده-اسمم تو محل آرش ایرانسله!!!)
    در حال حاضر یعنی اوایل اسفند تا زمانی که شبکه ارتقا پیدا کنه سرعت ایرانسل و همراه اول از صفر واقعی(یعنی قطعی های لحظه ای) هستش تا 36 کیلو بایت تمام.

سرعت بستگی به:
    1)زمان اتصال(چه ساعتی)
    2)میزان آنتن واقعی گوشی نه اون خط های آنتن
    3)دکلی که ازش آنتن میگیری
    4)گوشیتون که فقط edge داشته باشه کلاسش مهم نیست

حالا توضیحات:
    *گوشی های سونی اریکسون رو با نرم افزار MyPhoneExplorer میشه میزان آنتن واقعیشو دید که با آنتن رو صفحه گوشی فرق داره که اگه تقریبا بالای 90 درصد باشه خوبه.اگه پایین تر باشه سرعت میاد پایین
    *هر دکلی تعدادی اسلات داره واسه اینترنت که این دوتا اپراتور هرکدوم حداکثر 5 تا اسلات دانلود نصب کردند هر اسلات 7.2 کیلو بایت اطلاعات میده که من تو یه منطقه سرعت 36 هم داشتم که 5 تا اسلات میشه.
    همین دیروز یه همراه آخر گرفتم آخر سرعتش 8 هستش که این یعنی 1 اسلات فعال بود! ولی مطمینن بیشتر داره.
    *به کلاس گوشی واسه این گفتم ربط نداره که اکثر گوشی ها 5 تا اسلات رو پشتیبانی میکنند و این کافیه! چون بالاتر از اون دیگه شبکه سرعتشو نداره که بده البته فعلا.
    *اون دکل مورد نظر هم باید اسلات کافی 4 یا 5 تا داشته باشه
    *تو یجا خوندم که اولویت خدمات برا اپراتورها تماس صوتیه این یعنی اینکه وقتی یه دکل تعداد مشترکین زیادی رو پوشش داده(مواقع شلوغ) دیگه رو اینترنت حساب باز نمیکنه!
    *باز هم یجا خوندم که استاندارد edge میتونه تا 57 کیلو رو پشتیبانی کنهمودم هایی که edge مودم نام دارند نه اشتباها 3g مسلما قابلیت پشتیبانی اسلات های بیشتری(همون حداکثر 8 تا) را دارند اما اپراتورها نمیتونند این حجم رو ارایه بدن.نتیجه اینکه سرعت مودم های edge اگه از گوشی بیشتر نباشه کمتر نیست.

*جدیدا مودم های 3g هم وارد ایران شدند که علاوه بر edge از سیمکارت های اپراتور تامین تلکام هم پشتیبانی میکنند.البته سرعتشون بالای 1 مگ هستش به شرطی که شبکه ارایه بده که خوابشو ببینی!
    *فعلا با 10000 تومن ایران ول میتونید 2500 مگابایت دانلود کنید در عرض یک ماه
    و با 10000 تومن همراه آخر میتونید 30000 مگابایت دانلود کنید در عرض یک ماه
    *دوستانی که میخوان سرعت این دوتا اپراتور رو تو منطقشون امتحان کنند پیشنهاد میکنم سیمکارت اگه ندارند از دوستانشون قرض کنند(مثل من که از پسر خالم گرفتم!) ایران ولو با کد #1*1*7*3*140* و هزینه 1000 تومن واسه یک روز و همراه آخرو با ارسال 1 به 8080 با هزینه 1000 تومن یک روز فعال کنند و سرعت هردوشو امتحان کنند بعد سیمکارت محبوبشونو انتخاب کنند
    ایراد انتقاد نظر بدین تا بنده هم اطلاعاتم زیاد شه
    تشکر نمیکنید؟

2. 6 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

سرعت افتضاح شده. پینگ تست بالا نمیاد که بشه یه تست پهنای باند گرفت.
    کسی تونست از پینگ تست تست بگیره بذاره تو تاپیک!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینقدر مطمئن حرف نزنین همه چی بستگی به محله و انتن BTS شما داره کیفیت هر کدوم از این اپراتور ها تو هر جایی از کشور فرق داره

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستای عزیز
    یه سوال تقریبا تکراری داشتم.ببخشید
    میخوام با ویواز بسته یک ماهه نامحدود ایرانسل رو را بندازم اما هیچ اطلاعاتی درمورد اینکه چجوری فعالش کنم و چجوری و با چه برنامه های میتونم از این سرویس استفاده کنم،ندارم...
    ممنون میشم یه توضیح اجمالی بدین
    میدونم سوالم تکراریه بازم معذرت میخوام

