خیای وقته اومده هااا...من رو 5200 اجراش کردم.... بعدش روی 8800 هم اجراش کردم تفاوت گرافیکی اونقدر محسوسی توش نبود
خیای وقته اومده هااا...من رو 5200 اجراش کردم.... بعدش روی 8800 هم اجراش کردم تفاوت گرافیکی اونقدر محسوسی توش نبود
من که باورم نمیشه این بازی با مد نرمال فقط یه روز وقتمو گرفت تازه تمام وقتم پاش نشستم!!!!!!!!!
به نظرم این حقه بازیه یه بازی رو به N قسمت تبدیل کردن هر سری از دفعه ی پیشش مرحله ی کمتری داره فک کنم آخرش یه مرحله رو رو 800 تا DVD بزنن به ملت بفروشن!
راستی Achivmentهای شما باز شده یا نه؟
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو مبده
راستی این از اون بازیا نیست که باید روی نسخه اصلی نصب بشه؟ یعنی خویش برای خودش مجزاست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اجرا باید چکار کنم؟
راستی من توی درایو E بازی رو نصب کردم موردی که نداره؟
Achivment ها فقط برای نسخه های اصلی و خریداری شده در STEAM کار خواهند داد.راستی Achivmentهای شما باز شده یا نه؟
کلا حجم نصب شده بازیتون چقدر هست؟مثلا نسخه من 8.59 GB روی هارد جا گرفته که البته از منابع HL2 Episdoe One هم استفاده می کند البته احتیاجی به نسخه قبل ندارد چون این بازی در Orange Box عرضه شد که هر سه HL2 وHL2 Episode One و HL2 Episode Two از یک سری فایل یکسان یعنیاز یک سری Resouce فایل استفاده می کردند.سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو مبده
قسمت Episode Three که خبریش نیست قرار آخرین قسمت Half-Life 2 باشه.این حقه بازیه یه بازی رو به N قسمت تبدیل کردن هر سری از دفعه ی پیشش مرحله ی کمتری داره فک کنم آخرش یه مرحله رو رو 800 تا DVD بزنن به ملت بفروشن!
سلام
برای من 4.96 گیگ جا گرفته
درضمن یک دی وی دی هستش
یعنی ناقصه؟
ممنون
دوست عزیز همانطور که گفتم Half-Life 2 Episode Two بصورت کامل جدا عرضه نشد این نسخه هایی که ما استفاده می کنیم جدا شده هست برای همین متفاوته. من خودم دانلود کردم برای همین نمی دونم شرکتا چطورین هر کدوم یک نسخه خاصی را گرفتند.
شما داخل فولد اصلی بشید و بگیردید دنبال فایل Start که یک فایل MS DOS BATCH هست اونو اجرا کنید.
سلام عَلَکیُم !
دوستان خواهشاً کمک کنید نمیدونم چرا وقتی می رم تو بازی فقط صدای نارنجکا میاد و دیگر هیچ !
در ضمن این ارور ها رو هم می ده :
ویرایش :
بی خیال یکی دیگه خریدم !
Last edited by tekken god; 18-09-2008 at 14:37.
سوال: چرا وقتي كدهاي تقلب بازي رو وارد ميكنم كدها عمل نميكنن و هيچاتفاقي نميفته؟
ضمنا براي من 10.3 گيگ جا گرفته اما نميدونم چرا سه تا بازي به نامهاي Half-Life 2 Episode 2 و Portal و Team Fortress 2
برام نصب شده آيا اين بازيها ربطي به Half-Life 2 Episode 2 داره يا نه ؟![]()
سلام.من چند تا سوال داشم.1.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.2.من تو مرحله3 بازیhalf life2:episode2 گیر کردم.اونجایی که تازه به ادم یه ماشین میده و پل میریزه.اون ور پل هم رفتم باید چکار کنم؟لطفا سریع جواب بدید .اقای fourth return باید هم نصب شه+هالف لایف 2اصلی و قسمت اول.تورو خدا یکی به من بیچاره جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)