دوستان این باگ عجیب رو ببینین !!!! همین الان داشتم کریر مود بازی میکردم save اش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این باگ عجیب رو ببینین !!!! همین الان داشتم کریر مود بازی میکردم save اش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم همین ویدئو:
دقیقا واسه من هم چندین بار همین اتفاق افتاد! باگ جالبیه در کل!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سری فکر کنم بنده خدا پارک یه ده متری رو شوت شد به یه طرف!
![]()
بهترین ترکیب(formation) و تاکتیک (tactic) چیه دوستان منظورم تو پرسینگ و اینجور چیزا رو چند باشه خوبه؟ممنون.
حاضرم شرط ببندم ویگان اتلتیک از رئال هم قویتره!
کسایی که فیفا 12 رو آنلاین بازی میکنن جواب بدن
تو سرور EA که بازی میکنی جریان اون اسلایدر ها چیه ؟ هر کس هر جور خواست تنظیم میکنه ؟
هیچ استانداردی نیست که همه شرایطشون برای تنظیم اسلایدر ها مساوی باشه ؟
به نظر من اون اسلایدر ها خیلی بیخود هستن
اونجور متغیر ها باید برای دو طرف یکسان باشه نه که هر کس هر جور خواست بزاره
سرعت رو بزاری روی 100 کی میخواد بهت برسه
سلام به همه دوستداران فیفا...
من به تازگی این بازیو خریداری کردم,زیاد دریپ کردنو با بازیکنانه مثله مسی رو یاد ندارم (الکی دکمه پدالو میگیرم و شوک رو میچرخونم یه کارایی می کنه) می خواستم یکم دریپلام تخصصی تر بشه. مطلبی یا سایتی بلدید تا منو راهنمایی کنید................؟ ممنون
Last edited by Iman-Emperatour; 22-10-2011 at 15:51.
سلام.
شما باید یه نکته رو مورد توجه قرار بدید
توانایی های دریبل هر بازیکن.
برای دریبل هم شما میتونید توی Botton Help و قسمت Skill move انواع دریبل ها رو ببینید یا از سایت هایی مانند یوتیوب ویدئو آموزش دریبل ها رو ببینید.
نه بابا همه توی انلاین یکسانند . کلا چیزایی که توی گیم پلی تاثیر میزاره میره به حالت پیش فرض . حتی Tactical defending که نمیشه عوضش کرد . یعنی legacy بازها بیخیال legacy بشن .
خداییش هم من این دفاع رو تو بازی با human ترجیح میدم .
راستی دسته گرفتی ؟
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
یعنی توی ps3 هم از این باگها داره ؟
خوب این هم از شانس ما!!!
ژاوی به مدت 3 ماه رفت تو کما!!! حالا چه کنم؟
آقا یه جانشین خوب برای ژاوی معرفی کنید برم بخرم تو نیم فصل
راسی چنتا دفاع توپ هم نیازمندیم!!! لطفا معرفی کنید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)