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اینقدر مطمئن حرف نزنین همه چی بستگی به محله و انتن BTS شما داره کیفیت هر کدوم از این اپراتور ها تو هر جایی از کشور فرق داره
    ممنون از نظرتونکیفیتشون همه یکیه فقط اولا تعداد اسلات ها تو دکل های مختلف یکی نیست(البته غیر از ایرانسل) پس حجم انتقال داده کم میشه دوما بستگی به افراد در حال استفاده (چه صوتی چه دیتا) از اون دکل دارهثالثا میتونن بصورت دستی اپراتورها سرعتو کمش کنن یا میتونه دلیل سیاسی داشته باشه!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه دوستای عزیز
    یه سوال تقریبا تکراری داشتم.ببخشید
    میخوام با ویواز بسته یک ماهه نامحدود ایرانسل رو را بندازم اما هیچ اطلاعاتی درمورد اینکه چجوری فعالش کنم و چجوری و با چه برنامه های میتونم از این سرویس استفاده کنم،ندارم...
    ممنون میشم یه توضیح اجمالی بدین
    میدونم سوالم تکراریه بازم معذرت میخوام
    نمیدونم اگه بازم از این سوالا کردید(اگه تکراریه) چرا تاحالا جواب نگرفتید؟!
    ایران ول نامحدودشو خدا بیامرزه!الان حداکثرش یک ماه میتونی 2560 مگابایت استفاده کنید نامحدود که فقط الان همراه آخر داره که اونم بعضی جاها سرعتش به منفی 10 میرسه!!!یعنی عوض دان آپ میکنه بنده خدا!!!
    ویواز راستش نمیدونم به چی میگین؟ منظورتون همون گوشی های هوشمند سامسونگه؟
    خوب اونم مثل همه گوشی ها دیگه سی دی شو بنصبید (درایور)
    یه برنامه مخصوص دارن اونا اسمش یادم رفت تو نت سرچ کن با اون برو یا میتونی با بلوتوث بدون نصب هیچ نرم افزاری وصل شید!
    فعال کردن ماهانه 2560 مگابایت ایران ول با شماره گیری کد #3*1*7*3*140* با هزینه 10000تومان
    فعال کردن ماهانه 30720 مکابایت همراه آخر با ارسال عدد 3 به 8080 با هزینه 10000 تومان
    همه میدونن ولی

8. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ایران ول نامحدودشو خدا بیامرزه!الان حداکثرش یک ماه میتونی 2560 مگابایت استفاده کنید نامحدود که فقط الان همراه آخر داره که اونم بعضی جاها سرعتش به منفی 10 میرسه!!!یعنی عوض دان آپ میکنه بنده خدا!!!
    پس یعنی الان دیگه آقای ایرانسل نامحدود نداره؟محدودش کرده؟
    پس آقای همراه اول داره ولی سرعتش بده؟ درست فهمیدم؟
    ویواز راستش نمیدونم به چی میگین؟ منظورتون همون گوشی های هوشمند سامسونگه؟
    خوب اونم مثل همه گوشی ها دیگه سی دی شو بنصبید (درایور)
    نه منظورم گوشی سونی اریکسون ویواز هستش که سیمبین 9.3 v5 داره.
    آخه CD همراش نیست.
    یه برنامه مخصوص دارن اونا اسمش یادم رفت تو نت سرچ کن با اون برو یا میتونی با بلوتوث بدون نصب هیچ نرم افزاری وصل شید!
    منم اسم همون برنامه رو نمیدونم که چیه و چجوری وقتی که اینترنتو فعال کردم با چه برنامه ای میتونم ازش استفاده کنم...
    فعال کردن ماهانه 2560 مگابایت ایران ول با شماره گیری کد #3*1*7*3*140* با هزینه 10000تومان
    فعال کردن ماهانه 30720 مکابایت همراه آخر با ارسال عدد 3 به 8080 با هزینه 10000 تومان
    آقای همراه اول هم دیگه نامحدود نداره؟
    همه میدونن ولی
    چیرو همه میدونن
    اگه سوالام خیلی ابتداییه ببخشید

10. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

راهنمایی می خواستم از شما
    یک سری از مدارس شهر ما که در روستا واقع شدن اینترنت ADSL ندارن و Dial Up اونها هم خیلی افتضاح هست.به نظر شما راهنماییشون کنم برن از این USB هایی که سیم کارت ایرانسل می خوره بخرن و از اینترنت استفاده کنند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یک سری از مدارس شهر ما که در روستا واقع شدن اینترنت ADSL ندارن و Dial Up اونها هم خیلی افتضاح هست.به نظر شما راهنماییشون کنم برن از این USB هایی که سیم کارت ایرانسل می خوره بخرن و از اینترنت استفاده کنند؟
    اول یه تست خوت(با موبایل) بگیر ببین وضعیت اونجا چه طوره؟

13. 2 کاربر از tik2tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اول یه تست خوت(با موبایل) بگیر ببین وضعیت اونجا چه طوره؟
    دقیقا همینطوره
    اول یه تست بگیر خودت اگه لپ تاپ داری برو idm بنصب با اون نگا کن سرعت دانلودش حداقل 10 باشه(در تمام ساعات) یا دیگه از 6 کمتر نشه.
    هم ایران ولو تست کن هم همراه آخرو.
    اگه آنتن اونجا ضعیفه داخل مدرسه امتحان کن که مطمین باشی آنتن داره و آنتن کم نیاره!

15. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •