تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 53 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    آخرین ورژن آپدیت چنده؟ الان ورژن این tv نوشته PKG3.901GAA
    چیزی که توسایت سونی ایران هست PKG3.504GAA آپدیت کنم ؟
    درضمن چطور به شبکه اینترنت وصل میشه ؟ مودم رو شناسایی میکنه اما چطور صفحات وب رو میشه باز کرد؟
    بلوتوث را هیچی پیدا نمیکنه ممنون میشم اگر کسی استفاده کرده راهنمایی کنه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یک سوال دیگه چطور میتونم محتویات pc رو بدون سیم روی TV نگاه کنم ؟ مودم 300+ موجود دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام و سپاس
    درضمن چطور به شبکه اینترنت وصل میشه ؟ مودم رو شناسایی میکنه اما چطور صفحات وب رو میشه باز کرد؟
    ممنون
    شما فکنم باید با usb آپدیت کنید ! منم مشکل بلوتوث رو دارم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما فکنم باید با usb آپدیت کنید ! منم مشکل بلوتوث رو دارم!
    باسلام و سپاس
    ممنون میدونم باید با usb آپدیت کرد منظورم ورژنش بود که این ورژن برای چه تاریخی هست ؟ ورژن آپدیت شما چیه ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من الان دارم میرم بیرون . بعد از ظهر میزارم آپدیت بشه بهتون میگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    دوستان سوال :
    الان سایت سونی مالزی رو دیدم ورژن بالاتر اومده( System Software Update (Version PKG4.101GAA) For Asia Pacific) به نظر شما آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه jafeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام و سپاس
    دوستان سوال :
    الان سایت سونی مالزی رو دیدم ورژن بالاتر اومده( System Software Update (Version PKG4.101GAA) For Asia Pacific) به نظر شما آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
    ممنون
    دوست عزیز من پشنهاد میدم نکن اینکارو

نجربه ثابت کرده همیشه آپدیت کردن مشکلی رو حل نمیکنه و ممکنه یه مشکل جدی رو برای شما بوجود بیاره

اول مطمین شو که واقعا به اون آپدیت نیاز داری بعد اقدام کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز من پشنهاد میدم نکن اینکارو

نجربه ثابت کرده همیشه آپدیت کردن مشکلی رو حل نمیکنه و ممکنه یه مشکل جدی رو برای شما بوجود بیاره

اول مطمین شو که واقعا به اون آپدیت نیاز داری بعد اقدام کن
    با سلام و سپاس
    ممنون
    مگه آپدیت چه کارخاصی میکنه که ممکنه مشکل ایجاد کنه ؟
    معمولا آپدیت نرم افزارهارو به روز میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام و سپاس
    من مدل 804 رو به تازگی خریدم مشکلاتی رو که شما عنوان کردید رو ندیدم
    کیفیتش به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره امکاناتش رو درست می فرمائید البته باید دید از این امکانات چقدر استفاده میشه
    نظر شما محترم ولی اگر هم برای شما مشکل داره دلیلی نداره از کلمات توهین آمیز استفاده کنید
    در ضمن " آقایون" درسته نه عاقایون
    ممنون
    سلام
    کیفیت تصویر سلیقه ای هست و ممکنه به نظره شما خوب باشه ولی بنظره من بد باشه و البته اینم بگم اگه کیفیت تصویر شناس نبودم تی وی پلاسما نمیخریدم با اون مشکلاتی که داره و امکانات این تی وی هم در حده گوشی 7 سال پیش منم نیست و چهارتا برنامه فیس دوق و اکسایپ شاید برای شما امکانات محسوب بشه و یه قابلیت dlna میمونه که اکثره تی وی های چند سال پیش هم دارن و عاقا در قدیم به خواجه ها میگفتن و منم این لفظ رو از عمد نوشتم برا مسئولین کشور که ممکنه برا شما عزیز باشن و توهین هم به شخصی نکردم که شما بخوای به خودت بگیری و اگه تو ایران زندگی میکنی بدتر از اینهاش رو در همین فضای مجازی و نه حتی واقعی باید دیده باشی.
    با سلام و سپاس
    ممنون
    مودم هم اگه در حالت pppoe باشه و با کابل وصل باشه که راحت میشناسه و تنظیم خاصی نمیخواد و بصورت وایرلس هم در قسمت تنظیمات گزینه یکی مونده به اخر که شبکه هست میری و تنظیم میکنی و اگه پاسورد وایرلست داره وارد میکنی و برای تست اینترنت هم مرورگر رو در برنامه کاربردی باز میکنی.

در مورد اپدیت هم بزار خیالت رو راحت کنم و صدتا اپدیت هم برای این تی وی بیاد که نمیاد یه قابلیت کوچیک بهش اضافه نمیکنه و اینو از روی تجربه و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ....غیره دارم میگم و بدتر نکنه بهتر نمیکنه و ورژن تی وی شما هم الان اخرین اپدیته و اونی که شما نوشتی تو سایت ایران هست اگه خوب دقت کنی (مثله غلط گیریت) پایین تره و در کل اپدیت جدیدتری نیست.موفق باشی
    Last edited by nob2003; 08-02-2014 at 00:03.

10. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    کیفیت تصویر سلیقه ای هست و ممکنه به نظره شما خوب باشه ولی بنظره من بد باشه و البته اینم بگم اگه کیفیت تصویر شناس نبودم تی وی پلاسما نمیخریدم با اون مشکلاتی که داره و امکانات این تی وی هم در حده گوشی 7 سال پیش منم نیست و چهارتا برنامه فیس دوق و اکسایپ شاید برای شما امکانات محسوب بشه و یه قابلیت dlna میمونه که اکثره تی وی های چند سال پیش هم دارن و عاقا در قدیم به خواجه ها میگفتن و منم این لفظ رو از عمد نوشتم برا مسئولین کشور که ممکنه برا شما عزیز باشن و توهین هم به شخصی نکردم که شما بخوای به خودت بگیری و اگه تو ایران زندگی میکنی بدتر از اینهاش رو در همین فضای مجازی و نه حتی واقعی باید دیده باشی.

مودم هم اگه در حالت pppoe باشه و با کابل وصل باشه که راحت میشناسه و تنظیم خاصی نمیخواد و بصورت وایرلس هم در قسمت تنظیمات گزینه یکی مونده به اخر که شبکه هست میری و تنظیم میکنی و اگه پاسورد وایرلست داره وارد میکنی و برای تست اینترنت هم مرورگر رو در برنامه کاربردی باز میکنی.

در مورد اپدیت هم بزار خیالت رو راحت کنم و صدتا اپدیت هم برای این تی وی بیاد که نمیاد یه قابلیت کوچیک بهش اضافه نمیکنه و اینو از روی تجربه و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ....غیره دارم میگم و بدتر نکنه بهتر نمیکنه و ورژن تی وی شما هم الان اخرین اپدیته و اونی که شما نوشتی تو سایت ایران هست اگه خوب دقت کنی (مثله غلط گیریت) پایین تره و در کل اپدیت جدیدتری نیست.موفق باشی
    با سلام و سپاس
    ممنون از راهنمایی شما
    شما که تجربه
    و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ... رو داشتید و میدونستید این مشکلات رو داره چرا بازهم سونی خریدید ؟
    آپدیت جدیداز سایت سونی مالزی ورژنش بالاتره(
    Version
    PKG4.101GAA
    ) For Asia Pacific)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •