نظری نبود؟؟
نظری نبود؟؟
این H.264 تا اونجایی که من میدونم مربوط به صدا یا تصویر هست و ارتباطی با پخش روی Tv نداره.سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.
من این گزینه رو توی یک برنامه کانورتور دیدم.دقت نکردم چی هست ولی از این لحاظ اطمینان دارم.
سونی اریکسون در مورده پی1 همچین قابلیتو پیشبینی نکرده
اونوقت می گه همچین قابلیتی داره
عمرا!!!!!
با سلام
من يه سوال مهم داشتم
وقتي من با كامپيوتر آهنگ ميريزم توي گوشي به صورت طبقهبندي شده و آلبوم
توي قسمت music player همرو با هم قاطي ميكنه چه آهنگاي كوچيك كه واسه زنگ ريختم چه موزيكام
همرو قاطي ميكنه و آلبومامو همرو توي يه فايل ميريزه
البه يه جا داره كه new list ميشه خودمون بسازيم اما سخته از 100 تا آهنگ دونه دونه انتخاب كنم بزارم توي ليست
توي File Manager طبقهبندي و به همون ترتيبي هست كه وارد كردم اما مديا پلايرش فرق ميكنه و كامل نيست يا آهنگارو پشت سر هم نميخونه، چكار بايد كرد؟
Last edited by m&a; 29-07-2008 at 08:13.
دوست عزیز
برای این کار باید تو کامپیوترت آهنگاتو ادیت کنی یعنی از طریق Properties فایلهای صوتی برای اون نام خواننده و نام آلبوم بنویسی و تایید کنی و بقیه چیزای اضافی رو پاک کنی . اینطوری با یه بار سرچ کردن تموم آهنگاتو لیست میکنه و برای دسترسی بهشون میتونی وارد قسمت Album و یا Artist از منونی موزیک پلیر گوشیت بشی .
اینطوری همه ی آهنگات اتوماتیک طبقه بندی میشن
راستی یه سوال
برای Uiq 3.0 برنامه ی فلش پلیر هم وجود داره ؟ یعنی بشه باهاش فایلهای فلش رو دید ؟
خیلی بهش نیاز دارم
ممنون میشم سریعتر بهم جواب بدید
فعلآ نه!
ولی شاید بشه یه کارایی کرد چون G900 داره
تو قسمت seting > preferences > file يه قسمتي داره بهنام fiilter files كه اگه از اون قسمت گزينه less than 1MB رو انتخاب كني آهنگاي كوچيكي رو كه براي زنگ ريختي به حساب نمياره و ليست خلوت تر ميشه
سلام بر تمامی دوستان.من یه رم 2 داشتم که ÷ر شد حالا یه رم 4 خریدم که بهش بندازم ولی کلی برنامه مهم دارم که نمیدونم از کجا آوردم و فایل ستا÷شم ندارم میشه بگید چی کار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید.
یه سوال:
من 3ماه پیش گوشی رو آپ کردم اما بعد از 1ماه هیچ برنامه ای رو نصب نمیکرد! نه sis نه jar !
حالا cda رو عوض کردم دوباره آپ کردم مشکل حل شده، ولی میخوام گوشی رو هک کنم و از اونجایی که میگن بعد از هک دیگه نمیشه گوشی رو آپ کرد میترسم بعد از هک کردن به مشکل بر بخورم.
کسایی که هک کردن یا اونایی که واردن لطفا یه راهنمایی کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)