سلام
کیفیت تصویر سلیقه ای هست و ممکنه به نظره شما خوب باشه ولی بنظره من بد باشه و البته اینم بگم اگه کیفیت تصویر شناس نبودم تی وی پلاسما نمیخریدم با اون مشکلاتی که داره و امکانات این تی وی هم در حده گوشی 7 سال پیش منم نیست و چهارتا برنامه فیس دوق و اکسایپ شاید برای شما امکانات محسوب بشه و یه قابلیت dlna میمونه که اکثره تی وی های چند سال پیش هم دارن و عاقا در قدیم به خواجه ها میگفتن و منم این لفظ رو از عمد نوشتم برا مسئولین کشور که ممکنه برا شما عزیز باشن و توهین هم به شخصی نکردم که شما بخوای به خودت بگیری و اگه تو ایران زندگی میکنی بدتر از اینهاش رو در همین فضای مجازی و نه حتی واقعی باید دیده باشی.
مودم هم اگه در حالت pppoe باشه و با کابل وصل باشه که راحت میشناسه و تنظیم خاصی نمیخواد و بصورت وایرلس هم در قسمت تنظیمات گزینه یکی مونده به اخر که شبکه هست میری و تنظیم میکنی و اگه پاسورد وایرلست داره وارد میکنی و برای تست اینترنت هم مرورگر رو در برنامه کاربردی باز میکنی.
در مورد اپدیت هم بزار خیالت رو راحت کنم و صدتا اپدیت هم برای این تی وی بیاد که نمیاد یه قابلیت کوچیک بهش اضافه نمیکنه و اینو از روی تجربه و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ....غیره دارم میگم و بدتر نکنه بهتر نمیکنه و ورژن تی وی شما هم الان اخرین اپدیته و اونی که شما نوشتی تو سایت ایران هست اگه خوب دقت کنی (مثله غلط گیریت) پایین تره و در کل اپدیت جدیدتری نیست.موفق باشی
با سلام و سپاس
ممنون از راهنمایی شما
شما که تجربه و استفاده از محصولات سونی از ps3-psp-ps vita-labtop دوربین و ... رو داشتید و میدونستید این مشکلات رو داره چرا بازهم سونی خریدید ؟
آپدیت جدیداز سایت سونی مالزی ورژنش بالاتره(Version
PKG4.101GAA
) For Asia Pacific)